Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamın biz gazoz kapğı vermedik lafında koptum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın randevu sistemi avrupada çok başarılı, ABD'yi test etme şansım olmadı.
    Türkiye'de ise maalesef çalışmıyor.
    Aslında randevu sistemi günlük yerine aylık hatta 2 aylık olsa sorun kalmaz bence.

• seylem kullanıcısına yanıt
    Bu normal olamaz güzel kardeşim. Böylesine bir yerde Çalışıyor isen dikkat etmek zorundasın. Çatal görünebilir amenna günde kan defa Eğil kalk Anlıyorum ama insan 2dk sonra bunun farkına varıp bunu Düzeltir, düzeltmesi gerekir. Birisi oradan çıkıp dese edep yahu biraz dikkat edelim diye ne diyeceksin müşteriye.

Ben annemle gelsem öyle bir yere bu duruma İkimiz birden şahit kalsak yemin ediyorum bozarım o Adam'ı. Çalışanın durumunu anlarım ama bu kadarı da olmaz. Ben günlük hayatımda bile her eğildiğim de muhakkak arkamı tutarım yada pantolonumu yukarı çekip oturur, eğilirim.. Dikkat etmek bu kadar zor değil.

Kimsenin kıllı götünü görmek zorunda değiliz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

paramla rezil oldum lafına canlı örnek
    Adamın biz gazoz kapğı vermedik lafında koptum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sds333

öküzlüğün daniskası imiş bu adamlar. ben de gittim randevusuz. İNSAN gibi söyleyince 4 saat sonrasına randevu verip işimi gördüler. sadece İNSAN gibi rica ettim. ben de hizmet sektöründe çalışıyorum. özel bir bankada kobi bölümündeyim. insan gibi rica eden müşteriler için gerkirse işimi bırakıp ATM den para bile yatırmaya dışarı çıkıyorum. ama adam mal olursa EŞŞEK gibi sırasını bekliyor. boşuna dememişler: tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. sonuçta koskoca ülkede bir tane mağaza var. ne yapsınlar tek sıraya mı dizsinler insanları. beklemek istemiyorsan ver genpa, kvk, vs ya. öyle işlem yaptır.

Siz şanslıymışsınız işiniz görülmüş.
    Kimse durduk yere bağırıp çağırmaz.Nereden biliyorsunuz oradaki insanların önce makulce sorunlarını dile getirmediklerini?
    Albay emeklisi :) arkadaş görevliye 5 gündür randevu alamadığını belirtip isyan ediyor.
    Karşısındaki kız hep aynı şeyleri söylüyor ki, albay emeklisi "teyp gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz" diyor.
    Aylarca eleme yapıp seçtikleri elemanlara bakın, insan psikolojisinden, esnaflıktan gram anlamıyor.
    Bizim insanımız samimiyet ister, çekecen amcayı kenara, oturtucan, sakinleştirecen,çayını söyleyeceksin, papağan "gibi bizim yapabileceğimiz bir şey yok" demeyeceksin.
    Apple çalışanların bu tavırları hiç hoşuma gitmedi doğrusu.
    Ne teknosada nede vatanda (o Kadar eleştirilmesine rağmen) hiç bir elemanın müşteriye, gidin buradan,dağılın dediğini duymadım.
    Siz banka müşterilerine "gidin buradan, dağılın" diyebiliyor musunuz peki?

• Türk Milleti olarak son dönemde gördüğüm ve tek yaptığımız her şeye itiraz etmek;bağırmak çağırmak; söylenmek; laf sokmak; metroda otobüste restorantta mağazada vs. ama malesef hiç hoş değil; özel bir işyeri orası ; kimseye de zorla randevu uygulaması vermek zorunda da değil; yarın öbür gün mağazalar çoğalır bu sorunlar gider ; önce biraz insan olmak lazım ; talebini orada çalışanlara bağırarak değil; ilgili yerlere sosyal medya;mail,şikayet var vs. ile iletilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Herkes ekmeğinin peşinde; paramla seni satın alırım gibi hareketlere gerek yok; insanlığımızı git gide kaybediyoruz
  • Arkadaşlar bu randevu sistemi nasıl oluyor ki? IMEI yoluyla alınması gerekmez mi? O zaman Apple'a uyuz olan biri kafasına göre alır tüm randevuları.
  • Sana birisi Apple Store'dan almadıysan Teleservis'e, Genpa'ya götür diyen oldu mu? Adam diyor ki eğer randevu bulamıyorsan telefonunuzu verebileceğimiz başka servis firmaları da var. Onlara da verebilirsiniz diyor. Yurtdışından alınan cihazım bile garanti dahilinde değişti. Adam 14 gün iade garantisi veriyorsa o kendi mağazasına has bir şey ve bu her zaman mağazanın kendi sorumluluğunda olan bir şey.

