Şimdi Ara

Zalman z3 plus kasada sicaklik degerleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    prime95 disinda 85 dereceyi gecmedi sanirim. oyun oynarken ara ara bakiyorum 75 derecelerde falan oluyor ama bosta da dusuk sicaklikta olsa mutlu olurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6134

cooler masterin haf942 kasasını kullanan biri olarak gerçekten akım çok iyi içinde. hele cosmos 2 vardı yerden dolayı sattım.aldıgım en iyi kasaydı gerçekten...

Alıntıları Göster
    Hocam ben 912yi orijinal öndeki 20cm fanla kullanıyorum sen takviye yaptın mı

• Odayi biraz havalandirdim, havada biraz serin. Resmen CPU 17, GPU 16 derece oldu. Hatta CPU 16'ya kadar da düşmüş.
    Zalman z3 plus kasada sicaklik degerleri

• Ben ön tarafa bir fan daha ekledim daha etkili oldu. Ben de bu kasayı cidden beğeniyorum. Tek eksisi PSU fan kısmında düzgün bir filtresi yok. Ayrıca hocam senin SSD sanki tam oturmamış. Bir de boşta 19-20 dereceler çok düşük ısılar. Fanlarının manuel olarak azamı devirde çalışmadığına emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 2 Mayıs 2020; 18:15:28 >
  • sistem bostayken nasil 20-21 derecede geziyor hocam? sizin oda sicakligi 15 derece falan heralde.

• Gatullah2k kullanıcısına yanıt
    sen nesin ermeni mi rum musun? Türkleri aşağlayan iftira atan bot...
  • Z3 plus hava akiminda basarili kasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

İlerde kasa alırsam kesinlikle mesh ön panelli alacam.Soğutma görüntüden daha önemli bence.

Alıntıları Göster
    ben de senin gibi düşünüyorum dostum. Sana bir anımı anlatayım. 2018'de arkadaşım bir sistem topladı ve tamperli cam kullanılan bir kasa aldı. Montaj vatan pc'de yapıldı. Kullandığı kasada 4 adet fan vardı. 1'i egsoz fan, diğer 3 fan ise kasanın ön kısmındaydı. Beni arayıp ısınma sorunu yaşadığını ve bunu nasıl çözebileceğini sordu. Kasanın yan kapağını çıkarmasını istedim ve sorunun düzeldiğini gördük.

Düşündük taşındık nasıl çözebiliriz diye kasanın ön kapağını çıkardık ve ölçülerini alarak oraya sinekli çektik. Daha sonra arkadaşım belli olmaması için plastikten yaptığımız çerçeveyi elektrik bandı ile kapladı.

Zalman z3 plus kasada sicaklik degerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 2 Mayıs 2020; 20:15:8 >

• bende de z3 plus var 5 senedir kullanıyorum hava sirkülasyonu gayet güzel yeni kasaların çoğuna bin basar

• soporo kullanıcısına yanıt
    Mesh kasa, hava soğutma ve az fan yeterlidir.

Super Tower olmadığı sürece fazla fanin küçük kasada birde önü kapalıyken kullanmak anlamsız.

• 2 hafta önce zalman z3 plus boş kasamı anakart ve ram ile birlikte sattım. Arada kaynadı gitti 150 liraya. Sattığım pişman oldum bu konuyu görünce. Kasa kaliteli kasaymış. Hatta beyaz olanı on gün önce 318 tl idi.
    Fırsatçı tayfası N11de durmamış görevini yerine getirmiş.. Helal olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim. Siz daha iyi bilirsiniz.

• Yedek sistemim z3 plus şu an kullandığım z9 plus. z9 plus daha geniş ancak üst fanlar 1- 2 seneden sonra ses yapmaya başladı - dönen fanı üste ittirince ses kesiliyor vs. - birini iptal ettim. ikisinde de sıcaklık değerleri normal çok yer gerektirmeyen sistemler için z3 plus iyidir.

• Bu kasa ikinci elde 250tl'ye alınır mı arkadaşlar psusuz? 0 olarak bu kasadan daha iyi hava akışı sağlayabilecek kasa bulunabilir mi? Görüntüsü pek önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.