Arkadaşlar bugün yüzme havuzuna gidicem. Malum havuz klorlu. Klorun zararlarının olduğunu da duymuştum. Ama şimdi merak ettiğim bir konu var. Ben ileri derecede sivilce problemi olan birisiydim. Şimdi yüzümün çoğu geçti ancak yüzümün sol tarafında bir bölgede şişlikler var. Doktorum buraya ayda 1 iğne tedavisi uyguluyor. İki gün önce gittiğimde de iğne tedavisinin ardından yüzüme soğuk sprey denen şeyi sıktı. Uzun süre sıkarak bekliyor ve inanılmaz yakan birşey. Bittikten sonraki iki saat boyunca da yanma aynen sürüyor. Herneyse şimdi klor yüzüme zarar verirmi acaba. Yazın havuza gittim sık sık bir sorun olmadı ama en son olduğum şu soğuk sprey tedavisi yüzümü biraz yara yaptı. Ne yapmalıyım? Zarar verirmi yüzüme?
cildinde problem varsa havuza gitmemen gerekir.bence havuz son derece kirli ve zararlıdır.
Başka bulaşıcı hastalıkların varsa girme başkalarınada bulaşır.Ayrıca diğer giren kişilerde mantar varsa sana geçebilir veya diğer hastalıklar.Denize git tuzlu tuzlu..
quote:
Orijinalden alıntı: Erden_
Başka bulaşıcı hastalıkların varsa girme başkalarınada bulaşır.Ayrıca diğer giren kişilerde mantar varsa sana geçebilir veya diğer hastalıklar.Denize git tuzlu tuzlu..
Denize de işeyenler var
quote:
Orijinalden alıntı: Aaranel
quote:
Orijinalden alıntı: Erden_
Denize de işeyenler var
Tuz oranı fazla olduğu için nötralize oluyor.
ya havuz igrenc bisi ya.Tamam kaydirak fln var eglenceli olabiliyor ama suya baliklama bi atliyosun oldugu gibi burnunda butun klor.