Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet©

onlarca elemeden geçen personelinde bile hata var.

Müşteri haklı veya haksız bunu yorumlamıyorum. Yıllardır perakende sektöründeyim. Böyle bir tartışmayı açık oturup yapmışcasına müşterilere seyrettiriyorlar. Böyle durumda hemen müşteriyi bir bölüme alıp çözüme ulaştırmalılardı.

Baktın sesi çok çıkıyor. Çek bir odaya, ver çayını..

Ortam kendiliğinden yumuşayacak ve sonrasında ya çöz olayı ya da uygun bir dille durumu tekrar hatırlat. Hem böyle müşteri, seyredenlerden de gaz almamış olur

Onu zamanın da yapan bir çok adam vardı. Şimdi o sektörde değiller, bazıları kendi işlerini yapıyor bazıları ise tamamen farklı işlerde çalışıyorlar. Zamanın da o adamları gereksiz nedenlerle kendi firmaları kovdu. Yani bu saatten sonra o dediğin "doğru yolu" çizecek adam zor bulunur.

• ne kadar çok saçmalayan olmuş.eğer randevu sistemi olmasa sen kapıdan girebilceğinimi sanıyosun.nasıl bi kalabalık olur bi düşün bakalım.burda suçlu apple değil türk halkı her işten para kazanmaya çalışan insanlar.telefoncular vs vs
  • seylem kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel dostum. Doğru diyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun o adamlara...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple musteri memnuyeti imis yesinler.200 dolar bile maliyeti olmayan teli 3500 e satiyor birde millete iki aysonrasi icin randevu veriyor. Bozuk telefonla iki ay gezersiniz

• Paranla rezil olmak böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

ne kadar çok saçmalayan olmuş.eğer randevu sistemi olmasa sen kapıdan girebilceğinimi sanıyosun.nasıl bi kalabalık olur bi düşün bakalım.burda suçlu apple değil türk halkı her işten para kazanmaya çalışan insanlar.telefoncular vs vs

Yaw deget oradaki uc beş eleman ile binlerce apple kullanicisindan hangisine kime ne randevu veriyor sun. Birde Türk halkina sallamis ibiş adamlar hakkını ariyor dandik bir sinbonun bile her yerde yetkili servisi var. Apple da her il yada bolge icin elemanlarini koysun taaa antep teki karstaki vandaki antalyadaki kalkip ist a mi gidecek. yuzde besyuz kar ederek tel sat 3500 e adam.akilli hizmet verme iki ay sonrasina bozuk tel icin randevu ver birde hakkini arayan Turk halkina salla ibiş e bak.

• Bakinizi illa para verdik diye bir insana bagirilmaz.nazikce uyarilir sorun soylenir.Ha olmadi gerekli mercilere sorununuzu yazarsiniz.Bir insana boyle yapilmaz.Apple sucu yok mu tabi ki var.Randevu sistemi yetmiyor iste olay bu.

• o değilde kırmızılı konuşanı acun mu seslendirmiş?çok benzettim
  • randevusu olmayana hastane bakmıyor bunlar neyin kafasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genius nedir ya sunlara musteri temsilcisi demek zor birşeymi :)
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Hahah! Belediye başkanım Apple'a sahip çıkalım.
  • O değilde yıl olmuş 2014, hemde son çeyrekteyiz, ama hala dikey video çeken var.

Ya aga, fotoğrafı anlarım, hani boydan almak istersin falan ama dikey video nedir? Şimdi sen aynı videoyu yatay kaydetsen de dikeyde aynı alanı kaplayacaktı. Bi kere öyle ekran formatı yok ulan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan nüfüsün çok çok büyük bölümü hizmet sektöründe olmasına karşın türk hizmet anlayışının ister apple ister htc farketmez bize empoze edilmiş hali bu. en elit servis gelse yine türkiyede yozlaşır müşteri çıkarına gider,bozulur o hizmet. 70 milyon türkiyede kaç milyon (milyon diyorum) kişide apple ürünü var? Çok fazla. Kaç apple store var? Bir tane. Eğer mağaza açıyorsan en azından istanbulun iki yakasına ve anadoluda kolay ulaşılabilen bir şehire aç. ota boka o kadar yatırım yapılıyor özel sektörler de almış başını gitmiş zorlu holding almış bayiliğini neden yok başka? en gereksiz alanlara yandaşlarını zengin etmek için fıskiyeden botanik bahçesi sularcasına hortumun ucu sıkılmak edasıyla hunharca harcanan paralar az gerekli yerlere harcansın. sadece bu değil örnekler çoğaltılabilir.

