Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

Nesi haklı ya :) İnternetten her randevu alamayan 10/20 kişi gidip böyle davransın o zaman ?
    Bir de abd avrupa örneği veriyor.
    Bırak şikayeti o ses o tavır ile davransın da o oynayan eli kolu katlayıp yere nasıl yatırıyolar.

Orda olmadığınızdan bilmiyorsunuz 2 farklı cihaz için işlemim vardı 2 randevu almam gerekiyormuş aldık biri randevu saatinin 15 dakika sonrası ( geç gitsem yanıcaktı ama arkadaş geç gelebiliyor ) diğer randevu da 50 dakika sonra geldi geniua bu ne ya ? Müşteri memnuniyeti nerde ? Ben günlerce randevu almak için uğraşıyım randevulu sistem var saatimden 50 dakika sonra gelsin oldu. Bağırıp çağırırdım bende ama işim görülsün lanet olsun diye sesim çıkmadı ama birdaha işim düşer ve aynısını yaşarsam videoya beni de çekebilirsiniz ki bana haksız diyemezsiniz. Yani randevusu olan adama da randevu saatinde gelinmiyor ayrıca bir geniua var bilmiş bilmiş tavırlarla konuşuyor kendini birşey sanıyor tiplerde. Dedim ki değişim cihazları sıfır mı ? Daha cihazı değiştireceğim demedim ki diye cevap veriyor. Sana onu mu sorduk ? Ama bitane suriyeli mi arap mı ne şarkıcı geldi 2 tane bayan geniua gülerek kıkır kıkır onla ilgileniyordu yani buraaı türkiye öyle apple diye kalite beklememek gerek avrupa örnek vermesi kadar doğal birşey yok hepsi olmasa da 10 da 6-7si bi kaprislet bir havalarda. Madem applesın 800 dolara telefon satıyorsun o paranın hakkını vereceksin arkadaş ama biz ikinci sınıf bir ülkeyi adamlar dışarda veriyor buraya gelince APPLE müşteri politikası nerde kalıyor ?

Aslında diğer firmaların yanına bile yaklaşamadığı hizmet verdikleri için daha çok göze batıyor. "Bana göre"
    2 işlem için tek randevunun sorun çıkarıp çıkarmayacağının tek sorumlusu sensin nedeni "2 işlem için tek randevu" kısmı sorun yaratır mı? yı kendine sormaman...
    50 dakika mevzusu için sadece mantık yürütebilirim. Haklısındır da belki ben sadece sana bahane üretiyor gibi de gözükebilirim laf yetiştirmek için.. Verdiği 1 saaat aralığının son dakikasında bile baksa sana kendini haklı çıkarabilir.
    Bizim tek eksiğimiz şikayet etmeme güdümüz acımadanmıdır nedir bilinmez.
    Öyle davranan birinin ismini alıp orda veya internet üzerinden memnuniyetsizliğini bildirmek ki çoğumuz yapmadığı için bu tipler yerlerinde kalabiliyor.
    Çoğu sektörde var. Şimdi biri çıkıp ya öyle de günde bin kişi ile ilgileniyor fln da diyebilir.
    2 kız olayı da dahil hepsi bizim toplum olarak şikayetçiliğimizin etkisizliğinden kaynaklanıyor.
    Farkındalık kısmı var. Empatiden yoksun bir topluma 2000lerden sonraki geçişimizi tamamlamak üzere oluşumuz var. Hem aile tarafından verilen hem devlet tarafından verilen eğitimin bile eğitimsizce verilmesi kısmı var.
    Ya bu böyle dallanır budaklanır.

Randevu ile gidene ve gitmek için internette uğraşalanlara hakerettir. Oradaki bulunan çözüm... Hödüklüğün prim yaptığı bir devirde bana normal geliyor.
    Haklı desem ne olur demesem neolur. Toplum olarak bunu ayırt edemedikten sonra basın la eksiyi lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 21 Ekim 2014; 19:53:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse bu cumartesi yeni store açılıyor. Bare azalır randevu sorunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde ne esnaflar gördük kendinden kaynaklandığı halde bunu kabul edecek cesareti adamlığı gösteremeyip birde sizi suçlu çıkarmaya çabalayan tırt adam esnaflar gördük...

