Hocam ben akhisarıyım. Eğer burdan aldıysan kapalı market yağı seni tatmin etmez. Aynı yerden almanı tavsiye ederim. |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (202. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: luckystar
Beyler İzmirliyim. Gecen yıl akhisardan bir koyden almıstım 7-8 litre bitti.
Zeytinyagı kokusunu ve tadını seviyorum. Ama buradaki yorumlardan gidersek , kafa karısıyor.
Soyle guzel bir yag tavsiyesi yapsa üstad arkadaslar , bugun alsak:)(Akhisar yaği sevdiyseniz Felole alın. Kendi sitesinden.
feloledonanım koduyla yüzde 10 indirim vardı (devam ediyor mu bilmiyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkürler
Tesekkürler . Denemek için 3 Adet Soğuk Sıkım 1 Lt Felole Natürel Birinci Zeytinyağı aldım. 89 tl idi . Sizin verdiğiniz kod ile 80 tl ye geldi. Deneyelim bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: luckystarTesekkürler . Denemek için 3 Adet Soğuk Sıkım 1 Lt Felole Natürel Birinci Zeytinyağı aldım. 89 tl idi . Sizin verdiğiniz kod ile 80 tl ye geldi. Deneyelim bakalım
Rica ederim. Ama natürel birinci sızmaya göre düşük kalitedir. Salatada falan tad vermez. Sıcak yemekte iyi olur.
Ben de felole erken hasatı merak ediyorum geçen sene f/p idi çok hem tadı da kararlıydı. Şu anda yine kampanyada iken aldım aynı seviyede idi.
Bir de orfion deneyeceğim onu da bu sene merak ediyorum. Herkes çok emek harcıyor. Tüm üreticilere kolay gelsin dileyelim.
Bir de zest aldım onu da beğendim yüksek meyvemsilik var. Meyvensilik sevenler için çok güzel bir ürün.
Diğer iki firma ürünü daha dengeli benim damak tadıma uygun olarak. Nermin hanımı ise bu sene beğenmedim. Elimdekiler bitsin yeni hasat felole ve orfion deneyeceğim.
Merhabalar özköyüm erken hasat filtresiz ve avilo erken hasat filtresiz nasıldır. Anlaşılan bu yıl fiyatlar çok uçuk olacak.
Özköyüm 150 tl, avilo 169 tl 5 lt ambalajlar
Uyarınız için teşekkür ederim. Sabah siparişi iptal ettin. Firma işe görüştügümde erken hasat soguk sıkım tavsiye etti. Bende aldım deneme amaçlı. Bilgilendirme ve uyarınız için teşekkürler.
ilk verdiğim sipariş içinde sizinle aynı bilgiyi , firmada teyid etti:)
Bu senenin inciryasini alan var mı? Nasıl?
Daha cikmadi sanki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Satılıyor hocam. Fakat şimdilik kendi sitesinde sadece. 160 falandı galiba.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Trendyol dan palamidas soğuk sıkım yeni dönem 5 litre zeytin yağından aldım 1000 TL ustune 200 TL indirim vardı hesapda ayrıca ikili alımda % 10 ekstra indirim de sagliyor kart kampanyası fln da derken 7 teneke alım da litresi 22 li bir fiyata indi, tavsiye ediyorum bu fiyata. geçen sene bir kaç marka denemiştim en memnun kaldığım marka olmustu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torres71 -- 27 Ekim 2020; 17:45:47 >
Geçen senenin hasadı mı hocam? 154,9TL olan üründen mi aldınız? 7 teneke kadar tüketebiliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla zeytinyağı 1 sene içerisinde tüketilmeli. Eski tadı kalmıyor.
-
Hocam yeni hasatmis firmayla iletişime geçip teyit aldım babamlar aynı şehirde yasiyoruz paylasicaz ondan 7 teneke aldım benm çekim 1000 TL üzerineydi birde o nedenden o kdr fazla aldım dediğiniz fiyatdan aldım hocam 154,9
merhaba palamidasın 5lt yeni hasadı yok
-
Emin misiniz hocam. Bir de şu ürün var satışta.
Bu ürün için yeni hasat diyor. 2020/2021 sezonu yazıyor.
Sizin 154,9TL ye aldığınız ürünün açıklamalarında 2019/2020 hasadı yazıyor. Ürünleri satmak için size yeni sezon demiş olabilirler.
-
şimdi baktım yağlar 2020 -2021 .. siyah paket gercekten iyiydi gecen sezon. bu sezonda kampanya ile aynı fiyata geldi..
ancak gecen seneki koyu yesil teneke artık satılmıyor galiba o yağ cok iyiydi
-
Tam hasat zamanı. Üreticilerin güzel bilgiler vereceği, foruma özel kampanya yapacağı zamanlar. Ama hepsi küstürüldü maalesef.
Merhaba . Bazı zeytin türlerinde hasat daha geç olabilir .o teneke trilye karisimiydi yanılmıyorsam .hasadı gelmemiş olabilir .quote:
Orijinalden alıntı: merhum87şimdi baktım yağlar 2020 -2021 .. siyah paket gercekten iyiydi gecen sezon. bu sezonda kampanya ile aynı fiyata geldi..
ancak gecen seneki koyu yesil teneke artık satılmıyor galiba o yağ cok iyiydi
Bu arada bir arkadaş üretici küstürüldü yazmış napsak çiçek mi göndersek .fabrikayı kapatirsalar naparız ..
Bu memlekette bir tüketici küsmüyor ne yazık ki ..at eti yiyor eşek eti yiyor zeytin yağı yerine pamuk yağı içiyor şeker yerine glikoz e li katkıların hepsini yutuyor kanser oluyor ama küsmüyor ..memleketteki tüketicinin fıtratında var dengesiz beslenme demekki ..
Edit : bu konuya gelmeyen üretici kendine güvenmiyor demektir . Konuda bilgili bilgisiz çok kullanıcı var ama iyi yağ buradan olumlu not alır herzaman .yukarıdaki yazılarda hemfikir olunan birçok marka var .konu büyüdü ve insanlar okuyorlar.burada olan dürüst satış yapan üreticinin arkasındayız ve tonlarca satış yapmasını saglıyacagız ,tadımlarımızla olumlu yorumlarınızla .iyi yağ iyi satış olsun (palamidas incirya vs sadece bu forumdan kaç ton satmıştır iyi yağa yaklaşan çok satsın kötü yağ batsın ) bilgilerine ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 27 Ekim 2020; 23:1:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam link yollayip teyit aldım artık yeni hasatlari gönderiyoruz dedi firma geçen senenin urunlerini gondermiyorlarmis.siyah tenekesinden de almıştım nedense benim aldığım birz DH hoşa girmişti benm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X