nihayetinde illa bir tarafta suç aramak mantıksız. oraya giden müşteri de mağdur orada çalışan genius da manager da. Perslerin 300 spartalıya hucüm ettiği gibi sizin üstünüze o kadar insan gelse siz ne yaparsınız. milletvekillerimiz gibi "hel hele gel gel" sana randevu vereyim ooh bizde ondan bol ne var! mı diyeceksiniz? hayır. bunlar da zamanla düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sds333

öküzlüğün daniskası imiş bu adamlar. ben de gittim randevusuz. İNSAN gibi söyleyince 4 saat sonrasına randevu verip işimi gördüler. sadece İNSAN gibi rica ettim. ben de hizmet sektöründe çalışıyorum. özel bir bankada kobi bölümündeyim. insan gibi rica eden müşteriler için gerkirse işimi bırakıp ATM den para bile yatırmaya dışarı çıkıyorum. ama adam mal olursa EŞŞEK gibi sırasını bekliyor. boşuna dememişler: tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. sonuçta koskoca ülkede bir tane mağaza var. ne yapsınlar tek sıraya mı dizsinler insanları. beklemek istemiyorsan ver genpa, kvk, vs ya. öyle işlem yaptır.

Kardeş bende Ankara'dan geldiğimi tatlı dille söyledim, efendi gibi konuştum yapacak bir şeylerinin olmadığını, randevusuz kabul etmeyeceklerini söylediler. Kız arkadaşımın 4s'inin aç kapa tuşu bozulmuştu..

O noktada adamına denk gelmniz önemli.. Kendini bir halt zannedene denk gelirseniz öyle olmuyor. Bir tanesi iyi niyetinden işinizi halletti diye tüm çalışanları melek ilan etmeyin.. Efendiliği efendi insana yapacaksın, barzoya efendilik yaparsan spoyleri kalkıyor!

• Meltem hanımı sahnede pek göremezsiniz :D Meltem Güner (Kısa boylu sarı saçlı olan) inmişse sahneye sıkıntı büyük :) Patladılar sonunda.
  • Semi Mersa Erkara için kötü bir gün olmuş olsa gerek. Pull & Bear / ZARA ve Otelcilik sektöründen müdür aldılar hep...

Perakende olarak bir tek ; Cumhur Şaker ve Meltem Güner var ... Meltem Hanım zaten büyük bir liderlik özelliğine sahip.Kendisiyle mülakat sürecim olmuştu. Onu tanıdığım için mutluyum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Bu normal olamaz güzel kardeşim. Böylesine bir yerde Çalışıyor isen dikkat etmek zorundasın. Çatal görünebilir amenna günde kan defa Eğil kalk Anlıyorum ama insan 2dk sonra bunun farkına varıp bunu Düzeltir, düzeltmesi gerekir. Birisi oradan çıkıp dese edep yahu biraz dikkat edelim diye ne diyeceksin müşteriye.

Ben annemle gelsem öyle bir yere bu duruma İkimiz birden şahit kalsak yemin ediyorum bozarım o Adam'ı. Çalışanın durumunu anlarım ama bu kadarı da olmaz. Ben günlük hayatımda bile her eğildiğim de muhakkak arkamı tutarım yada pantolonumu yukarı çekip oturur, eğilirim.. Dikkat etmek bu kadar zor değil.

Kimsenin kıllı götünü görmek zorunda değiliz

Adamın çatala niye bu kadar takıldın ki dostum? Baya bir incelemişsin. İnsanlık halidir olmuştur başka tarafa bak, annenin de adama bakacağını zannetmiyorum.

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    Takılmak değil, sonuçta insan gözü 180 dereceye yakın bir açı ile Görüyor. Ister istemez Göze çarpıyor, sırf adamın kıçından sebep yönümümü değiştireyim.

Ya zaten konu bu değil, insanlık hali elbetteki olabilir. Ama bu adam hiç dikkat etmiyor arkadaş. Insan altına atlet falan giyer, bunun ki forofor açık. O kadar da olmaz ama.

Ki ben ne desem olmayacak :) kapatalım gitsin bu konuyu dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Takılmak değil, sonuçta insan gözü 180 dereceye yakın bir açı ile Görüyor. Ister istemez Göze çarpıyor, sırf adamın kıçından sebep yönümümü değiştireyim.

Ya zaten konu bu değil, insanlık hali elbetteki olabilir. Ama bu adam hiç dikkat etmiyor arkadaş. Insan altına atlet falan giyer, bunun ki forofor açık. O kadar da olmaz ama.

Ki ben ne desem olmayacak :) kapatalım gitsin bu konuyu dostum.

Homofobik biriyim desene niye uzatiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 22 Ekim 2014; 0:49:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.