Şimdi Ara

Samsung 980 Pro 1TB SIFIR SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung 980 Pro 1TB SIFIR SATILMIŞTIR

    Tepe edit: Arkadaşlar tam olarak neyi anlayamadınız? Aşağıda iyi bir Türkçe, imla kurallarına uygun bir yazıyla belirttiğim halde hangi kısmı idrak edemiyorsunuz? Kaç tane mesaj geldi, hâlâ bağış yapmamı bekliyorsunuz. Bağış yapacak olsam gider sokaktaki kedilere dana dalak alırım da bir işe yarar bağışım. Çok net şekilde her şey yazıyor aşağıda. Okumadan mesaj atmayın. Piyasada en ucuzu 2600 lira olan ürünü kâr amacı gütmeden, sadece fırsatı kaçırmış insanlara iyilik olsun diye ilana koydum. Dünden beri bezdirdiniz ama. Öğrenciysen alma bunu, al satçı sen hiç yazma bile, hayır isteyen Allah versin canım, hadi ilerle. Bir iyilik yapalım dedik yine illallah ettirdiniz. Forum hiç bu kadar leş olmamıştı. Ne biçim insanlar doluşmuş foruma yazık.

    ---------------------------------------------------------------------


    23 kasım 2022 Amazon Türkiye satıcılı, faturalı, kutusu hiç açılmamış, koruma yapışkanları üzerinde üründür. Daha uygun fiyata da aldığım için bunu hiç kullanmadım. 23 aralığa kadar iade hakkım var. Fırsatı kaçıran bir forum sakini almak ister belki diye bırakıyorum. Fatura fiyatı 2092.90 TL. Kâr amacı gütmeden bu tutarı veren olursa alır.


    Lütfen saçma şekilde 23 aralığa kadar iade hakkım olan, hiç açılmamış ürüne indirim talep etmeyin. Bağış değil iyilik yapıyorum. Alana hayırlı olsun. Amaç kasım fırsatını kaçıran, al satçı olmayan, Samsung kalitesiyle 5 yıl garantili iyi bir ssd almak isteyen kullanıcıya yardım etmektir.



    Not: Tüm ilanlarım gibi her türlü görüş ve öneriye açıktır.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Kasım 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.