Yalnız neden store la değilde diğer teknik servis kanallarını kullanmıyorlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 21 Ekim 2014; 19:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak haklısın ama adamlar için Türkiye ön planda yer almıyorki.Bu da çok garipsenecek birşey değil.
    Daha önce bi ülkeye mağaza olarak ilk kez yatırım yapacak hiçbir yabancı şirketin bi anda mağazaları tüm Türkiyede donattıgına sahit olmadım.
    Bu işin olayı budur.1 ile başlar ve devamı gelir(ki geliyorda yavaş yavaş)
    Araştırmadım ama Apple ın herhangi bir Avrupa ülkesinde de mağaza acmaya 1 store ile baslamıs olması kuvvetle muhtemel.

Hizmet konusunda ise maalesef Türkiye'deyiz.Bu ülkede hiçbir alanda alacagın hizmet Avrupa veya Amerika seviyesinde olmayacak.Bu Apple olsa bile.En azından yakın gelecekte.
    Ki şuan Zorlu storedaki hizmet seviyesi Türkiye sınırları içerisinde gayet yüksek seviyededir
    Yukarda izledigim videoya göre yorum yapacak olursam gerçektende yapacakları birşey yok ki orada calısanların.
    Takip etmeleri gereken kurallar var.
    Randevusuz gelip taşkınlık cıkaran insanlara yardımcı olabilmek için ellerinden birşey gelmiyor maalesef suandaki yogunluktan dolayı

• ulasates kullanıcısına yanıt
    Burada eleştirdiğimiz konu Apple'ın kurduğu sistem değil, sisteme ayak uydurabilecek potansiyelde ve insiyatif kullanabilecek kapasitede çalışan seçmemesi.

Esnaflık başka bir şey, kendi işinin patronu olup müşteriyle direk ilgilenmen başka bir şey.. iki gün önce mahalle kuru temzilemecisinden çıkıp atıyorum senin yanında (TR'de bayilikle hizmet veren, adı duyulmuş, çokça tercih edilen bir kuru temizleme markasında iş bulunca) çalışmaya başlayıp, senin müşterine g*tü kalkıp benim yapabileceğim bir şey yok diyerek tersleyen elemanı yanımda çalıştırmaya devam ederim diyebiliyorsan, o zaman öyle kasaya böyle şanzıman derim bende o elemana, gelir sana şikayet ederim..

Ama sen bundan şikayetçiysen böyle bir adam çalıştırmazsın yanında. Dediğim gibi biz sistemi eleştirmiyoruz, sistemin işleyişinden yana da sıkıntımız yok.. Ben ve çevremdeki kaç kişi direk Apple Inc.'e ne mailler attık TR'de ki tek kişinin 1 hafta içinde bilmem kaç tane randevu alıp üstüne birde gitmediğini belirten. Gelen sonuç özetin özeti incelemeye alacağızdı geçtiğimiz Mayıs ayında! Bu şikayeti eden sadece biz değiliz.. En iyimser tahminimle en az 200 - 250 kişi bu maili atmıştır. Üstünden geçmiş 5 ay, millet artık kapıda kavga edecek noktaya geldiyse bunun bokla kokmakla alakası yok kardeşim!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mumdan çıkmış tartışma

• alt tarafı bir telefon için milletin düştüğü rezilliğe, olaylara bak arkadaş. Gerçekten komedi bir milletiz..
  • Neymiş efendim ben genpaya, teleservise gidecekmişim.
    Vay anasına ya.Niye, apple store den almadım diye.
    Üstüne oradaki elemandan dağılın,gidin buradan diye birde hakaret işiteceğim.
    Niye gideyim kardeşim, bu apple Türkiye tüketiciyi koruma yasalarından üstün mü.
    Apple kendi taahhüdü var Türkiye'de satılan her cihaz 2 yıl aplle garantisi altındadır diye. Açın bakın apple sitesine.
    Türkiye'den faturası olduktan sonra apple bu cihazlara bakmak zorunda.Bu kesin, yasayla belirlenmiş.
    Ayrıca ben Passat arabamı 2000 tl.daha ucuz olduğu için Trabzon'daki bayiden aldıysam niye İstanbul'daki WV servisine götüremeyeceğim bunu biri açıklasın.
  • Telefon arızası için randevu bekleyen insanlar, bir anda nasıl bu kadar insan nasıl toplanmış. Birde telefon tamiri için randevu almak biraz saçma geldi. Bir ürün arızalanır kargoya verirsin, ürün sana geri gelir ücretsi kargoyla. Firmanın çalışma sistemi bu olabilir ama bana biraz garip geldi. Peki sadece oraya gelenlere mi hizmet veriyor, kargo ile gönderim kabul ediyorlar mı?
  • Bu boktan ülkede fazla bağıran haklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Telefon arızası için randevu bekleyen insanlar, bir anda nasıl bu kadar insan nasıl toplanmış. Birde telefon tamiri için randevu almak biraz saçma geldi. Bir ürün arızalanır kargoya verirsin, ürün sana geri gelir ücretsi kargoyla. Firmanın çalışma sistemi bu olabilir ama bana biraz garip geldi. Peki sadece oraya gelenlere mi hizmet veriyor, kargo ile gönderim kabul ediyorlar mı?

Maalesef kargo ile ürün tamiri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Ya abi burada ki Store da çalışan elemanların ÇOĞU cidden barzo. Ya adam bir müşteri ile ilgilenirken arkasına dikkat etmiyor , ve eğilmiş müşteriye yardımcı oluyor. Lakin adamın domalması ile götünün çatalının ortaya çıkması da bir oluyor. Ve dönüpte ulan dur arkamı düzelteyim demiyor. resmen apple çalışanının götünün çatalıyla bakıştık !! Böyle durumlarda siz konusu işte.

Ya eksikler var yok değil. Her şey zamanla yoluna girecektir.

Bir magazada günde yüzlerce kez egilip kalkıp calısırsan merak etme birgün seninde catalın muhakkak görünür.Egilip kalkma o kadar normallesiyor ,bazen o kadar yogun oluyorsun ki catalı bazen unutabiliyorsun ,gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

quote:

Telefon arızası için randevu bekleyen insanlar, bir anda nasıl bu kadar insan nasıl toplanmış. Birde telefon tamiri için randevu almak biraz saçma geldi. Bir ürün arızalanır kargoya verirsin, ürün sana geri gelir ücretsi kargoyla. Firmanın çalışma sistemi bu olabilir ama bana biraz garip geldi. Peki sadece oraya gelenlere mi hizmet veriyor, kargo ile gönderim kabul ediyorlar mı?

Çok tuhaf, telefon, pc, tv, modem vb. çok ürünü garantiye verdim ama ilk defa böyle bir şey duydum. Peki vatan, mm ,teknosandan alsak kim bakıyor servise. Birde bu kadar insan aynı anda nasıl toplanmış onu merak ettim twitterdan mı haberleştiler acaba.

• Sektörde calısan biri olaraktan ,insan gibi çemkirmeden konusan herkesin işinin en hızlı sekilde sonuclanmasını saglıyorum.Böyle bagırdıgım zaman işim hemen hallolur diye düşünen adamların işinide her daim en sona bırakıyorum.Sen insan ol yeter ki ,bir güleryüz cok seyi degiştirir ,böyle ol canımı ye ,ben senin sorununu halletmek için fırsatım olursa evinede gelirim ki daha önce görevim olmadıgı halde sayısız defa yaptım bunu.
  • quote:

quote:

quote:

Nesi haklı ya :) İnternetten her randevu alamayan 10/20 kişi gidip böyle davransın o zaman ?
    Bir de abd avrupa örneği veriyor.
    Bırak şikayeti o ses o tavır ile davransın da o oynayan eli kolu katlayıp yere nasıl yatırıyolar.

