Şimdi Ara

zetion piyasada yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
7
Favori
31.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen piyasada yok mu? Eczanelere sormaktan bıktım, bir süredir sormuyorum.
  • cleocin-t topikal çözelti. bunun sayesinde kaşıntım geçti çok şükür. doktora danışıp kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Zetion bulabilen varmı ? Akıbeti nedir acaba. Benimde kepek sorunuma sadece bu şampuan çözüm olmuştu.
  • Su anda ankarada 15 eczanede bulamadim uretimi duraklatilmis bayadir gelmiyor diyolar. 2016da donme ihtimali varmis.

Bu arada zetionun muadili prozinc denen bir sampuan var ama zetion kadar saf degil baska bircok maddeyi de iceriyor sls bile var icinde tam sampuan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 26 Kasım 2015; 14:12:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prozinc hiç ise yaramadı bende.Konozal ketoral da işe yaramadı. Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 9 Aralık 2015; 10:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Head Shoulders Clinical Strength şampuanını tavsiye ediyorum, istanbulda olanlar carouselin karşısındaki eczanelerden alabilir ben orda bulmuştum.
    Bir abd üretimi varmış birde türkiyede uretılenı abd uretımını kullanın daha etkılı dıye okumuştum ama nerde okudugumu ve dogru bılgımı bılmıyorum.

1 aydır kullanıyorum, yıkandıktan bir saat sonra kepeklenen kafam 5 gün olmasına ragmen hala kepeklenmedi
  • zetion üretimden kaldırılmış. eczacı arkadaşım söylemişti. bende kullanıyordum. yılların şampuanı neden üretimden kalkar merak konusu.
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Fiyatı biraz tuzluymus n11 ve gg da var iyi geleceğini bilsem alırım ev sampuan dükkanı gibi oldu

• Bende 13 tane var ve son kullanam tarihleri 2016 sonu. Depolarda olmayınca stok yapmıştım üstelik tanesini 4 lira 60 kuruştan almıştım.

Not ; Kimseye göndermiyorum daha öncede isteyen çok oldu ama cidden bana çok lazım ki son kullanam tarihi dolsa bile kullanmaya devam ederim

Edit; ayda bir tane bitiyor. Kardeşimle beraber kullanıyorum sadece 13 aylık stoğum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 12 Aralık 2015; 20:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Head Shoulders Clinical Strength şampuanını tavsiye ediyorum, istanbulda olanlar carouselin karşısındaki eczanelerden alabilir ben orda bulmuştum.
    Bir abd üretimi varmış birde türkiyede uretılenı abd uretımını kullanın daha etkılı dıye okumuştum ama nerde okudugumu ve dogru bılgımı bılmıyorum.

1 aydır kullanıyorum, yıkandıktan bir saat sonra kepeklenen kafam 5 gün olmasına ragmen hala kepeklenmedi

Eskiden saçlarımı silkelediğimde simit susmaları gibi önüme dağılırdı.

Head shoulders bol selenyumlu olan clinical .. Alıntıda yazan ürünü 55 tl ye almıştım

Onun vesilesi ile kepek deri soyulmadı olayından kurtuldum.

Sadece saç yağlanması kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Head Shoulders Clinical Strength şampuanını tavsiye ediyorum, istanbulda olanlar carouselin karşısındaki eczanelerden alabilir ben orda bulmuştum.

Head shoulders bol selenyumlu olan clinical .. Alıntıda yazan ürünü 55 tl ye almıştım

nerden aldin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

nerden aldin

Cevahir avm içinde ki eczaneden.

N11 den de sipariş edebilirsin

• ProZinc mor olan şampuanı aldım. Saçlarım yağlı ve ince. Çok iyi geldi, ilk yıkamada kepeği geçirdi neredeyse. Zetion'u aratmıyor. 20 TL fiyatı, tavsiye ederim.

urun.n11.com
    Dökülme Karşıtı Ürünler Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/dokulme-karsiti-urunler/prozinc-mor-normal-ve-yagli-saclar-icin-P80045968

• hala zetiondan haber yokmuuu lutfen biri habr versin nedenediysem olmuyor
  • Ben hala kepekle savaşıyorum. son iki yıkamamda saçlarıma önce tuzla masaj yaptım. sonra saçları hafif ıslatıp tekrar tuzla saç diplerine masaj yaptım. 5 dk snra yıkadım. hem yumusacik oldu hem kaşıntım çok azaldı. 2. yıkamada döküntüler %80 geçti. sanırım düzenli kullanırsam kısa sürede geçecek.
  • nasıl hiç bir yerde bulamıyorsunuz ya ben konunun açıdlığı tarihlerde trabzonda askerdim eczaneden alıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: j700

nasıl hiç bir yerde bulamıyorsunuz ya ben konunun açıdlığı tarihlerde trabzonda askerdim eczaneden alıyordum

maalesef buralarda yok büyük ihtimalle oralarda fazla satılmadığından kalan stoklardır
  • halen bulunmuyor. kutusunu atmadan önce keske iletişim bilgilerini alsaydim.belki fabrikasına bascuru yapardık

• o ilaci bilmiyorumda benim sac diplerinde yillardir yara tarzi kepeklenme oluyor ne yapmak lazim ?

ketoral kullandim bi duzeldi 1-2 ay sonra yine ayni kac cesit sampuan denedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.