Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birincisi para verdim verdim deyip duruyor onlarda karşılığında sana telefon verdiler. ikincisi karşısında bir kadın var ve ne kadar haklı olursa olsun dağdan inmiş bir ayı gibi öğürerek konuşuyor orada ve bir tane delikanlı bile çıkıp tamam haklı olabilirsin ama bağırmadan konuş diyememiş. toplum olarak kabadayılığa prim veriyoruz ve bağırıp çağırınca sanki haklı çıkacağımızı düşünüyoruz. gördüğüm kadarıyla oradaki apple çalışanı kadın gayet kibar bir biçimde konuşuyor ve bunun farkına varmışlar o yüzden bağırıp çağırıp bunu suistimal etmeyi uygun görmüşler, ne de olsa ekmeğinden olacağından korktuğundan dolayı o kibar tavrını bozmayacak.
  • appstore bize bahmiyir ahahahha beter olun
  • arkadaşlar bir şeyi anlamadım ben,
    şimdi sorunlu ipad yada iphoneum var diyelim.ben bunu kargo ile gönderemiyor muyum ? pil değişim programları gibi şeylerde dahil olmak üzere ? gönderebiliyorsam problem nedir anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka şubeleri gibi fiş ile işlem alsınlar.. burası Türkiye ne randevusu? Premium hizmet sunan apple'ın Türkiye de hıyardan hizmet sunması... Beğenmediğiniz samsung'un her yerde mağzası servisi var yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebenin körü sende kardeşim. Anasını satayım bokunu çıkarıyorsunuz. Boş boş konuşma. Hiçbir insan oğluna karşı da değilimdir. Sizinle tartışan da kabahat. Ha .... iş ya gece gece insanın canını sıkıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 22 Ekim 2014; 1:26:23 >
  • Vay anasini satim ya.aplee in patronu su an ne yapiyor hangi pozisyonda merak etmiyor degilim yeminle

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    nerede gördün ki? ben o damı bile görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

Ne cahilsiniz ben almanyada yasiyorum randevu suz kesinikle almiyorlar ne olursa olsun prensip böyle termin alip gidin öküz gibi gitmeyin apple bu ne samsung ne sony e benzer zaten türkiyeye magza acmasi suc ya neyse eger temin almayi bilmiyorsaniz lütgen sirf pahali diye almayin su cep telefonunu kirlilik resmen basit

Seni alman forumlarına alalım harcanma buralarda. Bir de türkçe yazmayı öğrenirsen güzel olacak.

• Bu saatten sonra size de şapkanızı önünüze çekip düşünmek düşer. Burada abuk subuk kavgalar yapacağınıza 2000 TL'lik oyuncaklara verdiğiniz para ve özellik tartışmasından sonra, neden insan gibi (!) muamele görmediğini tartışın. Her şey satış ile bitmez, satış sonrası destek de çok önemli. Sonra böyle paranızla kepaze olursunuz.
  • DEsemi22 D kullanıcısına yanıt
    o zaman Alman forumlarında takıl... ( derlerse ) ne cevap yazan cahil mi diyecen... müşteri her zaman haklıdır ne derse o...
  • Apple samimiyetsizliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parapen -- 22 Ekim 2014; 2:20:44 >
  • Arkadaş bu millet dünyada neden sevilmiyor işte bu barbar davranışlardan dolayı. Oradaki çalışan kız ne kötü birşey söylüyor, nede kötü bir davranış sergiliyor. Buradaki ''Müşteri her zaman hakılıdır'' diye düşünen sonradan görme tipler ah kam kesiyor sonrada. Hayır imkan varda yapılmıyor denilse anlarımda 80 Milyonluk ülkede tek bir store var azıcık zekası olan insan zaten bunu anlayışla karşılar.

Bizim insanımız alışmış ''Para veriyorum bana tapacaksınız uleyn'' modunda dolaşmaya. Bugün AVM lerde olsun, Toplu taşıma araçlarında olsun gerekse trafikte olsun herkes egosunu tatmin etmek için bahane arıyor. ''Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır'' diye söz vardır , insan gibi davran ki , insan gibi muamale göresin. Haa buna rağmen kötü muamele varsa ona kimsenin lafı yok. Karşındaki insan oda senin gibi yasalar karşısında eşit paran var diye karşındakine bağırıp , çağırıp yobazlık yapamazsın, haddini bileceksin. Sistemde sıkıntı varsa yetkili kişilerle yada Apple merkez ile görüşüp sistemin sıkıntısını dile getirirsin. Doğru olan budur. Suçu oradaki çalışanlara yüklemek düşüncesizliktir.

