Şimdi Ara

Bronşit için Bu ilacı kullanan varmı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TURBUHALLER

Bu ilacı bronşit veya başka birşey için kullanan varmı... faydasını gördünüz mü

(ilaçta ..Hiçbir koku ve tat yok.)

• bu ilaç astım için kullanılır hatta burası eczane ordan yazıyom güven bana:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasuh

bu ilaç astım için kullanılır hatta burası eczane ordan yazıyom güven bana:)

teşekkürler ben de zaten bir bilen çıkar diye buraya yazdım..
    sana P.M. den ilaç isimlerini atıyorum gerekli bilgiyi oradan verirsin
  • Ben Pulmicort Turbuhaler kullanıyorum. Astım için. Kullandığım zamanlar herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Ancak sanırım Kortizonlu bir ilaç ama ağızdan alındığı için bir yan etkisi olmuyormuş. Uzun süredir de kullanıyorum.
  • Bu ilac1 bronsit icin güvenle kullanabilirsim. Ama rast gele kullanmiyorsun umarim. Dr yazmissa ki bende Dr um neden tereddüt ediyorsun ki ? sanirim tereddütün varsa burda bulunan kimse sana tatmin edici bi cevap veremeyecektir.
  • bende astım var ama bu ilaçları hic kullanmadım..

ventolin.
    miflonide.
    foradil.

(sigarada içmem)
  • bronşit için augmentin kullandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Prozac Kullanan Var mıdır?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

Bu ilac1 bronsit icin güvenle kullanabilirsim. Ama rast gele kullanmiyorsun umarim. Dr yazmissa ki bende Dr um neden tereddüt ediyorsun ki ? sanirim tereddütün varsa burda bulunan kimse sana tatmin edici bi cevap veremeyecektir.

Her Dr.nin doğru dürüst ilaç mı yazdığını sanıyorsunuz. gerekli tahlilleri yapmadan gerekli tetkikleri yeterince yapmadan rast gele yazılan ilaçlar yüzünden iyi olacağımız yerde daha çok hasta olmuyormuyuz.
    İlaç firmalarının reklam amaçlı dağıttığı promosyonlar sayesinde kim daha çok promosyon verirse Dr.ler onun ilacını yazıyorlar yalan mı.
    hastaya gerekli tetkileri yapmadan sadece neyin var sorusuna karşılık ilac yazılıyor,maalesef yerinden kalkıpta muayene bile etme zahmetine girilmiyor çok zaman...
    ama özel muayenehanelere gidildiğinde ilgi ve alaka artıyor....
    ve hatta hastahanede ameliyat için yatak yok denilse bile Dr.lerin muayenehanesine gidildiğinde hemen yatak bulunuyor ...
    bir film için günlerce sıra veriliyorken Dr.lere paranın ucunu gösterdinmi hemen çekiliyor...
    Bunları nerden mi biliyorum Çok Hasta peşinde ve çok hastahanede gezdim de ordan biliyorum... tabi içlerinde insan evladı da yok değil hani ama ne olursa olsun heryerde olduğu gibi üzüm üzüme baka baka kararıyor. eskiler yeni gelen ve şevkle mesleğine başlayanları bozuyor maalesef..
    daha iki ay önce göz muayenesi için Devlet hastahanesine gittim ve Göz Dr. tarafından 2 Dk.bile sürmeyen muayene sonucu yazılan reçeteyi aldım gözlükcüye yaptırdım birsürüde para verdim ama maalesef aldığım gözlük baş ağrısı yaptığı gibi üstelikte bulanık gösteriyordu... tekrar gözlükcüye gittim gözlüğün reçeteye uygun olduğunu söyledi bir başka gözlükçü de aynı şeyi söyledi...
    ve aynı Dr.nin özel Muayenehanesine gittim. hiçbirşey demeden muayene oldum ... reçeteyi yazdı elime verdi... bende hastahanede yazdığı reçetenin fotokopisini çıkardım cebimden önüne koydum Dr.bey bu ne demek oluyor dedim neden orada başka burada başka reçete yazılıyor acaba ben bu gözlüğe birsürü para verdim şimdi ne olacak tekrarmı gözlük alacağım dedim ... ne dese beyenirsiniz..yaw sadece camları değiştirecen ne tutacak en fazla 100-150 ytl tutar dedi bende peki ozaman ben muayene ücretinizi vermiyorum ve üstelikte bu gözlüğe ödediğim parayı sizden istiyorum dediğimde olurmu öyle şey diye bağırdı yani onlar hata yapacak biz zararını çekeceğiz oooohhhhh ne güzel iş yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Aralık 2005, 9:42:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.