M

Teğmen
12 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 381 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Arkadaşlar bu konu altında markanın espresso makineleri hakkında kullanıcı deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki ben ve başka forumdaşlarımızın işine yarayabilir.

Mesela ben aşağıda linkini paylaşacağım 2 ürün arasında kaldım. Daha önce hiç böyle bir makine kullanmadığım için hiç bir fikrim yok açıkçası. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

amazon
Bonsenkitchen Espresso makinesi, süzgeçli taşıyıcılı, 1450 W yüksek performanslı paslanmaz çelik kahve makinesi, 15 bar süzgeç makinesi, espresso için, 1,25 l Cappuccino ve Latte Machiato için
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0823RYKZV

amazon
Bonsenkitchen Espresso Makinesi 15 Bar Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, Çıkarılabilir Su Deposu, Süt Buhar Nozulu, 2 Bardak Fonksiyonlu, Paslanmaz Çelik, 850W
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NLQGWGF

Selam arkadaşlar. Ttnet kullanıcııyım ama gerek kopma sorunları gerek verdikleri düşük hız olsun baydığı için kablonete geçmeyi düşünüyorum. 20mbit pakete dünya para alıyolar onuda tam kullanamıyoz zaten. Kblonet müşteri hizmetleriyle görüştüm 75/100 mbit arası hız garantili ttnete ödediğim ücretin %50 fazlasını talep ediyorlar. İzmir/Alsancak mahallesinde kablonet kullanan arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını duymak istedim açıkçası. Kabloneti tavsiye edermisiniz ?

Selam millet. Bilgisayarımı komple yenilemeden önce ekran kartıyla başlangıç yapıp xfx rx 5600 xt thicc 2 siparişi verdim. Monitörümün modeli samsung p2370 dvi bağlantı girişine sahip. displayport veya hdmi kablo ve bu kabloya uygun dvi çevirici tavsiyesinde bulunabilirseniz çok makbule geçer. Aşağıya monitör ile ekran kartının linklerini bırakıyorum. Ordan bakabilirsiniz elimdeki monitöre.

monitör:https://www.incehesap.com/samsung-p2370-23-lcd-monitor-fiyati-8666/
ekran kartı:https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5600-xt-thicc-ii-pro-6gb-gaming-ekran-karti-fiyati-45233/

monitörün arkasındaki dvi girişi
rx 5600 xt hdmi veya displayport kablo için tavsiye

Şuan kullandığım dvi kablosu

Birde şöyle bir fotoğraf buldum bağlantı girişleriyle ilgili buna göre ben Dual link dvı-ı girişine single link dvı-d kablomu bağlamış oluyorum ?
Merhaba arkadaşlar .Umarım herkes olabildiğince iyidir .Bu zor zmanlarda ne kadar iyi olunabilinirse artık .ssd written durumu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var . Konu hakkında pek bir tecrübem yok açıkçası çok olmadı kullanmaya başlayalı .Görüşleriniz paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdi bugün öğlen saat 1 gibi bilgisayarı açtım .Akşam üzeri saat 7 olduğunda ssdye hiç bir yükleme yapmamış olmama rağmen sadece youtube,disccord bide biraz sitelerde gezinmiş olmama rağmen 8 gb bir artış olmuş.Bu rakam normal mi acaba ? Windows 7 ultimate kullanıyorum ,trim açık ,rapid mode kapalı ,sanal belleği başka bir hdd ye konumlandırdım ssd üzerinde sanal bellek yok ayrıyetten hazırda beklet,uyku modu türevi şeyleri kapattım .Konu hakkında yarcımcı olabilirseniz sevinirim . Not : samsung 860 evo sata 3 kullanıyorum.
Edit :Windows yedekleme kapalı.

Ek olarak mümkün olduğunca kendinize dikkat etmenizi temenni ederim.Allah cümlemize , cümlesine bu zor günlerde yardımcı olur umarım.Allaha emanet.
Selam arkadaşlar . 8-9 senedir kullandığım high power marka 80 plus 650 watt psu bozuldu.fiyat performansı güzel olan ürün tavsiyelerinize ihtiyacım var.Bütçe belirmeye gerek görmedim ama dediğim gibi fiyat performansilişkisi güzel olan bir ürün arayışındayım.

Sistem özellikleri
i7 920 işlemci
x58 ud5 anakart
rx 460 ekran kartı
3x2 gb 1600 mhz ram.

rgb takıntım yok ,moduler takıntım yok.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Arabalar hakkında çok bilgili olmadığımdan sizin yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Ben size ihtiyaçlarımızı belirteyim siz buna göre önerilerinizi yaparsanız memnun olurum.
Sıfır alınacak!!
1. Az yakmalı dizel bakınıyoruz zaten çok yakarsa bi esprisi kalmaz.
2. Kronik sorunları olmasın bizi uğraştırmasın alalım ömürlük binelim.
3. Hatchback olsun,4 kapı olsun.Malum evdeki herkes kullanır arabayı 2 kapı istemezler.
4. Donanım konusunda bu fiyatlara neler olabilir açıkçası pek bi fikrim yok ama bomboş olmasa güzel olur(Bi sunroofa hayır demem )

Benim aklıma gelenler bunlar bu doğrultuda tavsiyerinizi bekliyorum ,şimdiden teşekkürler.
Şimdi arkadaşlar aklımda şöyle bir proje var
Bir tane usb wireless n adaptör alıp bunu pcye usbden bağlayıp macbook ile pcnin içindeki 1080p filmlerimi sorunsuz izlemek istiyorum kablosuz bir şekilde.Bu olay mümnkünmüdür mümkünse bir usb wireless adaptör önerebilirmisiniz?
Sa arkadaşlar..Aşağıda belirtilenlere göre 8bmit kullanımında sorun oluşurmu?

downstream upstream
SNR Margin: 20.5 15.1 db

Line Attenuation:15.0 0.3 db

Data Rate: 8192 797 kbps
Arkadaşlar 1500 ytl gibi bir bütçem mevcut.Suanda kullandığım ekran kartı 4870.Amd intel hertürlü öneriye açığım.Bide cross fire yapmak istersem elimde 500 watt coolermasster bi psuda mevcut yetermi yetmezse bide psuda ekleyerek öneri yapınız.

Elimde olan ürünler:KASa,ekran kartı,dvdwriter,harddisk,psu (yukardaki sorunun cvabuna göre farklılık gösteriyor:D)
X-leon hocamın önerdiği sistemler burda bunların üstüne öneri yapabilirsiniz yada bastan kendi önerilerinizi söyleyebilirsinz.

i7 için;

INTEL Core i7 920 2.66 GHz Quad Core 8MB --- 510 lira
GIGABYTE EX58-UD5 DDR3 LGA 1366 --- 530 lira (Gigabyte UD4P 'te işimizi görür 455 lira)
CORSAIR 6GB (3*2GB) XMS3 DDR3 1600MHz CL-8 --- 295 lira

amd için;

GIGABYTE MA790FXT-UD5P DDR3 --- 340 lira
AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB --- 450 lira
OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 CL7 --- 190 lira
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 842
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 7.152 (Bu ay: 205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 565 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.