E-Ticaret site kurulumu için isim önerisi
Cümleten selamun aleyküm.
2 yıldır e ticaret yapıyorum artık trendyol a kazandırmaktan çok sıkıldım yani gerçekten inanılmaz paralar ödüyorum komisyona. Sitemi kuracağım inşallah.Belli mi olur belki birkaç yıla büyür gider. Önceliğim ayda 3-5 eş dost alışveriş yapsa Allah bereket versin . Sizlerden isim önerisi bekliyorum teşekkür eder iyi günler dilerim
Haksız kazanç peşinde olmak niye TURKNET ??
Merhaba @TurkNetDestek
Adres değişikliği için başvurdum arkadaşlar geldi sağolsun işlem halloldu eski modemi turktelekom müdürlüğüne bırakın dedi bende bıraktım. Birkaçgün sonra 283 ₺ idi sanırım modem parası kesilmiş. Turkneti aradığımda modemi göndermediğiniz için ücret yansımış dendi turktelekoma bıraktım onlar benim adıma göndermiş dedim hatta gönderdiklerine dair evrak bile aldım ama turknetin “iyi niyetli müşteri temsilcileri “ sizin göndermeniz lazım diyor sonuçta geldi mi geldi neden paramı iade etmiyorsunuz diyorum her soruma aynı cevabı kopyala yapıştır yapıyorlar. Turk telekom ise kabul ediyor benden aldığını isterseniz turkneti arayın eski modeminizin S/N sunu alıp bile söyleyin o şekilde evrak imzalarız dediler ama bu seri numarasınıda turknet ısrarla söylemiyor. Haksız yere bu kazancı neden aldılar ilginç ahirette var yani unutmasınlar
|
|
|
Alakasız Dörtlem:)
Selamın aleyküm arkadaşlar
fikirlerinizi bilmek istiyorum aslında
4 araç arasında kaldım alakasız olabilir dizel manuel her araca baktım maalesef bu piyasada önceliklimiz ucuz olması artık.
Araç 1 - 2013 116.000km 1.3 95 HP dizel manuel astra j enjoy active -130.000₺
sol taraf komple boyalı kazası büyük değil direkler sağlam ve işlemsiz. Sol tarafta 1 buçuk parça boya. Ortalama 8000₺ tramer. 127.500₺ Kış lastiği ve tamponlardaki ve kaportadaki ufak tefek masraflar totalde 2500₺ masrafı var. Aracın ağır bakımları yeni yapılmış birçok şeyi değişmiş.Kısacası araç 130,000₺ geliyor
Araç 2- 2013 112.000 km 1.6 128 HP dizel manuel Hyundai i30 Style- 135.000₺
sol ön çamurluk,bagaj ve sağ arka çamurluk boyalı 6000₺ tramer. kaza fotoğrafları mevcut basit şeyler boyalara çok takmıyorum. İçi dışı düzgün temiz araba. Ağır bakımları yapılmamış ama sorun yok. 135.000₺
Araç 3- 2013 116.000km 1.4 95 HP dizel manuel Toyota corolla- 137.000₺
kaput ucu lokal boyatmış o boyanın çatlaması yüzünden komple serviste boyanmış. Sağ ön kapı değişik sağ arka kapı ve arka çamurluk ağzı boyalı. Sol ön ve arka kapıda karaktersiz bir adamın yaptığı toplu iğne ucu kadar derin bir çizik. Araba komple yetkili servis bakımlı. Boyanmadan önceki fotoları mevcut basit sürtmeler. Ö kaput ise klasik bayan sürücü geri geri gelirken dokunduruyor. Toyota’nın o muhteşem kaputu da dayanamayıp ucundan eğiliyor . Aralarındaki en temiz araba. tramer 10.000₺. Bu aracın 5-6 bin km sonrasındaki bakımı dışında masrafı yok. 137 bin TL
Araç 4 - 2015 118.000 km 1.6 136 HP dizel manuel astra sport - 156.000₺
sağ arka çamurluk boyalı. Sağ ön kapı sağ ön çamurluk marşpier kısmına denk gelen kısımları lokal boya 25 cm kadar.
tramer 12.000₺ . Ama ortalama 2-3 bin masrafı var far çatlak. İç kuaför pasta cila şart. 153 bin TL masrafla 156.000₺
sizce hangisini tercih etmeliyim kafam allak bullak
6799 TL Monster Abra A5 V16.4 — i5 9300/\ gtx 1650
Topladığım sisteme ATX anakart önerisi
|
|
2012 civic /\|/\ 2013 corolla
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.563
İkinci El Bölümü Mesajları: 771
Konularının görüntülenme sayısı: 63.995 (Bu ay: 1.009)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.263 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar