< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (201. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba. Trendyol indirim çekim var. Bu sitede satılan, yemeklerde ve salatalarda kullanmak üzere yoğun ve aromalı 5 litrelik hangi yağı önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nova Vera, Rengin Suar, Büyükkarcı gibi ürünler var ama geçen yılın ürünleri. Başka da olabilir, gözüme bunlar çarpmıştı. Nova Vera favorim ama pahalı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gecen gun biri chef troy zeytinyagini sormustu acaba aldimi ,nasil ki
merhabageçen marketten kristal marka yağ almıştım dolapta donmuyor kötü bir markamı bu neden böyle oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben felole marka aldim gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Askaparta
Yazdığım markaların sitelerinde. Sağlıklı Yaşıyoruz platformunda yer alıyorlar.Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: highflyeer
merhabageçen marketten kristal marka yağ almıştım dolapta donmuyor kötü bir markamı bu neden böyle olduBazi ust kalite yaglarda donmuyor ,zeytinyagi tadimcilari bile zeytinyaginda donma kriter degildir der ,ayrica kristal durust bir firma hicbir zaman hilesi olmamistir
Aynen bu donma konusunda çok haksızlık ediliyor. Kim çıkartmış bunu.quote:
Orijinalden alıntı: zemajestikBazi ust kalite yaglarda donmuyor ,zeytinyagi tadimcilari bile zeytinyaginda donma kriter degildir der ,ayrica kristal durust bir firma hicbir zaman hilesi olmamistir
Alıntıları Göster
Hocam ozgun yag promosyon kodu varmi bilirsiniz siz
Beyler İzmirliyim. Gecen yıl akhisardan bir koyden almıstım 7-8 litre bitti.
Zeytinyagı kokusunu ve tadını seviyorum. Ama buradaki yorumlardan gidersek , kafa karısıyor.
Soyle guzel bir yag tavsiyesi yapsa üstad arkadaslar , bugun alsak:)(
Maalesef bilmem
izorya hakkında fikri olan var mı? Salatalarda kullanacağız ağırlıklı olarak. kahvaltıda ekmek banacağız:) Aromalı olsa keskin olsa iyi olur.
Hangisini almak lazım bilemedim.
https://www.trendyol.com/palamidas/soguk-sikim-ozel-harman-zeytinyagi-2020-21-yeni-hasat-p-6517480
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çayçorba -- 23 Ekim 2020; 17:4:12 >
-
Trendyol'da 1000 TL'ye 200 TL indirim kuponum var. Tavsiye edebileceğiniz zeytinyağ var mıdır?
-
Kötü hocam. Kesinlikle tavsiye etmem. Tat ve koku ayçiçek yağından farksız, derin dondurucuda donması katman katman. Kalitesiz bir ayçiçek yağı gibi genel olarak
Daha önce palamidas almıştım. Tekrar onunu alsam? Karar veremedim. Genelde salatalarda kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz palamidas ve veraolive den memnun kalmıştık
Felole, orfionve palamidas tercih edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostr -- 24 Ekim 2020; 14:36:30 >
Kaç lira idi
30-35 tl civarıydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X