Şimdi Ara

Zayıflama ilacı Kullanıpta Zayıflayan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
45.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s.a. ark.lar,
    boyum 1.75 kilom 100 civarı zayıflama hapı kullanmak istiyorum.. fakat gerçekten işe yarıyor mu heryerde yok ayda 10 kilo 20 kilo bilmemne verirsiniz diyor. Eğer kullanıpta faydasını gören varsa ilacın ismini ve ne kdr sürede ne kdr kilo verdiğini söylerse sevinirim :)
    saygılar...



  • Zayıflama hapları genelde yan etkileri fazla olan şeyler, bunların en ünlülerinden birisi reductil'di geçenlerde tüm Avrupa ile birlikte Türkiye'de de yasaklandı, sebebi ise kalp rahatsızlığı olanlarda ölüme neden olma riski, yani anlayacağın hap işi biraz sakat, aslında en ideali diyet ve spor birlikte yapılırsa faydalı olacaktır, haplar çok umutsuz vakalarda devreye giriyor ve genelde amaçları beyni etkiliyerek kullananın açlık hissini ortadan kaldırıyor ve yemek yeme ihtiyacanı azaltıyor, tabi birazda metobolizmanıızı hızlandırıyor, hap kullanmadan önce mutlaka doktora gidip gerekli tahlilleri yaptırmak lazım yoksa çok tehlikeli olabilir, bu arada piyasada satılan lahana hapı, elma-armut-krom kıl tüy vs. haplar ise hikaye
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 17 Haziran 2016; 17:55:01 >

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pentacle*

    Pepper Time Biber Hapı kullanıyorum. Kesinlikle bende işe yaradı. İlk birkaç kullanımımda feci bir mide bulantısı şikayetim oldu ama sonra geçti.

    Hap doygunluk hissi veriyor. Aç olduğunuzu anlasanız bile ki zor oluyor bu biraz, yemek yemek istemiyorsunuz. Yağlarınızı eritiyor, su sayesinde vücuttan atıyor. Deri sarkması sorununa karşı da yardımcı olduğu söyleniyor sitesinde. Sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce aç karna bol suyla içiyorsunuz. Ama dikkat edin, istemeseniz bile bir miktar yemek yiyin. Yoksa vücut direnciniz düşer. İlacı kullanırken günde 2-3 Litre su tüketmeniz tavsiye ediliyor. Ayrıca bir kutuda 30 hap bulunuyor. Hapın tüm içeriği bitkisel ayrıca kapsülü de doğal jelatinden yapılma.

    1 haftada 100 kilodan 94 kiloya düştüm pepper time sayesinde. Okullar açıldığı için kullanımını biraz bozdum ama yarın sabahtan itibaren devam edicem.


    BİBER HAPI NEDİR?
    BİBER HAPI bölgesel zayıflamada hatta sarkmış derileri bile toparlamada çok etkin bir kapsül. Vücuttaki yağ kütlelerini bulur, yakar ve boşaltım sistemi ile dışarı atar. Biber hapı aynı zamanda forma girmeyi ve günümüz şikâyetleri olan kabızlık, şişkinlik, hazımsızlık gibi problemleri de ortadan kaldırır. Diyet yapamıyorsanız, aktif olmayan bir hayatınız varsa ve fazla kilodan hoşlanmıyorsanız biber hapını deneyebilirsiniz.

    BİBER HAPININ İÇERİĞİ
    Meksika Kırmızı Biberi
    Meyan Kökü
    Yeşil Çay
    Zencefil
    Buğday Çimi
    Vitamin C

    Meksika biberi: Meksika biberi, Biber hapı’nın özünü oluşturur. Kırmızıbiber vücutta bulunan yağların süratli bir biçimde parçalanmasını sağlar

