Şimdi Ara

Psikiyatrik ilaç kullanıp da bırakan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa tekrarlanan depresyonu, vb rahatsızlıkları nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gunde 200 mg lustral ve 30 mg abilify iciyordum, bir etki yaptigini hissetmedim. hatta uyku disinda ve ereksiyon problemi disinda hicbirsey hissetmedim desem daha dogru olur  tabii aniden birakmistim icmeyi bir nedenden dolayi, gorme algini kaybediyorsun biraktiktan birkac saat boyunca.. aniden dusuyormus gibi hissediyorsun ve bu 1 ay surdu bende. oyun oynuyorum 10 saniye de 1 saniyeligine odaklanmak sifirlaniyor, goremiyorsun neye baktigini falan.

ama iyi yanida var mesela ereksiyonu uzatmasi gibi, hissizlestirme yapmiyor ama nedense gelmiyor yani uzun sure devam etmedigin surece 

edit : ilaclari almayi biraktigimda ve ertesi gun doktora soyledigimde psikologa yonlendirdi, herhalde hastaneye yatis istememden dolayi boyle oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 31 Ağustos 2020; 14:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DING DING

gunde 200 mg lustral ve 30 mg abilify iciyordum, bir etki yaptigini hissetmedim. hatta uyku disinda ve ereksiyon problemi disinda hicbirsey hissetmedim desem daha dogru olur  tabii aniden birakmistim icmeyi bir nedenden dolayi, gorme algini kaybediyorsun biraktiktan birkac saat boyunca.. aniden dusuyormus gibi hissediyorsun ve bu 1 ay surdu bende. oyun oynuyorum 10 saniye de 1 saniyeligine odaklanmak sifirlaniyor, goremiyorsun neye baktigini falan.

ama iyi yanida var mesela ereksiyonu uzatmasi gibi, hissizlestirme yapmiyor ama nedense gelmiyor yani uzun sure devam etmedigin surece 

edit : ilaclari almayi biraktigimda ve ertesi gun doktora soyledigimde psikologa yonlendirdi, herhalde hastaneye yatis istememden dolayi boyle oldu 

Hocam bıraktıktan sonra uzun vadede bir sorun hissettiniz mi? Psikoloğa gittiğinizde bir faydasını gördünüz mü, beni de yönlendirmişlerdi gitmedim ama. Hastanede yattınız mı hocam, ben yattığımda çok bir faydasını görmedim.

• 50 mg selectra ama bu ilacı kullanınca hissizleşiyorum. Üretken olmamı engelliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandım sonra bir anda bıraktım (ki çok hatalı) sonra ara ara kötü dönemlerim olsa bile hiç ilaç kullanacak kadar kötüleşmedim

-Lustral

-Concerta(3 renk kullandım mg hatırlamıyorum baya oldu)

-Xanax

Kafam atarsa alkol kullanıyorum o da çok nadir(tavsiye etmiyoruz tabi ki),ilaçlar bir süre sonra devamlı yorgunluk hissi ve sakinleştirdiği için daha bitik duruma geldiğimi düşünüp bıraktım.

Daha Fazla Göster
  • kullanıyodum kafama göre kestim çok uyutuyodu biraz da salaklaştırıyodu beni ama yine de mutluydum bıraktıktan sonra bikaç defa intiharı denedim olmadı,bi daha ilaçlara başlamayı düşünüyorum

Artık dışarıda utanmıyorum yani eskiden kolllarım çubuk diye utanıyodum ama artık utanmıyorum
    Ama ben bu ilacı panik atak yüzünden kullandım sınav döneminde olmuştu
    1 yıl geçti hala kullanıyorum şu an panik atak yok ilacı bıraksam eski halime döner miyim upp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingCimbom -- 1 Eylül 2020; 0:21:27 >

Pokémon GO Oynamayanlar Kulübü

• 7 ay kullandm pat diye bi gunde biraktm bunyeye bagli bi sey

• Manita yapman lazım.

Sigara bırakman lazım. (beyin hücrelerini öldürüyor.)

Spor yapman, sosyal olman lazım.

Sonuç mikemmel.

Yaratıcılığımı öldürdü ve düşünme hızımı çok yavaşlattığı için hemen bıraktım hiçbir sorun yok şuan 1yılı geçti. . O doktorlardan daha mantıklı çözümler ürettiğime inanıyorum. Ayrıca bu ilaçlar dünyada kullanılmaya başlanalı kaç sene oluyor allah aşkına? Hiçbir insan ilaç firmalarının test aracı değildir siz de kullanmayın kullandırtmayın.

• ortasını bulup normal bir insan olamadım . takmamaya çalışmaktan artık önemli şeyler de umrumda olmuyor. araba kenara uçmuş ölmüşüz , kurtuluruz farklılık olur diyorum. her olayda iyi bir nokta arıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatimin calkantili, ciddi kötü bir döneminde, Laroxil ve Lustral vs gibi ilaclar kullandim. Bu ilaclarin faydadan cok zarari oldugu kanaatindeyim. Care kisilerin kendisinde kardesim careyi kendinizde arayiniz. En güzel tedavi yöntemi budur. En azindan benim kisisel deneyimim bu oldu. Kolayliklar ve sabir diliyorum.

Bu profil hiç-bir şekilde ilaç Tavsiye/Satış ASLA YAPMAMAKTADIR !
  • cipralex ve duxeti bıraktım

Hiç bir faydasını görmedim ve bıraktım.

Kafayı taktığım konuları kendi kafamda bitirdim.

Şimdi hiç bir sıkıntım yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.