Binbaşı
08 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 129 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşa ürün göndereceğim. Kargo takip numarasını attığım zaman bana ürünün ücretini anında göndereceğini söyledi. Şimdi ben kargo şirketine kargoyu versem ve kargo kodu oluşturulup karşı tarafa takip numarasını versem 3-5 dakika içinde ücreti gelmezse kargoyu hemen şubede bekleyip gönderimini iptal edebilir miyim?

Arkadaşlar bazı sitelerde m52 diye satılıyor bazı sitelerde m52 5g diye satılıyor. Arada fark var mı yoksa ikisi aynı model mi?

Merhabalar. HP marka bir laptop var. Ekran kartı aygıt yöneticisinde intel hd3000 ve amd olarak gözüküyor 2 adet. Fakat ikisi de devre dışı durumda. İntel hd3000'i etkileştir dediğim de bilgisayar ekranı donuyor ve bilgisayarı kapatıp güvenli modda açmayınca açılmıyor. 2 ekran kartı da devre dışıyken bilgisayar ne ile çalışıyor (görüntü 1024x768 ve çok kötü) bir onu sormak istiyorum bir de bilgisayar donmadan nasıl bu 2 ekran kartını etkinleştirip kullanabilirim acaba?

Arkadaşlar merhaba. Samsung 55nu8000 tv kullanıyordum çok memnunum fakat ekranı çatladı. Maksimum 6 bin civarına 55 inç ve üstü samsungun hangi modelini önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar. İphone 7 parolayı yanlış girdik ve ekranda iphone etkin değil itunese bağlanın yazıyor. Daha önce yedekleme yapmadık ama içindeki resimleri kurtarmanın bir yolu var mı acaba?

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Evde wifi uzak bir odada çekmiyor. Kablonet kullanıyorum. Acces point, router ve tam olarak ne amaçla kullanıldığını bilmediğim bir kaç cihaz var. Ben sadece kablosuz çekme mesafesini artırmak istiyorum. Bunun için uygun fiyatlı hangi sinyal artırıcı cihazı almalıyım? Alacağım cihaz acces point mi router mı olmalı?
Arkadaslar evde genelde uydu yayinlarini izlemede ve muzik dinlemede kullanmak uzere 2.000 TL civari LGSJ9 iyi bir tercih olur mu yoksa bu fiyatlara baska model önerebilir misiniz
Arkadaşlar samsung nu8000 tvde genel olarak uydu yayinlarini izlerken kullanilacak soundbar tavsiyesi istiyorum. Samsung HW-K450/TK gözüme takildi ama baska onerisi olan veya bahsettigim urunle ilgili bilgi veren olursa sevinirim.
Arkadaslar elimde edifier r1900 TIII 2.0 monitor var. Eski tv ile direkt 3.5mm jack girişli kablosuyla tvye bagliyordum. Ancak tv bozuldu ve yeni tv aldim bunda da 3.5mm girisi yok optik giriş var. Ben bu hoparlörleri optik girisinden baglayabilir miyim dönüştürücü kablo vs ile?
Arkadaslar hepsiburada dan 55 inc bir tv aldik fakat televizyon biraz buyuk geldi ve bir kucuk boyunu almak icin cayma hakkimi kullanarak tv yi iade etmek istiyorum. Dun hepsiburada yi aradim servis kurulum yaptigi icin iade alamıyoruz dediler fakat internetten biraz arastirma yapinca ugrastirsalar da iade almak zorunda olduklarini gordum. Tv lerde cayma hakki gercekten yok mu varsa şimdi iade icin neler yapmam gerekiyor?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.212
İkinci El Bölümü Mesajları: 240
Konularının görüntülenme sayısı: 100.503 (Bu ay: 2.246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.