    Biber Hapı Nasıl Kullanılır?
    Günde bir kez bir kapsül kullanılır. Sabahları aç karnına bol su ile alınmalı. Gün içerisinde 2–3 litre su tüketilmeli. BİBER HAPI kutuları otuz kapsül içerir. Bir kutu biber hapı bir aylık kullanıma uygundur. İstenilen kiloya inene kadar biber hapı kullanımına devam edilebilir.
    Zayıflama ürünlerinin kullanımında sürekli bol su tüketilmesi gerekiyor. Neyse ki Biber hapın’ın su ihtiyacını kendiliğinden arttıran bir özelliği var. Bu yüzden zorla su içmek zorunda kalmazsınız. Diyet dönemlerinde en fazla karşılaşılan sorunlardan biride tatlı ihtiyacıdır. Çoğu insan tatlı düşkünlüğü yüzünden fazla kilolarla baş etmek zorunda kalıyor. Biber hapı tatlı ihtiyacını dizginler ve tokluk hissi verir. Gereksiz iştahı keserek kolay acıktırmaz.

    Biber hapının yan etkileri
    Biber hapı tamamen doğal ürünlerden oluştuğu için yan etkisi bulunmamakta.
    Biber hapını kimler kullanamaz?
    Hamile, emziren ve gebe kadınlar Yüksek tansiyon hastaları Karaciğer, böbrek ve kalp yetmezliği olanlar Ülser, gastrit gibi mide rahatsızlıkları olanlar Alkol tüketen insanlar Eğer kişinin düzenli kullanmak zorunda olduğu bir ilaç var ise mutlaka doktora danışmalıdır.
    Yüksek tansiyon ve kalp hastalarında, -Mide rahatsızlıklarında (ülser,gastrit,reflü), -Böbrek ve karaciğer yetmezliği olan kişiler tarafından kullanmamalıdırlar.


    Sitesinden Alıntıdır : http://www.peppertime.gen.tr/

    Aynı ürünü hastahanede(annem hemşire) fizik tedavi doktoru da kullanmış ve olumlu sonuç almış. Beni tanıdığı için anneme de önermiş. O sayede aldık ürünü.


    Not: İnsanların bünyesi kişiden kişiye farklılık gösterir, bunu unutmayın. Bende işe yaradı, fakat kullanan başka birisinde işe yaramaz ya da daha az kilo verebilir veya başka bir kullanıcıda daha fazla kilo verilmesini sağlayabilir.




    teşekkür ederim dostum gerçektende içim rahatladı bu hapı deniyecem bi haftada 6 kilo inanılmaz




  • Denemek istiyorum. Para bulursam 1 ay deniyeceğim
  • Bu hapların fiyatları nedir?
  • zayıflama hapları kısa vadede işe yarar fakat uzun vadede düşünürsen sadece seni kısa bir süre kilolarından kurtarır ve bunu yaparkende sağlığınla oynamış olur.
    Her türlü hızlı kilo alma veya verme olaylarında geriye dönüş o kilo verdiğiniz veya aldığınız hızdan çok daha hızlıdır.Kilolarından kurtulmak için(hapları bıraktığın an eski haline gelirsin sağlığın gitmiş olur.) yediğine dikkat etmen,spor yapman ve bunları yaparken kendine güvenip azmetmen yeterli olacaktır.

    sana bir örnek vereyim (fitness antrenörlüğü yapıyorum)
    Çalıştığım salonda spor yapan bir arkadaş sürekli kilo alma derdindeydi ve bunu en kısa sürede yapmak istiyordu ve anapolon kullanmaya başladı.direk sadete geleyim 3 haftada 15 kilo aldı büyük başarı gibi gözükebilir fakat anapolon u kullanmayı bıraktığı an o 15 kilodan fazlasını 3 haftadanda kısa bir sürede verdi, sanırım dahada birşey söylemeye gerek yok.Sadece biraz hırs yap eminimki istediğin kiloya inersin.




