Şimdi Ara

VİTİLİGO hastalığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim maalesef vitiligo hastası kendisi 36 yaşında. Son zamanda yüzüne de sıçradı bu meret. Hergün evden çıkmadan yüzünü ve elini, kül ve kalem yardımıyla kapamaya çalışıyor.

Yakın çevrenizde bu hastalığı yaşayıp eski haline dönen kişiler var mı ?

• Puva ışını denilen birşey var genelde üniversitelerde tedavi ediliyor ben bir kişide gördüm çok kötü durumda iken iyi hale geldiğini söylemişti ama kaşınma olayı kötüdür onda şimdi cinsel bölgeleri kalça bölgeleri hep kaşınır Allah yardımcısı olsun zor ve kötü bir durum geçmiş olsun
  • Vitiligoda kaşınma olmaz o sedef hastalığında olur efendim abinizin bunları kapatmaya calsmak yerine ilk once durumu kabul etmesi sonra da puva tedavisini araştırmasını oneririm.Kendimde vitiligo hastasıyım bu ara onu arastırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Puva ışınını biraz da ben araşıtırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Abim maalesef vitiligo hastası kendisi 36 yaşında. Son zamanda yüzüne de sıçradı bu meret. Hergün evden çıkmadan yüzünü ve elini, kül ve kalem yardımıyla kapamaya çalışıyor.

Yakın çevrenizde bu hastalığı yaşayıp eski haline dönen kişiler var mı ?

Merhaba,
    Bende de bu yıl vitiligo başladı. Öncelikle yüz bölgesinde ve sonra sol elimde zeytin tanesi kadar.
    Yüz için doktor Elidel krem verdi ve gayet başarılı oldu şuan yüzümde hiç kalmadı ancak elimdekiler hala duruyor. Sanırım elimdekiler için Elidel krem yeterli olmuyor.

Tam net olarak bir tedavisi yok. stresten ve üzüntüden uzak durmak gerekiyor sadece.

• Herkese acil şifalar dilerim bende de yüz bölgösinde bileklerde ayak bileklerinde ve kasık bölgesin c.sl organda 10 krs buyukluğunde yuvarlak olarak mevcut elidel krem bende kullanıyorum çok sık değil aklıma geldikçe başka bir krem daha verdi + birde vitilex diye bi krem kullanıyorum ama belirgin bi değişim göremedim kırmızı et yiyemiyorum b12 eksikliğim var iğne yaptırdım yakında kontrole gideceğim bakalım sonuc ne olacak bende stres ve pskolojik sorunlarım var ama bu hastalığı kafama taktığımdan değil. Şunuda unutmayın Allah devasız hiçbir dert yaratmamıştır
    "Derdi veren Allah, devasını da vermiş, devasız dert yaratmamıştır. Yalnız ölüme çare yoktur."
    Bu konuda iyileşme olursa sizlere haber edeceğim herkez faydalansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bende de vitiligo var.. yaklaşık 5-6 yıl önce küçük bir nokta şeklinde başladı,eller, yüz, kafa, boyun sırt ve çeşitli bölgelerde artarak devam etti.... Denemediğim ilaç, doğal kür kalmadı... bir sonuç alamadım... işin aslı önceleri kafaya takıyordum. şimdi hiç takmıyorum alıştım...

Geçenlerde memlekete gitmiştim... Köyümüzde içme suyu şebekesi depo inşaatında çalışan bir ustaya yemek, çay hazırladım götürdüm.. Usta bana -- bu elinde rahatsızlık için ilaç yapan birisi var.. dedi....

İstanbula dönmeden direk şehir merkezine gittim ve ustayı cepten arayıp, ilaç yapan adamın adres tarifini aldım...
    Adam bir kamu kurumunda devlet memuru...
    Kendisininde vitiligo hastalığı olduğunu söyledi, fakat inanmadım. çünkü adamın yüzünde, veya görünen kısımlarda herhangi bir vitiligo belirtisi yoktu..
    Adam resimlerini gösterdi... inanılması güç, adamın resimlerde yüzü komple bem beyaz... şimdiki haline baktım cildi bir bayan cildi gibi güzelleşmiş....

neyse, adam bana ilaçları kullanacaksan al, kullanmıycaksan hiç masraf etme dedi... bende daha önce yaptığım masrafları dikkate alarak, sorun değil birde bunu deneyelim diye..