Birde Amerika da böyle avrupada böyle diyenler var. Orada herkes birbirine insan gibi davranıyor , dinliyor, saygı duyuyor. Bizim insanımız maalesef büyük çoğunluğu dinlemiyor , saygı duymuyor ve ego tavanda geziyor. Hal böyle olunca 100 sene geriden gelmeye devam ediyoruz. Acı ama gerçek.

• O yaşasın samsung olayının benzerini ben iPhone 6çıktığı gün yapmıştım yaşasın android diye. Allahtan yetkiliyiz de başımıza bir iş gelmedi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en saçma apple storeu belkide bizim ülkemizde buna yapacak bir şey yok neymiş ABD Dubai Çin gibi ülkelerden gelen telefonlara bakmıyorlarmış garanti olsa bile bu birinci saçmalık ben o telefonu ABD den alırken amacım ucuza almak değil amerikada telefonumun çalınmasıydı yoksa aynı telefonu zaten çıktığı zaman vodafone dan almıştım yani bazen komik olabiliyorlar ve geniuslarda cidden acayip bir hava var sanki dünyayı kurtarıyor orada...

5THAvenue Apple Store mağazasına gidin ve biraz oturun ürün inceleyin mutlaka yardımcı olmak isteyen veya sohbet eden hatta ben wc zamanı gittim bir genius bana gelip hollanda maçına bakmak isteyip istemediğimi sordu ve hemen espn açıldı maça baktık o derece samimiler ve ben cidden saygıları hizmetleri konusunda en iyi olarak görüyorum bu arkadaşları yardımcı oluyorlar sohbet ediyorlar hatta ben bir kaç ürün aldım ve baan occoclip hediye etmişti o genius şaşırtıcı derecede iyi hizmet veriyorlar Türkiye'de aynısını beklemek imkansız...

• Arkadaşlar Avrupayı bilmem ama Amerikada randevu olmadan yüzünüze bakmazlar. Apple Türkiye'de de kuralını uygulamış. Gördüğüm kadarıyla birkaç çapulcu vergi dairesi kuyruğundaymış gibi olay çıkarmaya çalışmış. Bu newyorkta yaşansa polis olaya müdahil olurdu. İnanın insanımızın bu hallerinden utanıyorum.. Bu tarz olaylar artarsa eminim apple radikal bir karar alıp ülkeden bile çekilebilir.. Tamamen kendi düşüncemdir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Ne cahilsiniz ben almanyada yasiyorum randevu suz kesinikle almiyorlar ne olursa olsun prensip böyle termin alip gidin öküz gibi gitmeyin apple bu ne samsung ne sony e benzer zaten türkiyeye magza acmasi suc ya neyse eger temin almayi bilmiyorsaniz lütgen sirf pahali diye almayin su cep telefonunu kirlilik resmen basit

Seni alman forumlarına alalım harcanma buralarda. Bir de türkçe yazmayı öğrenirsen güzel olacak.

Sanane sen kimsin bana cevap veriyorsun zoruna gitmesin gercekler bunlar kibar ol öküz

Millete laf ediyorsunda aklının almadığı nokta bizim sisteme laf ettiğimiz yok. Sorun zaten yoğun olan bir sistemi milletin gereksiz yere iyice yoğunlaştırıp hiçbir şekilde randevu alamamız!!!

Ne senin Almanya'da olman zorumuza gider, ne de bu durum millete saygısızlık yapma hakkını verir. Ağzından çıkanı kulağın duysun, adam ol önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Ekim 2014; 12:56:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Sanane sen kimsin bana cevap veriyorsun zoruna gitmesin gercekler bunlar kibar ol öküz

Almanyada böyle terbiyesiz davranmayı mı öğrendin çevrenden ? Tipik türksün. Görgüsüzlük, cahillik paçalarından akıyor.

Tanımadığın insanlara hakaret etme sakın orda da. Ağzının yüzünün yerini değiştirirler.

Almanya dediği yer de zamanında dolaşmadığımız satürn, media markt kalmayıp orjinal samsung şarj aleti bulamadığımız bi yer. Şehir de nürnberg. Gereksiz herif hava atıyor da sanki etiyopyada yaşıyoruz biz. Hey allahım.

