Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (203. sayfa)

-
-
Vallahi güzel özetlemişsin hocam, ağzına sağlık. Zeytinyağı sektörü ile hiç alakam yok ve sıradan bir müşteriyim. Benimde bir sürü mesajımı sildi ADMİN, ama ben küsmedim. Hele ki bu sektörden ekmek yiyen bir insan olsaydım ne yaparlarsa yapsınlar yinede burada yazmaya devam ederdim.
Sonuç olarak hangi işi yapıyorsan yap müşteriye saygı duyacaksın, işine saygı duyacaksın ve çocuk gibi küsmeyeceksin, esnaf olacaksın ESNAF.
Burada mücadeleni vereceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foruma küsme sebebi nedir, sonucta çoğu üretici bu konu sayesinde büyüdü.. bu konu sayesinde çoğunu tanidik.
Bu fiyatlarda küstükleri için mi böyle yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Bu senenin inciryasini alan var mı? Nasıl?Bu sene hasatları sınırlı olduğundan, yeni sezon yağları yalnızca sitelerinden yapacaklarmış.
-
Hadi ya. Üretim az deyip fiyat kirmayacaklar bahaneyle demek ki. Koy n11e de vatandaş kuponla alsın işte. Ama bu şekilde satışları sınırlı olur bence. Dolayısıyla yine satarlar diye düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Günaydınlar. Yeni hasatla ilgili bilgi vermek istedim. Yeni Hasat yağlarımız henüz sınırlı stokda. Bu nedenle sadece kendi sitemizde satışa sunduk. 10 güne kadar tüm yağlarımız yeni hasat olacak. Ve her zaman olduğu gibi tüm pazaryerlerinde satışta olacak. ilginiz için teşekkür ederim. 😊
Dilara ELMAS
İNCİRYA
Hocam 4-5 ay öncesine kadar gayet aktifti üreticiler ve mesajları silinse de yazmaya devam ediyorlardı ancak yönetim işin suyunu çıkardı ve hiçbir sebep göstermeden sadece bilgi veren mesajları da silmeye başladı. Oldukça emek verilip uzun uzun yazılan mesajları silinen üreticiler de doğal olarak bir daha yazmamaya başladı. Açıkçası bu noktada tüm suç dh yönetimine ait üreticilerin yapacağı pek birşey yok. Bu arada bu foruma en çok emeği geçen orfionun sahibi özgür bey ve yine çok güzel bilgi içeren mesajlar paylaşan tayganın sahibi feza hanım “iyisini bil” adında bir forum oluşturdu. İlgilenenler mesaj silinme kaygısı olmadan yazabilir orda
kristal 5 lt teneke riviera kampanya olursa bilgilendirirseniz seviniriz arkadaşlar
-
Riviera paylaşımları olmaz burada. Onu zeytinyağı olarak kabul etmeyiz. Ama ayağınız alışsın, Yudum riviera Carrefoursa'da 5 litresi 90 lira. Siz en iyisi Nnaturel birinci zeytinyağı alın.
Aslında bu konuda telegram oluşturulabilir silinme kaygısı olmadan üretici tüketici bir arada güzel bir oluşum olabilir ama herkesi organize etmek gerek özellikle üretici tarafını
-
Istegelsin de vardı almistim. Bence zeytinyaği değil. Cok kotu kokuyordu. Rahatsiz edici bir koku, beklemis eskimis zeytinyagi kokusu degil bu.
Bence denemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Dilaraelmas
Günaydınlar. Yeni hasatla ilgili bilgi vermek istedim. Yeni Hasat yağlarımız henüz sınırlı stokda. Bu nedenle sadece kendi sitemizde satışa sunduk. 10 güne kadar tüm yağlarımız yeni hasat olacak. Ve her zaman olduğu gibi tüm pazaryerlerinde satışta olacak. ilginiz için teşekkür ederim. 😊
Dilara ELMAS
İNCİRYAYağlarınız ve fiyatlandırmaniz güzel ama şu filtre olayını cozmediniz. Filtreli yağ satarsaniz çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bayguru
Merhaba . Bazı zeytin türlerinde hasat daha geç olabilir .o teneke trilye karisimiydi yanılmıyorsam .hasadı gelmemiş olabilir .
Bu arada bir arkadaş üretici küstürüldü yazmış napsak çiçek mi göndersek .fabrikayı kapatirsalar naparız ..
Bu memlekette bir tüketici küsmüyor ne yazık ki ..at eti yiyor eşek eti yiyor zeytin yağı yerine pamuk yağı içiyor şeker yerine glikoz e li katkıların hepsini yutuyor kanser oluyor ama küsmüyor ..memleketteki tüketicinin fıtratında var dengesiz beslenme demekki ..
Edit : bu konuya gelmeyen üretici kendine güvenmiyor demektir . Konuda bilgili bilgisiz çok kullanıcı var ama iyi yağ buradan olumlu not alır herzaman .yukarıdaki yazılarda hemfikir olunan birçok marka var .konu büyüdü ve insanlar okuyorlar.burada olan dürüst satış yapan üreticinin arkasındayız ve tonlarca satış yapmasını saglıyacagız ,tadımlarımızla olumlu yorumlarınızla .iyi yağ iyi satış olsun (palamidas incirya vs sadece bu forumdan kaç ton satmıştır iyi yağa yaklaşan çok satsın kötü yağ batsın ) bilgilerine ....
Alıntıları GösterBir sürü emek harcayıp uzun yazdığınız bilgi iceren mesajlarınız sürekli silinirse siz ne yaparsınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biz hala dinlendirme metoduyla devam ediyoruz. Yakın zamanda da filtre yapmayı düşünmüyoruz. Belki ileride yapabiliriz.
Merhaba. Özel harman 5 lt soğuk sıkım 144.90'a aldım. Fiyat nasıl acba. Hepsi buradan aldim
Merhabalar hocam litresi 28 TL ye gelmiş keşke 11.11 i bekleseydinz az kaldi hediye cekleriyle DH uyguna gelebilrdi tat olarak ben çok beğendim ilk defa mi aldinz bu markadan acaba
Hiç yağım kalmadı o nedenle ayın 11'ini bekleyemedim :) Denemek için aldım ilk defa aldım. Normalde kendi Ettin bahçemiz var kendi yagimizi sıkıyoruz. Fakat bu yıl hiç vermedi zeytin çeşitli nedenlerden dolayı. Şuan çevremde sızma yağı 25 ten veriyorlar onun yerine soğuk olarak bunu tuketeyim diye dusundum. Sızmayı yemeklere kullanacağım
arkadaşlar bu zamanda 25tl ye 1lt zeytinyağı olurmu , bilen arkadaşlar şu üretim maliyetlerini açıklarsa sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X