3 kutu için 450 TL verdim aldım...Kullanmaya başladım. 1 ay oldu ve % 20 olumlu sonuç aldım...
    Aslında özellikle güneşli havalarda ( mayıs, haziran temmuz ağustoos aylarında ) kullanmamı önerdi... Fakat ben ilaç var diye kullandım...

İnanın % 100 çözümü var.... ben beyinde yendim bu rahatsızlığı.....Şimdi arada bir kullanıyorum...

Mayıs ayı için antalyaya tatile gideceğim..

adamın söylediği gibi kullanırsam 15 gün içinde % 90 bu hastalığın iyileşeceğine inanıyorum..

İlaç için benimle irtibata geçebilirsiniz.

Ramazan BOSTANCI 533 712 97 18

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,

Öncelikle Allah herkese şifalar versin ... Dert veren mevla dermanını da kesinlikle vermiştir...

Bende de vitiligo var. Eller yüzler, göz çevrelerim, kafa içi, alın, boyun, göğüs ve omuzlar vs..

deneme amaçlı aldığım bu karışımı sadece eller ve göz çevresi, yüz ve alın bölgelerinde kullanıyorum. Olumlu sonuç almaya başladım..

Yaz döneminde de diğer vitiligolu bölgelerde kullanacağım...
    Ürün tamamen doğal karışım olup, hiçbir yan etkisi yoktur...

İsteyen olursa temin edebilirim. Sol gözüm ve çevresi resimlerini ekledim. 1 ayda aldığım sonuç bu.. Çok hızlı bir çözüm. Özellikle güneşli havalarda kullanmak % 50 daha tedavi sürecini hızlandırıyor.

Özellikle Mayıs haziran temmuz ağustos aylarında kullanılmasını önereceğim bu karışım kesinlikle %100 sonuç veriyor...

Ramazan BOSTANCI
    533 712 97 18

VİTİLİGO hastalığı hakkında VİTİLİGO hastalığı hakkında VİTİLİGO hastalığı hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: zekibeyy

Herkese acil şifalar dilerim bende de yüz bölgösinde bileklerde ayak bileklerinde ve kasık bölgesin c.sl organda 10 krs buyukluğunde yuvarlak olarak mevcut elidel krem bende kullanıyorum çok sık değil aklıma geldikçe başka bir krem daha verdi + birde vitilex diye bi krem kullanıyorum ama belirgin bi değişim göremedim kırmızı et yiyemiyorum b12 eksikliğim var iğne yaptırdım yakında kontrole gideceğim bakalım sonuc ne olacak bende stres ve pskolojik sorunlarım var ama bu hastalığı kafama taktığımdan değil. Şunuda unutmayın Allah devasız hiçbir dert yaratmamıştır
    "Derdi veren Allah, devasını da vermiş, devasız dert yaratmamıştır. Yalnız ölüme çare yoktur."
    Bu konuda iyileşme olursa sizlere haber edeceğim herkez faydalansın.

Kardeşim son durumun nedir, neler iyi geldi, yayıldı mı azaldı mı ? Allah yardımcımız olsun..

• bende ilerleme yavaş hareket ediyo yüz bölgesinde önce sağ yanakta vardı sonra sol yanaktada çıkmaya başladı. elidel kullanınca geçiyor ama tekrar çıkıyor kesin bi tedavi bulunmuyor diye biliyorum el ve ayak bileklerimdede az miktarda bulunuyor başka yerimde yok şimdilik. stres iyi gelmiyor bu hastalığı kabullenmek ve yokmuş gibi yaşamak şart bence kalın sağlıcakla geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.