Senin gibiler gittiği için nefret ediyorlar zaten bizden. Orayı öv, burayı kötüle. Orada oraya uygun davran, burada kural tanıma.

Ciddiyim sakın orda böyle hakaret etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 22 Ekim 2014; 5:21:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Arkadaş bu millet dünyada neden sevilmiyor işte bu barbar davranışlardan dolayı. Oradaki çalışan kız ne kötü birşey söylüyor, nede kötü bir davranış sergiliyor. Buradaki ''Müşteri her zaman hakılıdır'' diye düşünen sonradan görme tipler ah kam kesiyor sonrada. Hayır imkan varda yapılmıyor denilse anlarımda 80 Milyonluk ülkede tek bir store var azıcık zekası olan insan zaten bunu anlayışla karşılar.

Bizim insanımız alışmış ''Para veriyorum bana tapacaksınız uleyn'' modunda dolaşmaya. Bugün AVM lerde olsun, Toplu taşıma araçlarında olsun gerekse trafikte olsun herkes egosunu tatmin etmek için bahane arıyor. ''Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır'' diye söz vardır , insan gibi davran ki , insan gibi muamale göresin. Haa buna rağmen kötü muamele varsa ona kimsenin lafı yok. Karşındaki insan oda senin gibi yasalar karşısında eşit paran var diye karşındakine bağırıp , çağırıp yobazlık yapamazsın, haddini bileceksin. Sistemde sıkıntı varsa yetkili kişilerle yada Apple merkez ile görüşüp sistemin sıkıntısını dile getirirsin. Doğru olan budur. Suçu oradaki çalışanlara yüklemek düşüncesizliktir.

Birde Amerika da böyle avrupada böyle diyenler var. Orada herkes birbirine insan gibi davranıyor , dinliyor, saygı duyuyor. Bizim insanımız maalesef büyük çoğunluğu dinlemiyor , saygı duymuyor ve ego tavanda geziyor. Hal böyle olunca 100 sene geriden gelmeye devam ediyoruz. Acı ama gerçek.

Bir ton zibidinin haftalık 3'er 5'er tane aldığı randevu yüzünden ben randevu alamıyor, bunu Apple Inc. ve Apple TR'ye mail, telefon üzerinden bildiriyorsam ve herhangi bir düzelme olmuyorsa daha hala bana oraya gittiğimde bugün 12:01 itibari ile randevululara yardımcı olacağız diyen bir sistem varsa kimse kusura bakmasın bunun ne barbarlıkla ne yurtdışıyla ne yurtiçiyle alakası var.

Biraz mantıklı düşünün! Bol bol randevu alan accountları sistem üzerinden tek tek belirleyip en az 3 ay randevu almamalarını sağlasalar bak bakalım biraz daha rahatlamıyor mu sistem?

Adamın kullandığı cihaz 1 tane, aldığı randevu 5 tane! Bu barbarlık değil, edilen şikayetlere çözüm bulmamalarına tepki göstermek barbarlık öyle mi? Benim iMac'im, iPod'um, iPad'im var, Store açıldığından beri hiçbir ürün için randevu alamadım, bunun sebebi belliyken kalkıp bu insanları kimse eleştirme hakkına sahip değildir. Adam bilmem kaç aydır randevu almak için uğraşmış ve alamamış, sonunda da oraya gidip hala randevu almanız gerekir diyorlarsa haklı olarak insanın tepesi atar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Ekim 2014; 5:28:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Ne cahilsiniz ben almanyada yasiyorum randevu suz kesinikle almiyorlar ne olursa olsun prensip böyle termin alip gidin öküz gibi gitmeyin apple bu ne samsung ne sony e benzer zaten türkiyeye magza acmasi suc ya neyse eger temin almayi bilmiyorsaniz lütfen sirf pahali diye almayin su cep telefonunu kirlilik resmen basit

Belli ki yasin cok genc, gun gelir cahil diyerek kibirlendigin vatanindaki insanlarin arasinda 1 dakika yasamak 9 takla atarsin fazla kibirlenme senin gibi alman gurbetci cok tanidigim var

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Başım ağrıdı ya.

aynen konuyu terk edelim

eşşek öpmenin adabı esprisi iyydi ama
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.