• Öyle oluyor zaten. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama adam 10-15 tane randevu alıyor bir anda. Ha, bunu iyi yönde kullanıp başkalarına mı dağıtıyor yok başka bir şey mi yapıyor bilemeyiz. Çin'de mesela bir kişiye bir randevu zorunluluğu getirdiler ve kimlik isteniyor kişinin Genius Bar randevusunda.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Böyle bir işte bir gün calısırsan nedemek istedigimi anlarsın , o kadar kosturmacanın,sinirin stresin içinde yüzlerce kez egilip kalkarsan illakin birinde görünür buna engel olamazsın ,farkında dahi olmazsın.Ordaki calısan cok meraklı degil sana catalını göstermeye.Tamam hos bir görüntü degil ama azıcıkta halden anlayın.O farkında degildir yogunluktan,sende rahatsız oluyorsan uygun bir dille uyarırsın ,örter arkasını sendende özür diler bitti bu kadar basit
  • Oraya giderken kural koyulmuş randevu alacaksınız diye, nedir bu kadar dert ettiğiniz? Terbiyesizliğe ne gerek var ? Bende bilmiyorumdum ilk gittiğimde insan gibi sordum ne olacak, insan gibi cevap aldık "randevu alacaksınız" dediler çıktım. Gece girdim randevumu aldım 1 hafta sonrasına. Gittiğim gün 10 dakikada işim halledildi ve sıfır tablet aldım. Yani asıl terbiyesiz müşteri burada.
  • Bu millete bu hizmet fazla.

• "parayla rezil olmak"
    Daha ne denir ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Sana birisi Apple Store'dan almadıysan Teleservis'e, Genpa'ya götür diyen oldu mu? Adam diyor ki eğer randevu bulamıyorsan telefonunuzu verebileceğimiz başka servis firmaları da var. Onlara da verebilirsiniz diyor. Yurtdışından alınan cihazım bile garanti dahilinde değişti. Adam 14 gün iade garantisi veriyorsa o kendi mağazasına has bir şey ve bu her zaman mağazanın kendi sorumluluğunda olan bir şey.

Benim lafım, teleservis,genpa garantili cihazları niye apple store götürüyorsunuz diyen tiplere.
    Siz hangi ülkeden alınmış cihazı garantiden değiştirdiniz. ABD çıkışlı cihazlara apple store bakmıyor bile.
    Avrupa ise bakıyor diye biliyorum.
    Birde benim gibi olanlar var.HB den aldığım ürün abd cihaz çıktı.İthalatçı firma abd'den mi avrupadan mı ithal ediyor ben bilemem.
    Sonuçta bu ürün Türkiye'den alınma ve faturası var 2 yılda garantisi var ama apple bakmıyor. Bu yasaya aykırı.
    Diğer konularda sizinle aynı görüşteyim zaten.

• 3-5 tane daha store açılsın rahatlar.şuan tek olduğu için durum normal.
    videodaki adam para verdim ben diyo
    kaç yüz milyon kişi ne verdide aldı .

apple ın gereksiz randevu alanları engelleyivi bir sistem yapması lazım.

randevular nasıl alınıyor şuan bilmiyorum ama kısıtlamalar olmalı

cihaz seri numarasına göre alınmalı örneğin.
    çalışma saatlerinin yarısı randevulu yarısı randevusuz olmalı örneğin
  • Satarkende randevuyla satsinlar madem

• Adamlar buraya magaza acarak cok buyuk hata yaptilar onceden de yazmis arkadaslar, sorun tamamen randevulari toplu alip satmaya calisan ..... larda. Biseyden de para kazanmaya calismayin, milletin hakkini gasp etmeyin, hirsizlik yapmayin be. Adam hizli ve sorunsuz hizmet icin randevu sistemi kurmus. Okul basar gibi dukkan basmislar lisedeki gibi. Birde parayla aldilar diye, yok para verdim yok sunu verdim. Almasaydin kardesim, sanki randevu alan adam bedava aldi. Bu insanlar egitimsiz ( okul degil sadece ) olduklari icin, her yerde kendini belli ediyorlar. Arkadas ortamlarinda da anlatiyorlardir, soyle apple'i bastik diye.

• Ipad'imde şarj ile ilgili bir sorun yaşıyordum. Hazır yolum düşmüşken uğrayıp orijinal kablo ile test edeyim dedim. Elemana danıştığım gibi randevu cevabını aldım. Bu çok randevuluk bir iş değil aslında kabloyu takacağız eğer sorun çıkmazsa alıp gideceğim yoksa randevu alırım dedim ama dinletemedim. Devlet dairesinde mesai sonunu bekleyen memur gibiler. Acilen mağaza sayılarının artması gerek. Yoksa bu iş yoğunluğunda daha çok tartışmalar yaşanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahrolsun Apple
    Yaşasın Sony

• O ürüne para vermiş olman orada şirket kuralları çerçevesinde çalışan bir insanı ezebilecegin anlamına gelmez kaldı ki dünyanın her yerinde bu şirketin kuralları belli

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.