Şimdi Ara

zetion piyasada yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
7
Favori
31.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

o ilaci bilmiyorumda benim sac diplerinde yillardir yara tarzi kepeklenme oluyor ne yapmak lazim ?

ketoral kullandim bi duzeldi 1-2 ay sonra yine ayni kac cesit sampuan denedim

içinde sodium Lauryl Sulfate bulundurmayan bir şampuan kullanmayı deneyin. geçen gün markette elimi attığım birçok şampuanda bu madde vardı. vaktim kısıtlı olduğu için hepsine bakamadım. komili'nin bir şampuanında yoktu. araştırın bi bence bu zarar veriyor olabilir. ben ilk fırsatta deneyeceğim. ayrıca bu madde diş macunlarında da bulunuyor. bunu içermeyen macunlar biraz pahali. ağzımda sürekli çıkan aftın sebebi ve saç derime zarar veren yavuşak bu madde galiba. deterjan gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C93

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

o ilaci bilmiyorumda benim sac diplerinde yillardir yara tarzi kepeklenme oluyor ne yapmak lazim ?

ketoral kullandim bi duzeldi 1-2 ay sonra yine ayni kac cesit sampuan denedim

içinde sodium Lauryl Sulfate bulundurmayan bir şampuan kullanmayı deneyin. geçen gün markette elimi attığım birçok şampuanda bu madde vardı. vaktim kısıtlı olduğu için hepsine bakamadım. komili'nin bir şampuanında yoktu. araştırın bi bence bu zarar veriyor olabilir. ben ilk fırsatta deneyeceğim. ayrıca bu madde diş macunlarında da bulunuyor. bunu içermeyen macunlar biraz pahali. ağzımda sürekli çıkan aftın sebebi ve saç derime zarar veren yavuşak bu madde galiba. deterjan gibi bişey.

bir bakayim hocam markete gittigimde, yikiyorum saci, daha 10 dk gecmiyor dustan sonra, yine kasiniyor

• ben üreticisi mustafa nevzat firması ile konuştum hammadde ile ilgili sıkıntı yaşıyorlarmış tekrar üretilecek ama tarih belli değil bende konazol fungoral nizoral hea shoulders (normal) kullandım saç diplerim 2. gün eski haline dönüyor şimdilik vichy dercos tavsiyesi aldım ona bakacam ve heas shoulders clinical deniyecem inşallah çare bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_

ben üreticisi mustafa nevzat firması ile konuştum hammadde ile ilgili sıkıntı yaşıyorlarmış tekrar üretilecek ama tarih belli değil bende konazol fungoral nizoral hea shoulders (normal) kullandım saç diplerim 2. gün eski haline dönüyor şimdilik vichy dercos tavsiyesi aldım ona bakacam ve heas shoulders clinical deniyecem inşallah çare bulurum

Bende bu sorunu yaşamıştım.

Saçımda kepek vardı. Saçımı silkeleyince masaya kepek yağmur dökülüyordu. En son yaşadığım Tarih: 2014 ekim gibi

Ayrıca belirli (özellikle stresli) dönemlerimde egzama oluşuyor.

Türkiye hastahanesi cildiyle gittim. 100 TL ödedim, 4-5 dakika baktı. "Senin ki Sedef E benzemiyor. Bol selenyumlu şampuan kullanmalısın. Head Shoulders Clinical Trenth kullan" Dedi.

O günden sonra bu sorunu hallettim. Hatta kurban kesesim geldi sırf bunun için :)

Saçımda kepek gitmiş, sadece hergün yağlanma oluyordu.
    Hergün duş alarak çözüyorum yağlanmayı.

Daha sonra; 2015 sonunda, Kerastase Yağlanma karşıtı şampuan aldım. Head shoulders bıraktım.
    Bu sefer kepek yine başladı.
    En son 60 TL küsür E yine yeniden aldım HS' yi.

Buda böyle bir anımdır işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Head Shoulders Clinical Strength şampuanını tavsiye ediyorum, istanbulda olanlar carouselin karşısındaki eczanelerden alabilir ben orda bulmuştum.
    Bir abd üretimi varmış birde türkiyede uretılenı abd uretımını kullanın daha etkılı dıye okumuştum ama nerde okudugumu ve dogru bılgımı bılmıyorum.

1 aydır kullanıyorum, yıkandıktan bir saat sonra kepeklenen kafam 5 gün olmasına ragmen hala kepeklenmedi

Eskiden saçlarımı silkelediğimde simit susmaları gibi önüme dağılırdı.

Head shoulders bol selenyumlu olan clinical .. Alıntıda yazan ürünü 55 tl ye almıştım

Onun vesilesi ile kepek deri soyulmadı olayından kurtuldum.

Sadece saç yağlanması kaldı.

• geçmiş olsun deneyeceğim :)
  • Zetion şampuan ile kendinizi sınırlamayın. Aynı etkiyi göreceğiniz (mantar öldürücü) bir çok şampuan bulunmaktadır.

