Şimdi Ara

Zalman z3 plus kasada sicaklik degerleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Furmark ve cpuz indir.

Ekran kartını Monitör çözünürlüğüne göre teste sok cpu burner çalıştır.

Cpuz aç ve stret testini başlat.

10 dakika sonra ne olacak bakalım.
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt
    canavar yapmışsın hocam :) Pavyon kasaları herşeyden önce çok varoş gözükmüyor mu, bana mı öyle geliyor. Bence bir bilgisayar kasası olabildiğince sade olmalı ve göz yormamalı.
  • Konu marka kavgasına dönmüş, bu arada hangi konuya girsem böyle saçma şeyler var. İyi de neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Konu marka kavgasına dönmüş, bu arada hangi konuya girsem böyle saçma şeyler var. İyi de neden?
    hocam burada basit bir şeyi arkadaşlarla paylaşıyordum, adam geldi everst kasalar zalmanı döver falan demeye başladı saçma sapan. şimdi de burada 2 gün önce açtığı hesabı için mesaj kasıyor. konu bundan ibaret :)
  • 2015de 160 liraya çekle indirimle aldığım kasa hala kullanıyorum işlemci i7 4790k 4.9ghz fix sabit şikayetçi olmadı sıcaklık adına

• besttrr kullanıcısına yanıt
    benim guc kaynagi kasanin alt tarafinda ayri bir bolmesi var onun ust tarafa sicaklik yayacagini pek sanmiyorum da ekran karti da bosta 45 derecede falan dolaniyor ve 50 dereceyi gecene kadar fanlari acmiyor. ben bunu iyi bir ozellik olarak dusunup almistim ama acaba boştayken sicakliga negatif bir etkisi mi var?

• Ben bu kasanın içinde güç kaynağı olanını 2015'ten beri kullanıyorum. Ben de gayet memnunum. Herhalde güç kaynaklı halini 200 küsür TL'ye inventus'tan almıştım o zaman. İçinde APU sistemim var. Genelde eski RTS/RPG oyunlarını oynadığımdan ısınma falan tabii olmuyor da, şekil şemal olarak benim hoşuma gidiyor. Geçen bir bakayım dedim içinde güç kaynağı olanı 900 küsür TL olmuş. Bizim yaş geçti de Allah oyun oynamak için sistem toplayacak arkadaşların yardımcısı olsun. Döviz kuru mahvetmiş sistem toplama maliyetlerini
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt
    cunku ergenler ilgi istiyor, okullar kapandigi icin enerjilerini okulda degil burada atiyorlar.

soz meclisten disari bu konunun hepsini okumadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 2 Mayıs 2020; 16:8:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

benim guc kaynagi kasanin alt tarafinda ayri bir bolmesi var onun ust tarafa sicaklik yayacagini pek sanmiyorum da ekran karti da bosta 45 derecede falan dolaniyor ve 50 dereceyi gecene kadar fanlari acmiyor. ben bunu iyi bir ozellik olarak dusunup almistim ama acaba boştayken sicakliga negatif bir etkisi mi var?
    Yani rolantideyken 50 derece cok kotu bisi degil hocam. Onemli olan yuk altinda 75-80 i gecmemesi sonucta. Sorun teskil etmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: soporo

bunun nedeni bir çok kasa önünün tamperli cam olması. Göze hitap etmesi için sirkülasyon kalitesinden ödün veriyorlar.
    İlerde kasa alırsam kesinlikle mesh ön panelli alacam.Soğutma görüntüden daha önemli bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.