Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12993. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.757
Cevap
2.719
Favori
21.319.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 2'yi sorduğunuza göre 1'i oynamışsınızdır. Steam'de 20 tl'ye inmiş? Alınır mı fırsat mıdır bu fiyat? Dip fiyatsa alıp kütüphaneye eklemeyi düşünüyorum. Oyunun genel olarak yorumları iyi görünüyor.
  • maliokan kullanıcısına yanıt
    Güzel oyundu alınır. 20 tl dying light için hiçbir şey. 20 tl ile Taksim'de doğru düzgün yemek bile yenmiyor artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 16 Ağustos 2020; 0:57:38 >
  • Avengers'ın betasını bugün epey bir oynadım. Normalde bu türü pek sevmem. Oyun da beklediğimden farklı bir türde geldi zaten. Betada bize sunulan hikaye görevlerini bitirdikten sonra bir harita veriliyor ve bu haritadan mevcut görevleri seçerek ya botlarla ya da online oyuncularla toplamda 4 kişilik bir lobiyle o görevlere giriyoruz. Her görevin farklı zorluk seviyeleri var ve her zorluğu sırayla oynadıkça açılıyor. Görevleri tek başınıza oynamak isterseniz 3 tane botla beraber giriyorsunuz ve pek zevkli olmuyor açıkçası. Çünkü görevler, ilerleye ilerleye robot kesmekten ibaret. Left 4 Dead'i tek kişi oynadığınızı düşünün, o kadar zevk verir sadece. Ama arkadaşlarınızla oynarsanız, oyun epey keyifli bir hale gelebilir. Her karakterin oynanışında zevkli taraflar var. Oynanış bana göre epey çeşitli. Thor ve Captain America'yı yalnızca oyunun başında ikişer dakikalığına yönetebiliyorsunuz. Sonrasında her görev için Iron Man, Black Widow, Hulk ve Mrs.Marvel arasında seçim yapmanız isteniyor. Thor ve Captain America'nın oynanışları epey keyifliydi, daha fazla oynamak isterdim. Ama oynanabilen dörtlüden en çok Iron Man'i sevdiğimi söyleyebilirim. Birkaç saat oynadıktan sonra kendimi adeta Age of Ultron filmindeki aksiyon sahnelerinde gibi hissettim. Bu arada bir Marvel hayranı olduğum için düşüncelerim bu kadar olumlu olabilir. Oyunun bana göre eksi yanları, illa her göreve 4 kişi girmek zorunda kalmamız (yani botsuz oynayamamamız) ve de skillerin çok kolay açılabilmesi. Resmen betayı oynamama rağmen Iron Man'in her şeyini açtım. Umarım daha da özelleştirilebilir içerikler gelir. Bunlar dışında oyunun optimizasyonu resmen facia. Çıkışına çok az bir süre kaldı, umarım yetiştirebilirler ve düzeltirler. Sistemim yeterli olmasına rağmen şu ana kadar sistemimi en çok zorlayan oyun oldu. Özellikle aksiyona girdiğimde çok fazla FPS dropları yaşadım. Bir de oyunda altyazı açma ayarını bulamadım veya öyle bir ayar yok.

    Kısaca arkadaşlarla oynandığında epey keyifli olacaktır ama sürekli içerik güncellenmezse ve düşman çeşitliliği vs. artmazsa oyun bir yerden sonra tekrara düşecektir. Muhtemelen oyunun hikayesi çok kısa sürecek ve bitmeyen bir Multiplayer moduna sahip olacak, oradan yürüyecek. Bu yüzden tek kişilik oynamayı sevenleri saracak bir oyun olmayacak. Grafiklere gelirsek ben şahsen sevdim. Seslendirmeler de çok iyi. Kostüm çeşitliliği de güzel. Karakterlerin skilleri de iyi olmuş, oynanışı sevdim. Ama o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Biliyorum, 60 dolardan hesapladığımızda daha da fazla olması lazım ama gönlüm bir oyuna o kadar para saçmaya asla el vermez. 200 TL olsaydı belki düşünebilirdim. İndirime girdiğinde almayı düşünüyorum yine de. Forumdan birileriyle beraber de oynamak isterdim. Oyun benim beklentilerimi karşıladı ama maalesef arkadaşsız sarmaz.




  • bora3443 kullanıcısına yanıt
    74e değer hocam. Bu sene zaten coronadan dolayi cok fazla yildiz transferde olmaz gibi update atar gecersiniz, FM20 de VAR ozelligi gibi yeni ozellikler var, Facebookdaki en geniş FM grubu üyesiyim cogu uye yabanci oyun genel çevre olarak bu sene beğenildi.