  • piyasada ki zayıflama hapları tek tek kaldırılıyor.
    hepsi çok tehlikeli.
    bence spor+diyet en sağlıklı çözüm
    yada benim yaptığım gibi akşam 6'ya kadar istediğini yersin, ekmeği kesip kepekli ekmek yersin,akşamları yürürsün
    bol bol meyve suyu içersin vs 2 ayda 6 kilo verip 80'den 74'e düştüm.sonraki 2 ayda 2 kilo verebildim
    bence bir diyetisyenle görüş
  • ayda 10 kilo verilirmi aman yapmayın fazlasıyla geri alırsınız ve sağlığınızı bozarsınız illa zayıflama hapı kullanıcam diyorsanız acai kullanın hem doğal hemde antioksidandır
  • Arkadaşlar denemedim ama çitosanı tavsiye ederim.
    Mantığı besinde ki yağları tutuyor ve dışarı alıyor.
    Derste profosor hocamın anlatmıştı.
    İstakoz kıskaçlarından elde ediliyor.Doğal bir ürün ayrıca kemik kırıklarında vücüda monte edilen bi üründür.
    Yemeklerde önce alıyorsunuz aldığınız yağları dışarı çıkartıyor.
  • quote:

    teşekkür ederim dostum gerçektende içim rahatladı bu hapı deniyecem bi haftada 6 kilo inanılmaz


    eşittir kalp zayıflığı, kemik ve kas erimesi ve bağışıklık sisteminin çöküşü.

    Bu işler hapla olsaydı dünyada kilolu insan kalmazdı.
  • Sentetik ve kimyasaldan her zaman uzak duracaksın...

    benim de boyum 176 kilom 101,5 tu bundan yaklaşık 2 hafta önce felan... Bir dizi kan tahlili yaptırdım... Kollesterol almış başını gitmiş şeker eğer 1-2 yıl daha böyle devam edersem dostor şeker hastası olacağımı söyledi... Sana tavsiyem bir an önce bir an önce! tahlil yaptır öyle kıytırıktan hemogram felan değil... neyse sözü uzatmaya gerek yok...

    2 haftadır. diyat yapıyorum... şu an 97,00 kiloyum nasıl mı verdim kiloyu?

    artık sabah kalkınca abartısız ilk etapta ılık 6-8 bardak su içtim, karnım acıkınca meyve çayları 1-2 bardak tabiki sabah.... Sabah hiç bi şey yemiyorum.
    Kesinlikle pilav,makarna, patates, yoğurt vs. bi sürü daha şeyi yemiyorum...

    öğlen vakti çorba ve salata başka bir şey yemiyorum.ardından yine abartısız 8-10 bardak su ama biraz ılık olmasına dikkat et...

    akşam saat 6-7 gibi yine çorba-salata....

    haşlanmış brokoli, karnabahar, fasülye vs. hepsini yemiyorum tabi bir tanesini tercih ediyorum

    başka yediğim şeyler arasında eğer çok acıkıp canım şekerli bi şeyler çekerse elma yiyorum.

    akşam yatmadan önce de pınar'ın 0,1yağı azaltılmış sütü var 500 ml. süt içiyorum bu kadar...

    Yaptıklarım arasında kesinlikle dikkat etmen gerekenler şunlar:

    Yağ bile dökmiceksin salatana...

    Şekerli yiyecekler kesinlikle yasak...

    Hiç bir öğünde tuz kullanmıcaksın...

    ve günde 3 litre su harcıcaksın...

    Devam eden günlerde sizlere kaç kiloya kadar düştüğümü söylerim...




    quote:

    Orijinalden alıntı: -Vendetta-

    s.a. ark.lar,
    boyum 1.75 kilom 100 civarı zayıflama hapı kullanmak istiyorum.. fakat gerçekten işe yarıyor mu heryerde yok ayda 10 kilo 20 kilo bilmemne verirsiniz diyor. Eğer kullanıpta faydasını gören varsa ilacın ismini ve ne kdr sürede ne kdr kilo verdiğini söylerse sevinirim :)
    saygılar...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: derkin

    Arkadaşlar denemedim ama çitosanı tavsiye ederim.
    Mantığı besinde ki yağları tutuyor ve dışarı alıyor.
    Derste profosor hocamın anlatmıştı.
    İstakoz kıskaçlarından elde ediliyor.Doğal bir ürün ayrıca kemik kırıklarında vücüda monte edilen bi üründür.
    Yemeklerde önce alıyorsunuz aldığınız yağları dışarı çıkartıyor.

