Şimdi Ara

Zotac GTX1660 Super - 2100 TL - Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zotac GTX1660 Super GDDR6 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1660-super-gddr6-6gb-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Kartı bir süredir takip etmekteyim daha pahalı fiyattan (2300) alacaktım, beklenmedik harcamalar çıkınca alamadım ne yazık ki. Vade farksız taksit imkânını düşününce bence güzel fiyat, değerlendirilebilir.

• (GTX1660 SUPER VENTUS XS OC)
    MSI GeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı
    1.933,00 TL

+ 150 lira world puan geldi.

17.04.2020 tarihli siparişim. kdv indirimiydi. belki yine bu seviyeye düşer.
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    1 aydır bekliyorum şu KDV indirimini bir yapmadılar ya çek ile ilgili 2189 liraya 3 canlı gigabyte aldım n11 den, merhaba 100 lira da banka puanı geldi. Merhaba şu an normal fiyatı 2289 lira ama 10 günde ancak kargoluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2150 TL +100 tl maxipuan +oyun'a rtx 2060'dan daha performanslı 5600 xt 14gbps alanlar böyle başlıkları iyi okusun sonra soğutucusu kötüymüş vs. iade etsem mi diyorlar millet o fiyata 1660 super alıp fırsat ürünü aldığnıı sanıyor.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam 2150₺ nerde acaba almayı düşünüyorm bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    Geçen cuma incehesap.com gaming gecesinde düştü bahsedilen fiyata.Gaming gecelerini takip ederseniz denk gelebilir.
  • Biz de biliyoruz 5600xt almayı ama sorun okumaktan içim şişiyor özellikle ince bir hesaptaki gaming gecesinde satılan ürünü almadım bilerek ısı sorunu var yazılım sorunu var diye xfx ürünü olmasa alınırdı ısı testlerini izleyin Burda insanlara enayi gibi hissettirmeye çalışmayın bence. Nvidia g synch desteğini freesync monitörlere vererek beni geri kazandi yoksa AMD alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 21 Mayıs 2020; 2:22:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5600 xt ile karşılaştıran arkadaş, kimse driver sorunu ile uğraşmak zorunda değil. İşim gücüm arasında 1-2 saat oyun oynayacağım, o sıra da da bi zahmet içim rahat bir şekilde oynayayım. Kumar oynar gibi para verip ne çıkacağı belli olmayan kartı mı alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 21 Mayıs 2020; 3:22:51 >
  • Paylaşım için teşekkürler. Alternatif olarak:

2060 TL Palit GeForce GTX1660 Super GamingPro OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
    www.webdenal.com
    Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6
    https://www.webdenal.com/palit-gtx1660-super-gp-oc-6gb-192bit-gddr6_998874.html

Zotac GTX1660 Super - 2100 TL - Vatan Bilgisayar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Paylaşım için teşekkürler. Alternatif olarak:

2060 TL Palit GeForce GTX1660 Super GamingPro OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
    https://www.webdenal.com/palit-gtx1660-super-gp-oc-6gb-192bit-gddr6_998874.html

port sayısı az geldi bana, çoklu monitör kullanacaklar dikkat etmeli

• Yapıştırın geçin bu kadar düşünürseniz hayat geçmez. Ben asus tuf kullanıyorum hani ısınıyor diye elinizi sürmediğiniz. Programla 68 derecelere iniyor sıcaklık. 1660 super de gayet iyi bir kart tam f/p ürünü. Üzmez. Sıcaklıkmış bilmem neymiş kafayı yedirtir bileşen almak pc’ye. Alın geçin miss gibi oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Mayıs 2020; 11:24:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1876 TL MSI 5500xt mech mi yoksa bu kart mı alınır acaba?

• Almanyada sadece 1750 TL. İmkanı olan yurttdışından aldırsın.

• Muco kullanıcısına yanıt
    GTX 970 vardı her driver güncellemesinde oynadığım oyunların fps'i düşüyordu içine ediyordu nvidia

amd'ye geçtim her driver güncellemede oyunların fps'i yükseliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.