Şimdi Ara

Zengin çocukları istediğini balkondan aşağı atıyor ve SERBEST! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
12.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kaplanlar Antebin kaçakçı pislik ailelerinden.Antepte önce pis işler yaparsın sonra parayı bulup Akp desteğiyle fabrika kurar yarı illegal yürür gidersin İş adamı olursun.Arkasi,iti köpeği çok bunların.Antepte Devlet polis diye birşey yok tamamen orman kanunları işler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelise kullanıcısına yanıt

    Ne saçmalıyorsun birader ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Bilinçli düşerken ellerini kollarını sağlarsın dengeni kurabilmek için. Hiçbir şey yapmasan panikle yine kollarını bacaklarını sallarsın.

    Patates çuvalı gibi düşmezsin bilincin olsa.

  • Bu insan müsveddesi 2 aileyi perişan etti ama hala daha serbest durumda..


    Adalet nerede _?

  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Kim dedi 17 yaşındaki gençlerin sevişmesi medeniyet diye sana? Kimden duydun bir kişi göster. Mabadından uydurup buralara yazma.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ölen kızın ailesine sabırlar diliyorum öncelikle. Umarım adalet yerini bulur. 15-16 yaşındaki kız çocuklarının oralarda ne işi var diyenler bu gibi kimselerin ekmeğine yağ sürüyor bence. Unutmayalım ki arkadaşlar, nasıl öleceğimizi, başımıza hayatın ne getireceğini, var ise çocuklarımızın ne ile imtihan olacağını bilemiyoruz. Hani derler ya kınamayın, çocuğunuzdan çıkar diye.


    Hakikaten kötü bir zihniyete sahibiz. Şahıs erkek ise gezer, tozar, istediği hatunla düşer kalkar ve kimse bir şey demez. Üstelik alkış bile tutulur. Ama aynı şeyleri bir tane kız yapsa toplum tarafından kendisine denmedik şey kalmaz.


    Rabbim hepimizi korusun.

  • İslam çok güzel bir din.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kardeşiniz kızınız karınız'da olabilirdi böyle durum yaşamamak çaresiz kalmamak için oy verirken dikkat edin olmaz olmaz demeyin herşey herkesin başına gelebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gelmiş ne malum öldürüldüğü diyen orul orul orçolar. Bunu söyledikleri zaman kendilerini hukuk profesörü falan zannediyorlar. Biz bilmiyor muyuz aksi ispatlanmadıkça suçsuz olduğunu? Bunun dile getireceği yer burası değil. Kızın ölümünün videosu var adam gelmiş ne biliyoruz onun suçlu olduğunu diyor? Hadi ya sen ne kadar zekisin lan öyle, bilmiyorduk biz onu. Bunları sınırsız banlamayan adminler, donanım haberin de ekşisözlük gibi yavaş yavaş kokuşmasını aynı şekilde seyredecek. Temizlemeyin bakalım bu tipleri forumdan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 19 Haziran 2021; 15:46:2 >
  • Her şeyden öte bu çocuk olaydan sonra üzgün görünüyor mu? Hangi biriniz böyle hareketler yapabilir? Yol kenarında bir kedi köpek bile ezilse son anlarında başını okşarsınız. Yerde yatan rahmetli bu arkadaşın evinden düşüyor kıza yaptığı hareketlere bakın. Normalde dizlerini döverek ağlaması lazım ne bileyim şoka girmeli. Peki bu arkadaş ne yapıyor?

  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Karşıt görüş mü:)) senin görüşün falan yok ki. 16 17 yaşındaki kızın hamile kalması normal değil. Sırf bu yüzden evlendirelim mi sabileri? Sonra ya öldürülsünler, ya erken yaşta boşansınlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.