    çitosan nedir?


    bir de ne olursa olsun ilaçlar kilo vermeyi HIZLANDIRIR, siz diyet yaparken yanına DESTEK olucak,
    tek başına KİLO VERDİRMEZ asla.. diyet artı destek ürününe okey, ama sadece destek ürününe hayır
  • Arkadaşlar bbc de food and truth adlı bir program vardı onda yiyecekler ve doğru bilinen yanlışlarla ilgili bir grup ikizi sapmaların en aza ineceğini sağladığından seçmişler ve iki gruba ayırmışlar .
    Bir gruptakiler bir şekilde besleniyorsa ikizleri aksi şekilde beslenip veya deneylerde tam tersi şekilde davranıp sonuçların doğruluğunu şüpheye mahal vermeyecek kesinlikte ortaya uzmanlar eşliğinde ortaya koyuyorlar ki çoğu beslenme uzmanı bile bunları bilmiyor veye yanlış biliyordur.

    Mesela kalsiyum ağırlıklı beslenmek yılda hiçbirşey yapmadan 5,5kg yağı bağlayıp atıyor yani su veye kas değil 1kg si 9000kalaori olan şey.
    Mesela detoks tamamen palavra hiçbir şey değiştirmiyor.

    Daha bir çok şey var ancak hepsini yazamıyacağım ancak sonuç ve olayın mantığı mümkün olduğunca size tokluk hissi verecek ve midenizi geç terkedecek besinleri tüketmeniz olayın esası ,haşlanmış et örneğin çok geç terkediyor yani lahana yiyip kendinize eziyet etmenin anlamı yok tabi kaloriyi arttıracak yağ ve soslarda arınması önemli.




  • İLACLARA AMAN DIKKAT
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu konuyla ilgili hizmetlerimiz bulumakta bir göz atabilirsiniz.

    DrNuran | Medikal Estetik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eostre

    Pepper Time Biber Hapı kullanıyorum. Kesinlikle bende işe yaradı. İlk birkaç kullanımımda feci bir mide bulantısı şikayetim oldu ama sonra geçti.

    Hap doygunluk hissi veriyor. Aç olduğunuzu anlasanız bile ki zor oluyor bu biraz, yemek yemek istemiyorsunuz. Yağlarınızı eritiyor, su sayesinde vücuttan atıyor. Deri sarkması sorununa karşı da yardımcı olduğu söyleniyor sitesinde. Sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce aç karna bol suyla içiyorsunuz. Ama dikkat edin, istemeseniz bile bir miktar yemek yiyin. Yoksa vücut direnciniz düşer. İlacı kullanırken günde 2-3 Litre su tüketmeniz tavsiye ediliyor. Ayrıca bir kutuda 30 hap bulunuyor. Hapın tüm içeriği bitkisel ayrıca kapsülü de doğal jelatinden yapılma.

    1 haftada 100 kilodan 94 kiloya düştüm pepper time sayesinde. Okullar açıldığı için kullanımını biraz bozdum ama yarın sabahtan itibaren devam edicem.


    BİBER HAPI NEDİR?
    BİBER HAPI bölgesel zayıflamada hatta sarkmış derileri bile toparlamada çok etkin bir kapsül. Vücuttaki yağ kütlelerini bulur, yakar ve boşaltım sistemi ile dışarı atar. Biber hapı aynı zamanda forma girmeyi ve günümüz şikâyetleri olan kabızlık, şişkinlik, hazımsızlık gibi problemleri de ortadan kaldırır. Diyet yapamıyorsanız, aktif olmayan bir hayatınız varsa ve fazla kilodan hoşlanmıyorsanız biber hapını deneyebilirsiniz.