Ketokonazol İçerenler:

Konazol, Ketoral, Nizoral,

Climbazole İçerenler

Seboderm, System 4 vs yani aşırı kepek için tek seçenek Zetion değildir.

Kaynak:https://www.sachastaliklari.com/kepek-sampuani/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmyolcu -- 23 Ekim 2018; 17:4:5 >
  • Benim için tek seçenektir. Yetmişlerin sonlarından bu güne kadar kullandığım ve saç derime iyi gelen tek üründür. Bu süre içerisinde (6 Yılı yurt dışı olmak üzere) akla hayale gelebilecek her ürünü kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. kullandıklarım içerisinde kısa süreli olarak işe yarayanlar oldu fakat etkisini kaybetmeden yıllar boyunca işe yarayan sadece Zetion. Önceleri Zetion içerisindeki Zinc Prirition oranı %2.5 di ve çok daha etkiliydi. Yıkamadan sonra saç dipleriniz ve yüzünüz alev alev yanardı ama iki, üç kullanımdan sonra on günde bir bile kullansanız rahat ederdiniz. Önce Zinc Pirition oranını %2 ye düşürdüler. Artık yıkadıktan sonra yanma olmamaya başladı ancak artık eskisi kadar da çabuk etki etmemeye başladı. Yine de ekstra birkaç gün daha yıkamaktan zarar gelmez dedik. Ancak ürün bir yılı aşkın süredir üretilmiyor. Mustafa Nevzat gibi bir firmanın "Ham madde teminini" gerekçe göstermesi ise bana pek inandırıcı gelmiyor. Gerekirse az üretin fiyatı arttırın ama piyasada bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: resetm

Benim için tek seçenektir. Yetmişlerin sonlarından bu güne kadar kullandığım ve saç derime iyi gelen tek üründür. Bu süre içerisinde (6 Yılı yurt dışı olmak üzere) akla hayale gelebilecek her ürünü kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. kullandıklarım içerisinde kısa süreli olarak işe yarayanlar oldu fakat etkisini kaybetmeden yıllar boyunca işe yarayan sadece Zetion. Önceleri Zetion içerisindeki Zinc Prirition oranı %2.5 di ve çok daha etkiliydi. Yıkamadan sonra saç dipleriniz ve yüzünüz alev alev yanardı ama iki, üç kullanımdan sonra on günde bir bile kullansanız rahat ederdiniz. Önce Zinc Pirition oranını %2 ye düşürdüler. Artık yıkadıktan sonra yanma olmamaya başladı ancak artık eskisi kadar da çabuk etki etmemeye başladı. Yine de ekstra birkaç gün daha yıkamaktan zarar gelmez dedik. Ancak ürün bir yılı aşkın süredir üretilmiyor. Mustafa Nevzat gibi bir firmanın "Ham madde teminini" gerekçe göstermesi ise bana pek inandırıcı gelmiyor. Gerekirse az üretin fiyatı arttırın ama piyasada bulunsun.

arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum

• Bulabilen var mı piyasada arkadaslar? Daha bir hafta önce cildiye uzmanı yazdı bu ürünü fakat üretilmedigine dair duyumlar var. Üretimi durdurulmus ürünü neden yazar ki bir hekim?
  • biraz pahalı ama ben selyum kullanıyorum.. doktora gorunun.. erkekteki bi hormon azligindan dolayi belirli sure hap tedavisi ile desteklenebilen bir hastalık da yasiyor olabilirsiniz. stres kaynaklı bir hastalık..
  • Arkadaslar zetiona alternatif olarak baska bir sampuan uretilmis.
    Ismi zeptinon fiyati 2 kat fazla tabi . 12 tl. Sacimdaki kepegi zetiondan baska sampuanla geciremeyen biri olarak bu sampuani denedim ve basarili sonuc aldim.

• dh_faRuk D kullanıcısına yanıt
    Ben zetion bulamadığım için pirdolin kullanıyorum. fiyatı da 20 lira. zetion kadar da etkili değil. alıp deneyelim o zaman
  • Suan headen soldiers erkeklere özel kullanmaya basladim zetion kadar olmasada etkili

• Her güzel şeyin icine edildiği gibi bunun da ettiler. Yom piyasada. Gelmez de heralde.

• Merhaba,

Bende uzun zaman Zetion kullandım ancak son 1 yıldır yok..Onun yerine Loreal Elseve in bir şampuanı var. İçinde ki etken madde zetion ile aynı ve bu da kutunun üzerinde yazıyor. Ürün ile ilgili link alttadır, migroslarda var. Benim sorunum çözüldü şükür,tavsiye ederim.

http://www.bin1marka.com/urun/elseve-sampuan-komple-onarici-5-2si-1-zinc-pyriithoineseramid-600ml/730
  • ZETİON BUGUN İTİBARİYLE URETİMİ BAŞLADI ECZANELERDEN ALABİLİRSİNİZ FİYATI 7 TL
  • emre781 E kullanıcısına yanıt
    Hangi ilde aldınız?
  • istanbull

• gerçekten satıştamı. buzim burada halen yok.b7 mevsimlerde çok ihtiyaç duyuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.