< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

3 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX: YamannS#7811 STEAM: teneke_kupa |
Exe yamaları kurmak için: Steam da yamanın launch command kısmına Steam Compat Data Path komutu + oyunun compatdata dosya yolunu eklemeniz gerekmekte, bu şekilde oyunu görücektir yama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Aralık 2025; 11:1:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 19 Aralık 2025; 20:24:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar acil yardım lazım ya. Dün persona 5 strike kurdum sonra başka oyunlar kurmak istedim ama artık ne yaparsam yapayım exe ekleyemiyorum. 3.6 ya döndüm açtım kapadım hesap değiştirdim ama non steam oyunu program ekle kısmı kapalı eklenmiyor ne yapmam lazım. Oyun simgeside sağ tık steam ekle deyince ekleniyor ama artık aşagıdaki resimdeki gibi yapamıyorum nereyi bozmuş olabilirim ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 20 Aralık 2025; 4:41:13 > |
|
Valve steam deck LCD nin üretimini durdurmuş, stok bitene kadar satış devam edicek, sonrasında bi süre daha LCD model sadece yenilenmiş ürün stoğu, vs.. durumlar olursa satışa sunulucak, ürün desteği açısından bi değişiklik olmıycak doğal olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 20 Aralık 2025; 17:29:8 > |
|