    BİBER HAPININ İÇERİĞİ
    Meksika Kırmızı Biberi
    Meyan Kökü
    Yeşil Çay
    Zencefil
    Buğday Çimi
    Vitamin C

    Meksika biberi: Meksika biberi, Biber hapı’nın özünü oluşturur. Kırmızıbiber vücutta bulunan yağların süratli bir biçimde parçalanmasını sağlar

    Biber Hapı Nasıl Kullanılır?
    Günde bir kez bir kapsül kullanılır. Sabahları aç karnına bol su ile alınmalı. Gün içerisinde 2–3 litre su tüketilmeli. BİBER HAPI kutuları otuz kapsül içerir. Bir kutu biber hapı bir aylık kullanıma uygundur. İstenilen kiloya inene kadar biber hapı kullanımına devam edilebilir.
    Zayıflama ürünlerinin kullanımında sürekli bol su tüketilmesi gerekiyor. Neyse ki Biber hapın’ın su ihtiyacını kendiliğinden arttıran bir özelliği var. Bu yüzden zorla su içmek zorunda kalmazsınız. Diyet dönemlerinde en fazla karşılaşılan sorunlardan biride tatlı ihtiyacıdır. Çoğu insan tatlı düşkünlüğü yüzünden fazla kilolarla baş etmek zorunda kalıyor. Biber hapı tatlı ihtiyacını dizginler ve tokluk hissi verir. Gereksiz iştahı keserek kolay acıktırmaz.

    Biber hapının yan etkileri
    Biber hapı tamamen doğal ürünlerden oluştuğu için yan etkisi bulunmamakta.
    Biber hapını kimler kullanamaz?
    Hamile, emziren ve gebe kadınlar Yüksek tansiyon hastaları Karaciğer, böbrek ve kalp yetmezliği olanlar Ülser, gastrit gibi mide rahatsızlıkları olanlar Alkol tüketen insanlar Eğer kişinin düzenli kullanmak zorunda olduğu bir ilaç var ise mutlaka doktora danışmalıdır.
    Yüksek tansiyon ve kalp hastalarında, -Mide rahatsızlıklarında (ülser,gastrit,reflü), -Böbrek ve karaciğer yetmezliği olan kişiler tarafından kullanmamalıdırlar.


    Sitesinden Alıntıdır : http://www.peppertime.gen.tr/

    Aynı ürünü hastahanede(annem hemşire) fizik tedavi doktoru da kullanmış ve olumlu sonuç almış. Beni tanıdığı için anneme de önermiş. O sayede aldık ürünü.


    Not: İnsanların bünyesi kişiden kişiye farklılık gösterir, bunu unutmayın. Bende işe yaradı, fakat kullanan başka birisinde işe yaramaz ya da daha az kilo verebilir veya başka bir kullanıcıda daha fazla kilo verilmesini sağlayabilir.



    Konuyu hortlatıyorum ama hala bunu yazan kullanıcı dh de takılıyorsa diye soruyorum
    bu hapı aşşağıda verdiğiniz linkten mi aldınız ?
    gerçektende kilo verdiriyormu ?
    yan etkisi varmı ?
    Reklam mı yapıyorsunuz ?




  • hapı mapı bırakın arkadaşlar :D şuan 77 kiloyum 2-3 yıldır diyet ve spor en güzeli. 2 ay dişinizi sıkın ve kurtulun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 7 Eylül 2014; 9:19:44 >
  • Günlük vucudunuzun ihtiyacı olan kalori miktarını ögrenin,ona göre beslenin 3500 kaloriye ihtiyacınız varsa 5000 kalori almak yerine 3000 kalori alın 500 kalori ihtiyacınızdan az aldıgınız 1500 kaloride fazladan almadogınız için kilo vereceksiniz zaten. fazla kalorili yiyeceklerden uzak durun çok su çok hareket derken haftada bir kilo derken azar azar saglıklı kilo verin derim ben......
  • YAPMAYIH KARDEŞİM,.ZAYIFLAMA İLAÇLARINDAN UZAK DURUN... günde bir saat tempolu yürüyüy yapın. buyrun bu da ücretsiz kitap.www.nefesliadimlar.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.