Orda olmadığınızdan bilmiyorsunuz 2 farklı cihaz için işlemim vardı 2 randevu almam gerekiyormuş aldık biri randevu saatinin 15 dakika sonrası ( geç gitsem yanıcaktı ama arkadaş geç gelebiliyor ) diğer randevu da 50 dakika sonra geldi geniua bu ne ya ? Müşteri memnuniyeti nerde ? Ben günlerce randevu almak için uğraşıyım randevulu sistem var saatimden 50 dakika sonra gelsin oldu. Bağırıp çağırırdım bende ama işim görülsün lanet olsun diye sesim çıkmadı ama birdaha işim düşer ve aynısını yaşarsam videoya beni de çekebilirsiniz ki bana haksız diyemezsiniz. Yani randevusu olan adama da randevu saatinde gelinmiyor ayrıca bir geniua var bilmiş bilmiş tavırlarla konuşuyor kendini birşey sanıyor tiplerde. Dedim ki değişim cihazları sıfır mı ? Daha cihazı değiştireceğim demedim ki diye cevap veriyor. Sana onu mu sorduk ? Ama bitane suriyeli mi arap mı ne şarkıcı geldi 2 tane bayan geniua gülerek kıkır kıkır onla ilgileniyordu yani buraaı türkiye öyle apple diye kalite beklememek gerek avrupa örnek vermesi kadar doğal birşey yok hepsi olmasa da 10 da 6-7si bi kaprislet bir havalarda. Madem applesın 800 dolara telefon satıyorsun o paranın hakkını vereceksin arkadaş ama biz ikinci sınıf bir ülkeyi adamlar dışarda veriyor buraya gelince APPLE müşteri politikası nerde kalıyor ?

Aslında diğer firmaların yanına bile yaklaşamadığı hizmet verdikleri için daha çok göze batıyor. "Bana göre"
    2 işlem için tek randevunun sorun çıkarıp çıkarmayacağının tek sorumlusu sensin nedeni "2 işlem için tek randevu" kısmı sorun yaratır mı? yı kendine sormaman...
    50 dakika mevzusu için sadece mantık yürütebilirim. Haklısındır da belki ben sadece sana bahane üretiyor gibi de gözükebilirim laf yetiştirmek için.. Verdiği 1 saaat aralığının son dakikasında bile baksa sana kendini haklı çıkarabilir.
    Bizim tek eksiğimiz şikayet etmeme güdümüz acımadanmıdır nedir bilinmez.
    Öyle davranan birinin ismini alıp orda veya internet üzerinden memnuniyetsizliğini bildirmek ki çoğumuz yapmadığı için bu tipler yerlerinde kalabiliyor.
    Çoğu sektörde var. Şimdi biri çıkıp ya öyle de günde bin kişi ile ilgileniyor fln da diyebilir.
    2 kız olayı da dahil hepsi bizim toplum olarak şikayetçiliğimizin etkisizliğinden kaynaklanıyor.
    Farkındalık kısmı var. Empatiden yoksun bir topluma 2000lerden sonraki geçişimizi tamamlamak üzere oluşumuz var. Hem aile tarafından verilen hem devlet tarafından verilen eğitimin bile eğitimsizce verilmesi kısmı var.
    Ya bu böyle dallanır budaklanır.

Randevu ile gidene ve gitmek için internette uğraşalanlara hakerettir. Oradaki bulunan çözüm... Hödüklüğün prim yaptığı bir devirde bana normal geliyor.
    Haklı desem ne olur demesem neolur. Toplum olarak bunu ayırt edemedikten sonra basın la eksiyi lol

Sorun da bu Apple firmasını cidden seviyorum evimde 3 adet iphone 1 adet ipad mevcut ki buda memnun olduğumu gösterir. Ama kim ne derse desin bu bir rezalet. Eğer firma çalışanları cidden sanıldığı gibi olsaydı videoda gösterildiği gibi, o zaman kesinlikle bağırana çağırana ben uğraştım aldım kardeşim sen ne konuşuyorsun derdim ama beni 40 dakika bekleten birileri varsa orda ben birşey dediğimde kendini bir şey sanan adamlar varsa orda kimse kusura bakmasın. Benim onun senin satın aldığımız telefonlarla tabletlerle maaşını alan adam gelip bana burnu büyük konuşuyor.İnsanlara özel randevu verilmesinin bir sebebi de premium müşteri anlayışı olmalı ki öyleyse 40 dakika 50 dakika beni bekletmeyeceksin.Bu biraz böyle ben 2 randevu aldım zaten yoksa 1 randevuda 2 cihaz bakmamasına bir şey demiyorum.Ama ne olur cihazın seri numaralarını girersin sisteme o şekilde randevu verilir mesela. Yada tek bir hesaba kaç iphone ipad bağalıysa o bellidir onun üzerinden verirsin.Giren adam 10 randevuyu birden alıyor buna da önlem getirilmeli mesela adam yedirebilene 50 liraya satıyor randevuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Sektörde calısan biri olaraktan ,insan gibi çemkirmeden konusan herkesin işinin en hızlı sekilde sonuclanmasını saglıyorum.Böyle bagırdıgım zaman işim hemen hallolur diye düşünen adamların işinide her daim en sona bırakıyorum.Sen insan ol yeter ki ,bir güleryüz cok seyi degiştirir ,böyle ol canımı ye ,ben senin sorununu halletmek için fırsatım olursa evinede gelirim ki daha önce görevim olmadıgı halde sayısız defa yaptım bunu.

