Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (15586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnbzkrt , Redshift Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 36 Misafir (1 Mobil) - 36 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.776
Cevap
2.719
Favori
21.321.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Sincap5959 kullanıcısına yanıt

    baya var ek yan hikaye mücadeleler fln

    PlayStation Türkiyeyoutube
    PlayStation Türkiye'den herkese merhaba. Yeni bir “Bilmeniz Gerekenler” videosu ile daha sizlerleyiz. Bu videomuzda, farklı yapımlarıyla oyun dünyasının önemli isimlerinden olan Hideo Kojima’nın son oyunu Death Stranding’in 24 Eylül’de sadece PlayStation 5 için çıkacak Director’s Cut sürümü hakkında bilmenizi istediğimiz bazı detayları anlattık. Death Stranding Director's Cut hakkında daha fazla bilgi almak için: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01968_00-DEATHSTRANDINGEU/ Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instgram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=j0ApUp77vEU
  • Geleneksel Epic yalama sezonu başlamış


  • parayla aldığım oyunu epic beleş verince olur gibi

  • Epic'in yarın vereceği Forged In Shadow Torch Steam'de 110 liraya satılıyor.

  • Directors cut olmadan oyun yarim kaliyor o kadar fark var
    Cimere bi yazayim da nasil 3 kagit yapiyomus epic anlasin da belki daha da bu ulkeye ucretsiz oyun vermez kafalari da rahat eder kaybeden de biz oluruz ama gununu gorur epic oh yea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Fanboyları steami 350 gün yalıyor. 10 gün ds epici yalasın fanboylar bir şey olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt




  • şöyle bir liste yaptım indirimler için ne diyorsunuz mantıklı mı alınır mı?

  • denondj kullanıcısına yanıt

    son gün epic rdr verecek diyorlar

  • Hiç ihtimal vermiyordum ama Epic cidden DS vermiş ya la helal olsun 👍 Bu arada forum da ağlama duvarına dönmüş. Tartışmalara çok girmeden şunu söyleyeyim Director's Cut sürümü öyle burada ağlandığı gibi hayati geliştirmeler içermiyor arkadaşlar üzülmeyin. Düz sürüm oynadığınızda core deneyiminizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Oyun yarım kalıyor diyenlere de bakmayın.


    Director's Cut'ın oyuna eklediği en elle tutulur şeyler araba yarışı, silah talim merkezi ve bir tane de MGS serisine gönderme niyetine konulan Ruined Factory adında önemsiz bir yan görev. Bunların yanında da Dualsense desteği ve boss'ların tekrar oynanılabilmesi eklenmiş. Bunların olmaması ne sizin oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkiler ne de oyununuz yarım kalır. Ha illa bunlarsız yapamam diyorsanız da ağlamanıza gerek yok. Oradan alabilirsiniz DC sürümünü 😉


    Şahsen Epic'in Launcher'ını vs zerre sevmiyorum ama her zaman verdikleri oyunları takdir ettim. Her türden oyuncuya hitap etmekle kalmıyorlar, yeni kütüphane kurmaya başlayanlar için de imdada yetişiyorlar adeta. Yarın da FIST verirse efsane olur yine ki umarım verirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 25 Aralık 2022; 23:41:36 >




  • Director's Cut sürümünü edinemeyenlerden bazıları kahkaha attırdı. Dava valan demişler bir de.   Normalde oyunları korsan oynamayı sevmem ama Epic'in verdiklerini torrentten çekmeyi ahlaken yanlış bulmadığım için çoktan indirdim bile.  

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    bekleyelim o zaman :) zaten indirim 5 ocak'ta bitiyor. O zamana kadar beklerim ama fiyatlar iyi sanırım.

  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

    Hata olduğu şu ekran görüntüsünden belli. Zaten standart sürümü vereceklermiş.

  • denondj kullanıcısına yanıt

    Bence gayet iyi bir sepet hocam. Benim de niyetim var rdr2 ve god of war için.

  • arkadaslar istek listemdeki bir oyun steamden kaldirildigi icin gozukmuyor onu nasil bulup istek listemden kaldirabilirim? 14 oyun var ama 15 gozukuyor sayi olarak. derdini seveyim butonu olarak begenebilirsiniz ama napalim taktik kafaya 

  • Sanmıyorum kullanıcısına yanıt

    pm gönderdim

  • Death Stranding Director's Cut hem kütüphanede görünüyor hem de satın al butonu çıkıyor. Muhtemelen kütüphaneden kaldırırlar.

  • denondj kullanıcısına yanıt

    Güzel liste ama sondaki oyun yanında yazan fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Sevene saygım sonsuz ama oyun için aynı şeyi diyemeyeceğim. Grafikleri üst düzey, oynanış aksiyon anında çok iyi, ama gerisi bence maalesef olmamış. Normalde önermem ama oyunu bir 4-5 saat başka şekilde oynayıp beğenirseniz ondan sonra alın derim. Beğenip beğenmeyeceğiniz başlarda çok net olmayacağı için diyorum. 1-2 saatte belli olsa beğenmezsen iade edersin derdim ama beğenip beğenmeyeceği belli olduğu anda 2 saat kuralı aşılmış olacağı için iade talebi red edilecektir. Oyunun beğenmeme ve eleştirme sebeplerimi yazamıyorum çünkü yazarsam büyük kısmı spoir içerecek. Hem de baya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Satın al butonu çıkması kütüphaneden kaldırma olasılığına işaret değil. Standart sürümü aldım onda bile bende sepete at putonu çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Aralık 2022; 0:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt







  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.