Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SAM nedir hocam?
Edit: Steam archive managermış.
Hiç kullanmamıştım.
Bu tür programlarda her zaman risk vardır. Ben paylaştığım programda sıkıntı yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 21 Şubat 2026; 22:44:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart düşürme için farming programları kullanmada sorun olmaz, gerekli görülürse online tabanlı oyunlarda blacklist yapılabilir. Ama başarım direk oyunun in-game datalarına müdahale olduğu için özellikle online oyunlarda VAC riski yaratabilir. Tabii dediğiniz gibi kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir.
_____________________________ -
Sadece koleksiyon kartları düşürmek için kullanıyorum. Başarımlar ve online oyunlara dikkat ediyorum. Dediğiniz gibi blacklist yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yakınlarda kart düşüren oldu mu acaba. Hazır indirimler yaklaşıyorken biriken kartları düşüreyim dedim, Fast mode seçili olmasına rağmen 2 gün sürdü neredeyse 70 civarı kartın düşmesi. Şimdi de Yakuza Kiwami 2 oyunu buga girdi, oyun süresi ilerlemiyor ve 1 kartı düşmüş sadece. Hâlâ idle_master_extended_v1.10.0 versiyonu kullanıyorum.
_____________________________ -
sesinoid diye bir şey soruyor hocam nasıl yapıyoruz onu ilk girişte?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
![Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/98/8a/8e/988a8e9736a8433f42c7cc266639ee4d.png&t=0&width=480&text=1)