Şimdi Ara

ZemZem Suyunun Faydaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapilan araştırmaya göre
    Zemzem
    suyu diğer
    sulara göre çok daha az kükürt taşımaktadir.

2-) Yine ayni araştırmaya
    göre diğer sulara gore çok daha
    besleyicidir
    ve cok daha fazla mineral
    barındırmaktadır.

3-) Kaynağı henüz
    bulunamamiştir. Nereden geldiği şu an
    ki teknolojiye göre bile
    bilinemiyor.
    Yakınlarinda hiçbir kuyu yok ve
    denize de 80 km uzaklıkta. Bu
    şartlarda
    suyunu denizden veya başka bir kuyudan alması
    imkansız.
    Nasil oluyor da yıllardır
    suyu bitmiyor, bunu kimse
    bilmiyor..

4-) Açlığını gidermek için
    içen kişinin açlığını,
    susuzluğunu
    gidermek için içenin susuzluğunu
    gidermektedir.

5-) Sadece 1,5 metre
    derinliğindeki ufacık bir
    kuyudan çıkan su,
    hac mevsimi boyunca milyonlarca
    hacının tum su
    ihtiyacını
    karşilamaktadır ve hiçbir zaman ne azalma ne de kuruma
    göstermemektedir.

6-) Dünya Sağlik Örgütü
    (WHO)`nun raporlarına göre
    Dünya`daki en
    içilebilir ve sağlıkli sulardan
    biri.

7-) Amerika`da yapılan test
    sonuçlarına göre Dünya`da
    içinde
    mikroorganizma ve bakteri
    bulundurmayan TEK su zemzem
    suyu.

• sağol bilgiler için
  • Türk olduğum için atalarıma, müslüman olduğum için aileme binlerce kez teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Türk olduğum için atalarıma, müslüman olduğum için aileme binlerce kez teşekkürler..

zemzemle ne ilgisi varki şimdi millet başlayacak yine kavgaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix

quote:

Türk olduğum için atalarıma, müslüman olduğum için aileme binlerce kez teşekkürler..

zemzemle ne ilgisi varki şimdi millet başlayacak yine kavgaya..

Neden başlasınlar.. Kardeşlerim maksatlı yakmaşlazlar benim yazdıklarıma.. Ancak olur ya rahatsız olan olduysa değiştirebilirim..
  • yok bende seninle aynı fikirdeyimde şidi millet dalar hemen arapların suyuna iyi diyen gerici yobaz vs.. diyerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix

yok bende seninle aynı fikirdeyimde şidi millet dalar hemen arapların suyuna iyi diyen gerici yobaz vs.. diyerek...

Bunu bağnazlık yaparak, gericilik yaparak dile getirmiyoruz ki.. Gerekli belgeler doğrultusunda açıklanmış.. Ama elbette bu belgelerin inandırıcılığını sorgulayan arkadaşlar çıkacaktır.. Olsun, onlar da olmasa gerçek doğruya kim nasıl ulaşır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klor ve Cilde Zararları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah'ın kudreti işte denecek söz kelime yok.
  • Biri sormadan ben soriyim bari , Kaynak ne diycem ama zemzemin kaynağı değil, o zaten belli değilmiş, bu bilgilerin kaynağı
  • kaynağa gerek mi var görünen köy kılavuz mu ister o anlatılan yer çöl ve bu su yüzyıllardır devamlı akıyo tv de gördüm ve birçok akrabam anlattı yani bana sorarsan bu iş mucize olabilir tabii mucuze olabileceği için bunun gibi bir sürü özelliği taşıyabilir
  • zemzem suyu böbreklere inmiyormuş, terle atılıyor. yani sadece zemzem içerek yaşayamıyorsunuz, böbreklere gitmediği için. hace gidince diyanet sizi normal su içmeniz için uyarıyormuş. buda zemzemle ilgili bir ayrıntı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

zemzem suyu böbreklere inmiyormuş, terle atılıyor. yani sadece zemzem içerek yaşayamıyorsunuz, böbreklere gitmediği için. hace gidince diyanet sizi normal su içmeniz için uyarıyormuş. buda zemzemle ilgili bir ayrıntı

değişik bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

zemzem suyu böbreklere inmiyormuş, terle atılıyor. yani sadece zemzem içerek yaşayamıyorsunuz, böbreklere gitmediği için. hace gidince diyanet sizi normal su içmeniz için uyarıyormuş. buda zemzemle ilgili bir ayrıntı

değişik bir durum

evt çok ilginç gerçektende internette araştırmadım doğruluğunu ama hace/umreye gidenler böyle diyor.

ve terle atılmasının hikmetinide şöyle yorumluyorlar, mekkenin o sıcağı altında insanlar tavaf ederken bitişik haldeler ve dolayısıyla çok terliyorlar ama zemzem içince ter kokusu olmuyormuş.

• quote:

Niye gitmesin ki?

Eğer gerçekse çok garip!
  • zamanında içmiştim. yağlı gibi bir hali vardı marmaristeki içmelerin suyu gibi. açlık bastırma işi ondan olabilir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

değişik bir durum

evt çok ilginç gerçektende internette araştırmadım doğruluğunu ama hace/umreye gidenler böyle diyor.

ve terle atılmasının hikmetinide şöyle yorumluyorlar, mekkenin o sıcağı altında insanlar tavaf ederken bitişik haldeler ve dolayısıyla çok terliyorlar ama zemzem içince ter kokusu olmuyormuş.

ter kokusu olmuyormuymuş? pek sanmıyorum aslında. Ayrıca benim duyduğuma göre zemzem suyu, bildiğimiz saf suymuş. Duyduklarımın yalancısıyım

• Saf su içildiğinde vücuttaki osmatik basınca zarar verir ve damar çatlamalarına neden olur..
  • hangi araştırmanın sonuçları bu?yani hangi üniversite ne zaman yapmış bu araştırmayı?avrupa da yapılan bir araştırma denildiğinde inanası gelmiyor insanın... (yetersiz kaynak)
  • quote:

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

hangi araştırmanın sonuçları bu?yani hangi üniversite ne zaman yapmış bu araştırmayı?avrupa da yapılan bir araştırma denildiğinde inanası gelmiyor insanın... (yetersiz kaynak)

İnsanın inanamayacağı pek çok şey vardır.. Ancak bunlar tv lerde yansıtılmaz pek fazla.. Çünkü ruhani duygular maddiyattan ağır basar.. Gidip görülerek sağlanacak keşiflerdir bunlar.. Burda her kim hangi kaynaktan bunları yazarsa yazsın yetersiz gelecektir.. Kendiniz görmediğiniz, tatmadığınız sürece.. Ancak bilinmelidir ki zemzem su içer gibi içilmez..

edit: imlasal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 22 Haziran 2007; 22:29:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.