    Böyle challenge falan dusunurseniz Leeds United veya Palermo deniyebilirsiniz baska orneklerde verebilirim. Palermo serie d dusuruldu yoran bir save ama acayip zevklidir oynamaya doyamazsiniz klupte gram para yok baslangic olarak klup parasizliktan serie b den serie d dusuruldu acayip hardcore, Leeds Palermoya nazaran cok daha kolay malum Ingiliz klubu Ingiliz kluplerinin parasi hep vardir ki FM de ingiliz klupleri maddi anlamda boostludur zaten yillardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 16 Ağustos 2020; 2:35:17 >
  • Bende sorun yok hiç. İlk yüklediğimde hafif takılmalar vardı. O da cok nadir. Sonra ekran kartı ( AMD) HZD icin özel driver çıkarmış. Onu kurdum sorun yok artık. NE gibi sorunlardan bahsediyorsunuz?
  • In Time kullanıcısına yanıt
    Gerekli olup olmaması zevkine bağlı. Ama çok güzel şeyler katıyor. Pişman olmazsın.
    Ama ek paketler pahalı, aynı paraya fh3 ve fh4 full paketleriyle alabiliyorsunuz.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/forza-horizon-4-ve-forza-horizon-3-ultimate-editions-y%c4%b1g%c4%b1n%c4%b1/9pf3f4cc0vlg?cid=msft_web_collection&activetab=pivot:overviewtab



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falldownnn -- 16 Ağustos 2020; 10:8:40 >
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu pakete bakıyordum da tam emin olamadım. FH3 ve FH4 oyun olarak dahil ve bütün ek paketlerini mi içeriyor?
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Ekleme yapmak isterim

    Oyun için düşünen karakterlerin çoğu DLC ile satışa sunulacaktır. Hatta bu karakterlerden birisi olan Spider Man ise PS özel çıkacağı söyleniliyor. Her karakterin kendine has hikayesi olacağı için oyuna renk katacağı düşünülse de oyun büyük ihtimalle multi olarak ilerleyeceğini düşünüyorum.
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt
    İnsanların sorunlu olduğunu söyledikleri yorumlar okudum. Yoksa kendim hiç oynamadım. Sadece yükledim ve ilk cutscene'i izledim. Onda da 5-6 takılma gördüm.

    Ekran kartınız güçlü olmasın mı sakın? Ben de 1070 var. Optimizasyonun iyileştirilmesini beklemek benim adıma iyi olabilirdi.
  • ea play'in xbox game pass ile birleşeceğine dair söylentiler var. ea play basic / xbox ultimate için mantıklı olabilir.

    https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/iad0ie/ea_accessplay_being_merged_with_game_pass/


  • daltun47 D kullanıcısına yanıt
    FH3 için her şeyi veriyor,
    FH4 için bir kısmını veriyor.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    mantıklı, olabilir ama böyle şeyler genelde konsola özel oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 16 Ağustos 2020; 14:40:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falldownnn

    FH3 için her şeyi veriyor,
    FH4 için bir kısmını veriyor.
    Forza Horizon 3'ün Ultimate sürümünde iki büyük DLC yok deniliyordu burada. Ona göre alacaktım. Kesin olarak Ultimate sürümünün içinde her şey var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    Gittigidiyor, N11 gibi bir pazar alanı orası. İsteyen gidip ilan açabiliyor.

    Dediğin gibi hesaplar çalıntı, bariz belli. Yani herhangi bir güvencesi yok. Maceraya girmeye değmez.

    Forza Horizon 4 zaten Game Pass içerisinde mevcut zaten, ilk ay 6₺, sonraki aylar 15₺. Game Pass ile kendi hesabında oynamak varken, çalıntı hesap alıp riske girmeye hiç gerek yok bence.

    Alıntıları Göster
    Gecen sene kadar aslında gitti gidiyor ve n11 gibi değillerdi. Direk kendisi satış yapan bir siteydi ama steam'in şu gift olayı müdahalesinden sonra onlarda sistem değiştirdiler. Hepsiburada gibi bir sisteme geçtiler. Kimi oyunu kendileri satıyor kimini başkaları.

    Daha önce 2 defa oyun aldım ve ben oyun alırken direk kendileri oyun satıyorlardır. Başka satıcılar yoktu. Bu sisteme geçtiklerinden beri ise hiç oyun almadım. Bu arada benim gördüğüm hesap değil gift şeklinde veya key şeklinde oyun satıyor çoğu satıcı oradan ama elbette bu yeni sistemlerinde güvenip oyun alınmaz çünkü keyler veya gifti gönderen hesaplar çalıntı olabilir.

    Ben o siteye multiplayer kanalı ve ininal kart vazıtasıyla öğrenmiştim. İkisi de reklamını filan yapmışlardı. Hatta multiplayer kanalı davet edip bunlarla konuşmuşlardı. Bir video vardı oraya görmüştüm. Onlara olan güvenim yüzünden o siteye üye olup oyun aldım 2 defa.




  • Forza win10 istemese güzel bir oyun aslında
  • Cevaplar için teşekkürler hocalarım.

    +@MuharremAylar
  • Hesap almayın derim, başkasının hesabını almış olmak vicdanınızı da rahatsız eder. İndirim beklemek daha mantıklı.

    Ben pahalı oyun alacağım zaman indirimli Steam cüzdan kodu satanlardan kodla cüzdan kodu alıyorum %15-20 oradan düşüyor bir de indirim yakalanırsa tamamdır.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kullanıyorum demeyin :)
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    En sevdiğim Win7 vazgeçemiyorum.
  • Win7 x64 Prof. kullanıyorum
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.