Malesef herkes sizin gibi değil "insan gibi güler yüzlü" davrandığım kişi burnu dik dik konuşuyor.İşim gücüm olmasa uğraşacak vaktim olmasa 15 duraklık yolum olmasa oturur uğraşırım da TR Apple Store Zorlu Center için söylüyorum başıda çalışanları da(hepsi değil kasiyeri mesela çok nazikti ama 7/10 u diyelim) burnu büyük

• quote:

quote:

quote:

Çok tuhaf, telefon, pc, tv, modem vb. çok ürünü garantiye verdim ama ilk defa böyle bir şey duydum. Peki vatan, mm ,teknosandan alsak kim bakıyor servise. Birde bu kadar insan aynı anda nasıl toplanmış onu merak ettim twitterdan mı haberleştiler acaba.

Yüzlerce kişi var belki mağazada mağaza sakin bir mağaza değil pek :)
    Not:Bu arada arkadaşlar bağıran çağırana laf yapılsa da orda ben baş savcıyım diye bağıran adama bir şekilde işlem yapıldı iyi veya kötü bilginiz olsun yani adam kayırma her yerde olduğu gibi Zorlu'dada mevcut

• ben zorlu center'a gittim ordaki çalışanlarda hava 1 milyon zaten adama dedim bu cihaz ısınıyor bir dokunurmusun garantiden değişirmi dedim parmağını bile dokundurmadı okadar acizler..yani sadece 2 kelime ettim değişim olur dese ben zaten değiştir demicem hemen bir yol yordam bulup randevu alacaktım.
  • Videodan hicbirsey anlasilmiyor
    Bu yorumlarim eksi yer belki ama
    Adamlar randevusuz calsmamasi kadar dogal bir durum yok
    Bu sadece arizali urunler icin gecerlidir
    Ben iphone 6 plus aldim 14 gun icinde degistirmeye gittim sira filan beklemeden 10dk da para iadesi yaptilar ve cihaz ellerine oldugu icin yenisini aldim
    Hee efer 14 gub gecse idi pasa pasa randevu alicaktim snra gidilicekti biraz cag atlayin isterse çukurovanin ucundan sinirdan gelsin adam bu kimseyi hele hele randevu alanlari baglamaz
    O saate adamin randevusu war bi bakiyor baska biri siraya girmis ogle bir dunya olamaz ve olmamali
    Turkler olarak bagirip cagirinca hakli oldugumuzu zanetsekte
    Dunya sirf turkiyeden ibaret degil
    Umarim insanlar zamanla gelisip sewiye yukselir ama zor zanetmem

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzlerce kişi var belki mağazada mağaza sakin bir mağaza değil pek :)
    Not:Bu arada arkadaşlar bağıran çağırana laf yapılsa da orda ben baş savcıyım diye bağıran adama bir şekilde işlem yapıldı iyi veya kötü bilginiz olsun yani adam kayırma her yerde olduğu gibi Zorlu'dada mevcut

Kayırma tr nin ilk kuralı zaten, bu her yerde işler, bazı durumlarda torpil, torpilden üstünden gelir daha torpilli kazanır buda dipnot olsun. Galiba insanlar bir anda gaza geldi işi olmayanlarda, olaya dahil olunca, arada samsung diye bağıranlardan anlayabiliriz ama tüketici kanununda servis hizmeti sağlayan firma ücretsiz kargo sağlamak durumunda diye bir madde vardı, bunu sağlamadan nasıl hizmet veriyor anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.