Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Maxıs , Question-X Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.750
Cevap
276
Favori
458.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende çok uğraşıp çalıştıramadım, ing ile oynadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Poyrazsavas2018 P kullanıcısına yanıt
    Epic'te oyunu kurduğunuz klasörü kolayca bulabiliyorsanız eğer, yama dosyasını da direk oraya yapıştırıp kurulum işlemine oradan devam ediniz. Yama dosyasını oyunun kurulu olduğu dosyanın içinden yaparsanız sıkıntısız ve çok rahat bir şekilde bulursunuz.

XBOX: YamannS#7811
    STEAM: teneke_kupa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrazsavas2018

Arkadaşlar selamlar steam decke spiderman 2 türkçe yama için yardım edecek varsa çok sevinirim indirdiğim exe dosyasını bi türlü bulamıyorum epicten aldım bu arada

Exe yamaları kurmak için:

Steam da yamanın launch command kısmına Steam Compat Data Path komutu + oyunun compatdata dosya yolunu eklemeniz gerekmekte, bu şekilde oyunu görücektir yama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Aralık 2025; 11:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Valla hocam çok anlamyıyorum bu pc işlerinden yıllardır konsol kullandığım için dediğiniz şeyleri yapmam için önce anlamam lazım yazdıklarınızı 😀genede biraz daha kurcalamam lazım anlaşılan teşekkürler yinede

Oyun bende mevcut olmadığından deneyemiyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 19 Aralık 2025; 20:24:24 >
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Onu yaptım dostum türkçe yama kurulmuştur diyor hatta bulamadığım bütün dosya satırı orda görünüyor ama oyun türkçe olmuyor eğer müsait olursanız görüntülü arayıp gösteririm size

• Arkadaşlar acil yardım lazım ya. Dün persona 5 strike kurdum sonra başka oyunlar kurmak istedim ama artık ne yaparsam yapayım exe ekleyemiyorum. 3.6 ya döndüm açtım kapadım hesap değiştirdim ama non steam oyunu program ekle kısmı kapalı eklenmiyor ne yapmam lazım.

Oyun simgeside sağ tık steam ekle deyince ekleniyor ama artık aşagıdaki resimdeki gibi yapamıyorum nereyi bozmuş olabilirim

Steam Deck [ANA KONU]

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 20 Aralık 2025; 4:41:13 >

• Valve steam deck LCD nin üretimini durdurmuş, stok bitene kadar satış devam edicek, sonrasında bi süre daha LCD model sadece yenilenmiş ürün stoğu, vs.. durumlar olursa satışa sunulucak, ürün desteği açısından bi değişiklik olmıycak doğal olarak. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 20 Aralık 2025; 17:29:8 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.