Yarbay
20 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Vodefone Superonline fiber alt yapısınımı kullanıyor.
Vodefone satış temsilcisi 25 MB hız (ilk 6 ay 100 MB) 80 TL aylık olduğunu ve promo code vererek kalan 6 ayında 100 MB kullanabileceginizi ve AKK falan herhangi bir sınırlama olmadığını 1 sene bu şekilde kullanabileceğimi söyledi.
Turknet in ise Türk Telekom un adsl telefon bağlantısından hizmet verdiğini fiber olmadığını söyledi.
Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı?
Vodafone fiber kullanan varmı?
Memnun musunuz?
Oyunlarda Ping değeriniz nedir sorun yaşıyormusunuz?
Vodafone gizli bir AKK vs buna benzer satisicinin söylemedi bir sınırlama varmı?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
(Bölgemde kablo net yoktu)
Sadece Superonline fiber var.
Tek yapmaniz gereken ps3 un coax kablolarindan kirmizi ve beyaz olani ses kartinizin line in girisine takmak. Ses cikisini ise kulakliga vereceksiniz. Ps3 un ses cikisinida tabii uygun ayarlamaniz gerek. Tabii bunun olabilmasi icin ps3 ve pc nin ayni yerde bulunmasi gerekiyor. Hatta asagidaki durumda optik baglanti bile kullanilabilir.
Onuda denedigimde sonucu yazacagim.

Oyuna başlamayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. Malum oyunda bir trial olayıda yok gerçi ordanda şüphelenmiyor değilim adamlar kendilerine güvenseler neden trial koymasınlar neyse..

İlk çıktığında pek çok bug ve stabilite sorunlarından bahsediliyordu.

Şu anda oyunun durumu nedir? Bug lar ne durumda?

Can you run it sitesine girdiğimde sistemim oyun için yeterli gözüküyor ama bazılarının 2 gb ramin yoksa oyuna başlama vs gibi yorumlarınıda okudum. Yani merak ettiğim oyunun resmi olarak açıklanan min sistem bilgileri doğrumu yoksa palavra mı?

Oyunda kaç tane aktif server var? Oyunda oyuncu kıtlığı vs mevcut mu?

Bide son olarak lag var mı oyunda yoksa bağlantı iyi mi?
Elimde canon A610 var çokda memnundum ama 4. yılında kendi kendine hiç sebepsiz bozuldu perde takılıyor sanırım bazen arada normal açılıyor çalışıyor ama genelde sensöre görüntü gelmiyor.

Erkayalara verdim 300 ytl istediler o kadar para vereceğime yeni bir makina alırım neyse makinamı geri aldım..

İstanbul yada Antalyada bildiğiniz iyi dürüst fazla para almayacak hakkını alacak bir tamirci var mı? Sirkecide falan var mıdır bu tarz bir usta?
amfi özellikleri:

stereo mode: 2*160W MPO / 2*80 RMS 1 khz, 10% THD (prologic modundada aynı güç veriyor)

yerine yeni tower alınacak eski hoparlörlerin özellikleri:

shielded 2 way bass reflex
impedance: 6 ohm
woofer: 6.5" top firing
woofer: 6.5" full range
tweeter: 2.5" ferrofluid
boyutları: 240*345*290 mm
ağırlğı: 4.3 kg

eski hoparlörlerimden biri 15 yıllık kullanım sonucu patladı

Onların yerine towerlar almak istiyorum. Yukarıdaki özelliklere bakarak bana bir çift önerebilir misiniz?

Ben şu ikisini buldum ama ne dersiniz?

http://www.eniyiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=34362
http://www.eniyiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=2213

Bunlar nasıldır uygun mudur? Yoksa başka önerileriniz var mı?

Bookshelf tipi önerileriniz varsa onlarıda alabilirim.
Çok sevdiğim hi fi min bir hoparlörünün bir wooferı zart zurt diye ses çıkarmaya başladı özellikle yüksek bass açınca dahada kötü oluyor bu durumda kesin olarak bu woofer patlamış mıdır? Yani görünürde hiçbirşey yok hareketide normal ama zart diye bir ses çıkardıtor her bass vurduğunda
charlar jaedenar pvp serverında, daha önceden migrate edilmedi, hunterın karazhan keyi vardır druid ise sadece bm ye gidip alabilir(son aşamada);

lvl 70 druid yolgezer : (night elf)
http://wow.allakhazam.com/profile.html?2369512

lvl 70 hunter kolcu : (dwarf)
http://wow.allakhazam.com/profile.html?2369511

Bütün kutular eksiksiz gönderilecektir, cd keyler mevcuttur. Ayrıca pek çok alt char vardır.

Charlarda toplam 4000 g kadar para vardır.

fiyat 400 ytl msn: parody29@hotmail.com
serverlar açıldı ama oyun korkunç yavaş loading char listesi herşeyi ağır sizdede öyle mi?
Şu anda yurtdışı koptu szide durum nedir?
Arkadaşlar bu oyunun aylık ücreti ne kadar?

Oyunu oynayan çok Türk var mı bulabilirmiyim? En çok Türk hangi serverlardadır?
Hakkında
Meslek: İktisat / Cafe İşletmeciliği
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.969
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.115 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.