< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (199. sayfa)

-
-
Arkadaşlar yarın İzmir'den Yalova gideceğim. Bu yol güzergahında zeytinyağı alabileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapisiz -- 17 Ekim 2020; 1:12:26 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trendyolda sepette %15 indirim var. Mobile özel 100 TL üzerine 40 TL de kupon verdi. 1 litre Kisthene, 2 litre Nova Vera aldım. Ortalama litresi 52 TL'ye geldi.
-
Özem'in ürünleri yeni sezonmuş. Ev-yaşam koduyla iyi fiyat olur.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgillBu ürün nasıldır ? Alıp kullanan var mıdır
bu yağdan aldım.çay bardağına koydum 4 gün beklettim dolapta yağ donmadı bilginize
ama sarı tenekesi güzeldi.ama güvenim kırıldı artık.yeşil tenekenin ucuzluğunu asitinin yüksek olması sanıyorduk
yağda kanımca kesin olarak karışım var
avilo naturel birinci yeşil teneke için yorum yazdım.şeref ve haysiyet yoksunu trendyol yayımlamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Ekim 2020; 21:17:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: root16Nily geçen sezon aldığım yağ o kadar kötü kokuyor ki bi daha almaya cesaret edemem.
bende 4-5 teneke almıştım.son tenekeyi çok zor bitirdik bir daha mı aslaa
-
teşekkürler :)
-
İncirya dan mesaj geldi. Yeni yağlar geldi diye. Baktım 160 liraymis. Kupon bişey bulursam alırım.
Orfion ve felole için kod varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 17 Ekim 2020; 20:17:39 >
Felole de partner kodu kısmına: feloledonanım yazınca iniyor.
-
Benim gözlemlediğim bir şey var eğer bir yağ daha eski ise daha geç donuyor.
sadece indirim kodu diye bir alan. var , partner kodu kısmını bulamadım
-
Zeytin yağ için bu başlıkta ege bölgesinde duymadığım yağ markaları bile var..
Ben reklam yapmadan yazayım sizlere, güzel zeytin yağı kuzey ege taraflarında olur, yer bölgesi ise ayvalık, burhaniye akçay, zeytinli, havran taraflarıdır..buradaki üreticilerden rahatlıkla alabilirsiniz.
Marketlerde satılan yağları uygun fiyatı yüzünden ve isminde riviera yazanları da kaliteli yağ sanıyorsunuz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 29 Ekim 2020; 19:36:39 >
-
Yağ miktarım azalmaya başladı avilio soğuk sıkım denedim sadece şimdi sırada hangisini almalıyım? Neleri tavsiye edersiniz?
-
ne olmus oyle ya yeni hasat zeytinyağlarin fiyatları uçmuş ya
Öyle ne yazık ki. Kampanya kovalarken daha çok koşacağız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X