Şimdi Ara

zetion piyasada yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saç derisindeki sivilce, kepeklenme, yağlanma sorunu için 2 yıl önce kullanmıştım çok memnundum. şimdi eczanelerde bulamıyorum zetion adlı ilacı. forumda kullananlar var mı acaba en son ne zaman aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 2 Mayıs 2015; 13:53:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zetion Piyasada Yok Mu?

Zetion markasının piyasada bulunup bulunmadığı konusunda çelişkili bilgiler bulunmaktadır. Bazı kaynaklar markanın faaliyetlerinin durduğunu iddia ederken, diğerleri hala sınırlı kapasitede faaliyet gösterdiğini bildirmektedir.

Markanın resmi web sitesi şu anda erişilemez durumda ve sosyal medya hesapları da güncellenmiyor. Bu durum, Zetion'un piyasadan tamamen çekilmiş olabileceğini düşündürmektedir.

Ancak bazı perakendeciler ve çevrimiçi pazar yerleri hala Zetion markalı ürünler sattığını bildirmektedir. Bu ürünlerin mevcut stoklar olması veya markanın ürünlerini tasfiye etmekte olması muhtemeldir.

Zetion'un piyasadaki mevcut durumu henüz net değildir. Markanın faaliyetlerini tamamen durdurup durdurmadığını veya sınırlı ölçekte işletip işlemediğini kesin olarak söylemek için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır.

Bu nedenle, Zetion ürünlerini satın almayı düşünüyorsan öncelikle mevcutluğunu ve güvenilir satıcıları araştırman önemlidir. Markanın resmi web sitesinin veya sosyal medya hesaplarının erişilemez olması, satın alma işlemi yapmadan önce dikkatli olman gerektiğinin bir işareti olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bir ara kullanmıştım uzunca bir süre benimde kepek v.s kesmişti ancak sonradan tekrar başladığı için bıraktım, bizim eczanelerde oluyor genelde, yoksa bile ecza deposundan 1 günde getirtiyorlar 2-3 tane alırsanız.
  • 2 ay kadar önce almıştım eczaneden.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Zetion kullanırken diğer şampuanları falan kullandınız mı arada hocam yoksa sadece onu mu kullandınız?
  • Hiç bir yerde bulamıyorum. Sanki bir anda buharlaştı !
  • haqy kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara'da bulmuştum galiba. isterseniz bu haftaiçi bakayım bulursam kargolarım size.
  • eczanelerde var kalkmadı piyasadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Solgar kullanan var mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Dulcofiber piyasada var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulan varsa 10 tane alabilirim. Her gördüğüm eczaneye girip soruyorum üretilmiyor artık diyorlar.
  • Ben de aradım baya bulamadım valla..
  • bende bulamıyorum nette satan var mı?
  • Ben de artık bulamıyorum :S konazol var da zetion gibi iyi değil sanki.
  • Elinde olan ya da bulabilecek varsa iki katı fiyatına 10 tane almaya razıyım. Seboreik Dermatit e tek çare bu oldu. Lütfen yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyezBerg

Elinde olan ya da bulabilecek varsa iki katı fiyatına 10 tane almaya razıyım. Seboreik Dermatit e tek çare bu oldu. Lütfen yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :(

hangi ildesiniz?konazol kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik

quote:

Elinde olan ya da bulabilecek varsa iki katı fiyatına 10 tane almaya razıyım. Seboreik Dermatit e tek çare bu oldu. Lütfen yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :(

İzmir'deyim. Ketoral kullandım hiç bir faydası olmadı. Bu da muadili sanırım. Bende aslında kepekle birlikte yağlanma ve buna bağlı olarak kaşıntı yaralar çıkıyor. Kepek ve yağlanmayı engelliyordu Zetion. Etken madde olarak Zetion'la aynı olan Sedolin şampuanını tavsiye ettiler 20 tl ye aldım küçük olanı ama çok etkili gelmedi bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik

quote:

İzmir'deyim. Ketoral kullandım hiç bir faydası olmadı. Bu da muadili sanırım. Bende aslında kepekle birlikte yağlanma ve buna bağlı olarak kaşıntı yaralar çıkıyor. Kepek ve yağlanmayı engelliyordu Zetion. Etken madde olarak Zetion'la aynı olan Sedolin şampuanını tavsiye ettiler 20 tl ye aldım küçük olanı ama çok etkili gelmedi bana.

Ömür boyu zetionun peşinden koşmak istemiyorum. vücutta bunu tetikleyen neyse onu bulmaya calisacam dr kontrolunde. bugün gittim 3 ilaç yazdı. sizdeki sorunun aynısı var bende. burnum ve alnım da çabuk yağlanıyor.

• sedolin pirdolin kadolin olabilir mi? Herkes bunlardan bahsediyor ancak fiyatları uygun değil. Zetion'u toplama sebepleri tamamen ticari amaçlı olabilir.

Bu şampuanların etken maddesi Zinc pyrithione. Yukarıda belirttiğim şampuanlarda var. Bir de Head&Shoulders'da var. Ancak Zetion'da ne hikmetse daha etkili daha iyi. Bu etken maddeyi araştırabilirsin.
  • quote:

sedolin pirdolin kadolin olabilir mi? Herkes bunlardan bahsediyor ancak fiyatları uygun değil. Zetion'u toplama sebepleri tamamen ticari amaçlı olabilir.

Bu şampuanların etken maddesi Zinc pyrithione. Yukarıda belirttiğim şampuanlarda var. Bir de Head&Shoulders'da var. Ancak Zetion'da ne hikmetse daha etkili daha iyi. Bu etken maddeyi araştırabilirsin.

Biliyorum etken maddesini üstad. ama dediğim gibi sürekli zetion veya başka bir ilacın peşinde koşmak istemiyorum. No poo diye birşey var araştırmanızı öneririm. ben yeni başladım ama karbonat bitti metro'ya gidip almaya üşeniyorum :)

Bugün verilen ilaçlarım ise, " AZELTIN 250 MG 6 FTB". 1 gün kullan 1 gün ara ver dedi doktorum. antibiyotikmiş bu netten baktım.
    "CLEOCIN-T %1 30 ML TOPIKAL SOL" solüsyon bu. saçıma damla şeklinde damlatmamı istedi. sakallarım için de kullanabilirmişim.
    3. ilacım henuz gelmedi yarın gönderecek eczane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 19 Ekim 2015; 20:27:47 >

• http://www.amazon.com/Noble-Formula-Pyrithione-Zinc-Soap/dp/B00G7TUDA0

Böyle bir sabun var yurt dışında. Kullananlar memnunmuş. Nedir ne değildir bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalktı diyolar
  • quote:

Vichy dercos kullaniyorum yesil beyaz kutusu var iyi geliyor. Ben de ne denesem olmadi su an iyi saclarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.