Selamlar, turknetin 1gb fiber internetine geçtim fakat bir sorunla karşılaştım. Fiber internetin yanında 1 adet gpon ve zyxel VMG3625-T50B modem geldi fakat gelen modemde sadece 1 adet 1 gigabit eternet portu(wan) var ona da gpon bağlıyorum.
Hem wan portu olan hem de 1gigabit eternet portu olan modem önerir misiniz?
(Sorun başka bir şekilde çözülüyor ise eğer o önerilerinize de açığım)
Gigabyte b450m s2h ses sekme sorunu
Merhaba arkadaşlar b450m s2h kullanıyorum ve anakarttan dolayı ses sekiyor. Arkadaşımda b450m s2h kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok. Arkadaşımın anakartına aynı kulaklığı taktığımızda sorun yok fakat benim anakarta taktığımızda ses sekiyor.
Ses sekme sorunu kesinlikle yalıtımdan dolayı değil çünkü kulaklığın üzerinden mikrofonunu çıkarttığımızda da ses sekmeye devam ediyor sanki streo mix açıkmış gibi.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Teknik yardımı da bu konunun aynısı açtım fakat teknik yardım bölümü hiç aktif olmadığından dolayı konuyu anakart bölümünü de açma kararı verdim.
Gigabyte b450m s2h ses sekme sorunu
Merhaba arkadaşlar anakarttan dolayı ses sekiyor. Arkadaşımda b450m s2h kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok. Arkadaşımın anakartına aynı kulaklığı taktığımızda sorun yok fakat benim anakarta taktığımızda ses sekiyor.
Ses sekme sorunu kesinlikle yalıtımdan dolayı değil çünkü kulaklığın üzerinden mikrofonunu çıkarttığımızda da ses sekmeye devam ediyor sanki streo mix açıkmış gibi.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
4200 Tl Televizyon Önerisi
Merhaba arkadaşlar televizyon almak istiyorum fakat bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden önerilerinize ihtiyacım var . Netflix ile çok vakit geçiyorum ve bütçem 4200 tl.
Vestel 43UD9300 televizyonu düşünüyorum tabii sizin de önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Olay 65, AppModel-Runtime
Robot Süpürge tavsiyesine ihtiyacım var
|
250 Tlye Mouse Önerisi
|
Rx 570 Pulse fan problemi
Smurfüm diyerek hile yapan şaklaban!!
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.220
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 5.948 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware