Şimdi Ara

Zengin çocukları istediğini balkondan aşağı atıyor ve SERBEST! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
12.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alıştık. Fazlasıyla alıştık. Sıradan hale geldi. Hiç bir konuda tepki vermemek ruhumuza işlemiş. Artık o kadar alıştık ki; şaşırmıyoruz bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginlik ve güç, insanların toplamının çeyreğinden bile daha azının sahip olduğu bir nimet/bir fitne.


    Bazen diyoruz ya neden bütün insanlar zengin değil. Bu şikayet ettiğimiz şey anlıyorum ki toplumların hayrına olan bir şey. Her insan aynı nefsi taşıyor, her insanın içinde hissiyatsız, ruhsuz bir yaratık var, buna nefs deniyor zaten.


    Bu nefse kimileri dini değerleri gereğince hakim olur, kimileri toplumsal normları önemsediği için hakim olur, kimisi hakim olmaya çalışmaz ama ağır kanlı sakin huylu bir adamdır, zararı en fazla kendisine olur dışarıya zarar vermez vs.


    Ancak tüm insan tiplerini topladığınız zaman, gücü ve parası çok olanların en cani olanlar olduğunu görebilirsiniz. Bakın, herkes zenginlerin dünyayı batırdığından şikayet eder, 3-5 tane zengin 7 küsür milyar insanı köle etmiş oynatıyor deriz hatta bazen. 3-5 über zengin tüm insanlığı köle yapacak kadar canileşebiliyorsa, 3-5 daha aşağı seviyeli zengin ise bir kızı balkondan fırlatıp sonra da gidip cesediyle top gibi oynayacak kadar canileşebiliyorsa, insanların %50'sinin zengin ve güçlü olduğunu hayal edin.


    O %50'nin yaklaşık %40 - 45'i sizi gece yataklarınızda, evlerinizde uyurken bir kaşık suda boğar, cesetleriniz üzerinde de tepinir ve bunu sadece keyif almak için yaparlardı. Çünkü o zengin, hiç kimse ona dokunamaz, öyleyse her şey serbest! Zaten aşırı zengin olup hayattaki her zevki tatmış olan bir nefs, artık parayla alabileceği bir şey kalmadığı zaman katliama başlar.


    Nefs küçülmez, nefs büyür, nefs cinsel ilişkiye girdikçe daha da fazla girmek ister, bir kere tattı çünkü, ben 5 defa ilişkiye girdim artık doydum diyen bir nefs yoktur dünyada. Nefs, güzel yemekler yedikle günde en az 2 öğün aynı güzellikte yemeği tekrar yemek ister, ben 5 gündür güzel yemek yiyorum, artık güzel yemeğe doydum bundan sonra kuru fasülye yicem diyen bir nefs yoktur dünyada. Nefs, dünya'da gezecek kaydadeğer yer bırakmayınca uzaya gitmek ister, aşırı zenginlerin uzaya gitme fantezileri var, Jeff Bezos gidecek mesela. Ben her yeri gezdim, artık doydum gezmek istemiyorum diyen bir nefs bulamazsınız.


    Kısaca nefs, verdikçe sapıtır, verdikçe azar, çoluğa çocuğa tecavüz fantezileri de bundan geliyor. Her zevki tatmış, yetişkin kadınları tatmış, doymamış, çocuklara küçük kızlara sarmaya başlar nefs. Onu da uzun süre yapınca artık şiddet fetişi başlar, nefs canavar çünkü verdikçe büyüyor, verdikçe daha fazlasını tatmak istiyor. Sonun da öyle bir varlığa dönüşüyorsun ki beynin de empati ve merhamete dair duyguları kontrol eden mekanizmanın yerini tamamen NEFS alıyor, beyinsiz bir yaratığa dönüşüyorsun.


    Ve şöyle diyorsun: Yemeliyim, seks yapmalıyım, gezmeliyim, hayır bunlar yetmez, öldürmeliyim, kan akıtmalıyım, hayır yetmez, ihtiyacım olmadığı halde başkalarının malına ve mülküne göz dikmeliyim, hayır bu da yetmez, başka fanteziler aramalıyım.


    Tıpkı bir hayvan gibi, tamamen vahşet ve zevk üzerine kurulu bir yaşam. Ama hayvanlar şerefli varlıklardır, kendi yaradılış gayelerinin dışına hiç çıkmazlar. Çiftleşirler, avlanırlar ve uyurlar. İşkence etmezler onlar, içlerinde canilik olduğu için başka bir hayvanı öldürmezler, karnı açsa yemek uğruna bunu yaparlar, onun haricinde vurur kafayı yatarlar. Hayvanın şerefi budur, bunu yerine getirir. Peki hayvanlaşmış insan? Onu işte yukarıda anlattım.


    Nefsi hepiniz farklı tanımlarsınız, kiminiz der ki evrim evvelinden gelen ilkel duygulardır, kimimiz ise der ki yaradılışımızda içimize koyulmuş olan kötü isteklerin merkezi olan taraftır, imtihanımızın parçasıdır, hakim olmak lazımdır. Herkes bu nefs denen olguyu kabul eder, sadece herkes kendi akidesince buna bir tanımlama getirir. Olay şu ki, her insan bu nefsin frenlenmesi gerektiği hususunda hem fikirdir.


    Şimdi beyler düşünün, dünyanın %5'i bile geçmeyen zengin ve güçlü kesiminin yapabildiklerini görünce, iyiki de insanların çoğunluğunun maddiyatı ve gücü yokmuş demiyor musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 18 Haziran 2021; 17:11:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jumaruu

    Son zamanlarda bu evli, it serseri badboy seven, gayri meşru sevgili olan, velhasıl zina yapan genç kız ölümlerinde artış gözleniyor. Bekar, temiz aile çocuğu istese burun kivirirlar, haliyle doğal seleksiyon sonucu, su testisi su yolunda kırılıyor. Buna önlem alınmalı. Zina tekrar suç haline getirilmeli. Kıza değil evlat acısı yaşattığı, anne babasına üzülüyorum.

    👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bura Türkiye. İktidara hangi parti gelirse gelsin yolsuzluk ve adaletsizlik her daim olacaktır. Geçmişte de böyleydi, bugünde böyle, gelecekte de böyle olacak.

  • Kelise kullanıcısına yanıt

    Yavrum okuduğunu anlamıyor musun? TÜRKİYE'DE 17 YAŞINDA ÇOCUK AİLESİ ONAY VERİRSE EVLENEBİLİR. 16 YAŞINDA MAHKEME İZİN VERİRSE EVLENEBİLİR. Bırak da 15 yaşındaki kız çocuğu da çocukluğunu yaşasın diyorum. ABD'de 17 yaşındaki kız hamile kalıyorsa sana ne? Sen kimsin ki bunu sorguluyorsun? O kadar iyi niyetliysen adres vereyim de bizim kapıcının oğlana tablet veya laptop artık gönlünden ne koparsa gönder. Bu arada bilgin olsun 18 yaşındaki kızlar devletten yardım almak için çocuk doğuruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-c9

    Adamın yaptığı ne malum. Sosyal medyada yargı dağıtılmaz. Herkes karar verilene kadar masumdur. Bizim millet bilmez.

    Hadi kız intihar etti diyelim niye etti peki? Bu daha önce de başka işlerde adı geçen arkadaşın oradan çıkması tesadüf ve bu olaya bulaşmasıda tamamen şans eseri mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun_

    yönetmen çocuğu dediğin değil mi ?... öyleyse mesajı editle: trafikte alkollü iken görevi başındaki polisi öldüren adamı serbest bıraktılar, bar cafe dolaşıyor..

    Ailesine parayı verince onlar ikna oldu ve şikayetçi olmadı. Tabi sadece onların şikayetçi olmaması gerekiyordu işi nasıl kılıfına uydurdular bilmiyorum.

  • Benim çocuğuma biri yapacak ve ben ona dünyayı dar etmeyeceğim. O zengin pi... i Allahtan başka kimse elimden alamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 18 Haziran 2021; 21:29:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkeme ev hapsi vermiş keske milyon dolarlar verseydi enazindan daha bi belli etmis olurdu haksizin yaninda durdugunu haksiz suclulari kolladigini


    herkes kendi adaletini kollasin derim goruyosunuz afrikanin gerisindeyiz hukukta insan olmada


    silah tasima ruhsati alabilenler alsin yarin biri sizi yolun ortasinda iskenceyle oldururse bu yuce adaletimiz en fazla ev hapsi verir ufak bir sure ok yoluna gidersiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Haziran 2021; 21:35:16 >
  • Bu ülkede yaşanan hergün bir eziyet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BlackGhost12 kel alaka... birinci paragraf düzgün ikincisi kel alaka.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece acıyorum ama üzülmüyorum böyle zenginlerin elinde can veren kurbanlara.

    binlerce örnek varken yenisi olmak için KOŞA KOŞA gidiyorlar psikopatın eline.

    Normal bir işçi olsa beğenmezler yada baskı ve naz ile usandırırlar. Sırf para mal mülk için belki de dayağa, küfüre, kötü davranışı görmezden geliyorlar.

  • fractal design kullanıcısına yanıt
    bilinçli nasıl düşülür? Düşerken ne yaparsa bilincinin açık olduğuna yorabiliriz? Belki itilmiştir belki dengesini yitiirmiştir yorum yapamam ama kameraya takılan düşüş anı saniyenin belki çeyreği buna karar verilemeyeceğini söylüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denn.zent

    Bu mesaj silindi.

    hocam o üye troll. fazla takmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onderweb kullanıcısına yanıt

    Bunlar çoluk çocuk, ya da üniversiteli toy genç kızlar oluyor genelde.


    Bunun sebebini tv dizileri ve internetteki trend içeriklere bağlıyorum genel olarak. Şu anki genç neslin beyni zenginlere kaç ve sınır tanımayan mükemmel bir hayat yaşa şeklinde pompalanıyor. Fuhuş ve romantizm ile karışık, zenginlik ile kamuflajlanmış bu tip içerikler çok fazla. Toy beyinler bunun gerçek hayatta da kusursuzca yaşandığını zannediyor, öyle zehirleniyorlar. Sonuçları ise balkondan atılan kızlar.


    Aslında tv dizileri ve benzeri şeylere sağlam bir yaptırım lazım ama internet kısmında ailelere çok iş düşüyor. Çocuklarının ne tip içeriklere maruz kaldıklarına dikkat etmeleri lazım. İnstagram mesela yüzyılın yalanıdır, herkes zengin, herkes mutlu. Sürekli bunlara maruz kalan cahil bir beyin, dünyada bir tek kendisi mutsuz sanır. Karşısına zengin gösterişli biri çıkınca da o pembe dizilerdeki prenses kıza dönüşeceğini sanıp koşa koşa gider. Yaşanan şey bu işte.


    Bir toplumu zaten sosyal medya ve televizyonu ele geçirerek bitirirsin. Gençleri artık aileleri değil, ellerindeki telefonlar ve televizyon yetiştiriyor.


    Ölenin ardından adalet pozları vermekle bu iş çözüme kavuşmuyor maalesef. Kısır döngüdeyiz ülkede zaman zaman böyle cins cinayetler hortlayıp duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 19 Haziran 2021; 8:34:55 >




  • Bay kemal atmış olabilir hocam değil mi, sizinle aynı görüşteyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.