Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi (LOTR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben filmi hiç sıkılmadan ve bir solukta seyrettim
    Gerçekten de beğendim.
    Sizin görüşlerinize de saygılıyım
  • sanki, oscar cok matah bi odul tamamen amerikalıların kafasına gore verdigi bi odul

hem sanki oscar alan filmler ii film olmak zorunda mı

dolu igrenc oscarlı film var
  • Oscar konusunda sana katılıyorum. Mesela pi diye ibir film oscar almıştı, bana çok sıkıcı ve saçma gelmişti.
    Ve şunu da söyleyeyim bu film efektler dışında (oyunculuk vs) oscar hak edecek bir film de değildi belki, ama sıkıcı veya iğrenç de değildi.

Filmi beğenmek veya beğenmemek size kalmış ama sinemada konuşulmaz :) öyle salonda espriler falan hiç hoş değil (biri 7 kişi gittik, espriler yaptık yazmış). Belki de bu yüzden konsantre olamamışsınızdır. Hem eğer bir filmi beğenmediyseniz diğer izleyicilere saygısızlık etmemek için arada çıkar gidersiniz. 3. filme de gitmezsiniz, olur biter.

Ben de starwars'ın son üçlemesinin ilk filmini beğenmedim (çocuk filmi gibiydi yarısında çıktım) ve ikincisini izlemeye gitmedim, bu kadar basit...
  • gergozen herhalde arkadas espri yaptık diyince sandınki cıktı sinemanın ortaya stand up yaptı :)

sinemada yanımdaki ile muhabbet etmiceksem nie biriyle gidimki sonucta salonda deli efekt var o efektlerde bizim kısık sesimiz duyulması imkansıza yakın
  • arkadaşlar film bence gayet güzel ama kitap olayına hiç girmedim.Ama çocukluğumda izlediğim fantastik filmlerin gelişmiş versiyonu diyebilirim.Bu arada konuşmalar gayet başarılı(orjinal olan tabii:)))
    Sıkılmadan izledim ama film seyrederken kıpır kıpır kıpırdandım:)bi türlü rahat edemedim
  • Arkadaşım o oscarları seçerken binlerce eleştirmenlerin oyunu alıyorlar.Hafife alınacak bişey değil.Üstelik bana 3ten fazla oscar almış dandik bir film söylesene hadi.Ama görüceksin ki Two Towers 5 ten daha fazla alacak.Bak gör!!
  • film güzel fakat kitapta bahsi gecen onemlı olaylardan bazılarına hıc degınılmemıs ...
    ayrıca gollum'u daha ii yapabılırlerdı ben pek begenmedım ...
    ve gene ayrıca cüce gimmil cok aptal gosterılmıs ve bence buda fılmdekı cıddıyetı yok etmıs...
    yani cüce okadar aptal degılkı attan dusuyo yok kosarken en arkada kalıo...
    ve legolasın ata bınmesı ve merdıvenlerrden skate yaparak ınmesıde cok abartı...
    fılm bunların dısnda guzel ama ...
    ayrıca oscar konusundada aybubi'ye katılıyorum...
  • legolasın olayı abartı değil son derece normal.
    cüceler zaten çok akıllı değiller ki kitapta da,hem filmde de bir cümlesinde neden en arkada kaldığını koşarken açıklıyo.
    film mükemmel(theoden çok karizmatik),altyazılara şiirsel olay katacaz diye biraz suyunu çıkarmışlar ama..
  • ingiliz hasta filmi

rocky filmi cok mu matah filmler

tamamen amerikan politikasına gore verilen oduller
  • (( Filmi beğenmek veya beğenmemek size kalmış ama sinemada konuşulmaz :) öyle salonda espriler falan hiç hoş değil (biri 7 kişi gittik, espriler yaptık yazmış).))
    dOSTUM O BENDİM...Film belli bir noktadan sonra heyecanını kaybediyor.Yüzüklerin kardeşliğinden sonra büyük bir heyecan ve merakla gittim.ama öncede dediğim gibi konunun biraz dağıldığını düşünüyorum.Bir çok yeni karakter koyarak kafa karıştırmışlar...Sürükleyici olmayınca olmuyor...
  • sanırım hiçbir film herkes tarafından beğenilmedi henüz...
    ayrıca lotr gibi hiç tasvir yapılmamış bir kitabı bu kadar güzel tasarlamak tebrik ister...
    (hobbit nedir?tavşan işte ; kitaptan önce böyleydi)
  • sanırım hiçbir film herkes tarafından beğenilmedi henüz...
    ayrıca lotr gibi hiç tasvir yapılmamış bir kitabı bu kadar güzel tasarlamak tebrik ister...
    (hobbit nedir?tavşan işte ; kitaptan önce böyleydi)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by IRFAN</i>
    <br />(( Filmi beğenmek veya beğenmemek size kalmış ama sinemada konuşulmaz :) öyle salonda espriler falan hiç hoş değil (biri 7 kişi gittik, espriler yaptık yazmış).))
    dOSTUM O BENDİM...Film belli bir noktadan sonra heyecanını kaybediyor.Yüzüklerin kardeşliğinden sonra büyük bir heyecan ve merakla gittim.ama öncede dediğim gibi konunun biraz dağıldığını düşünüyorum.Bir çok yeni karakter koyarak kafa karıştırmışlar...Sürükleyici olmayınca olmuyor...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bir çok yeni karakter koymadan nasıl kitabı filme alabilirlerdi?kitapta da böyeldir yeni karekterler 2. kitapta eklenir..

• hobbit tavsan mı !!!!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yasimboo</i>
    <br />hobbit tavsan mı !!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Rabbit olayı işte
  • heh
    hobbit adlı kitapta tavşan gibi tüylü kuyruksu tüyleri biriken (arka kısımda :)
    tasvirleri yapılıyordu bilbo için...
    yani demek istediğim tasvir olmayan bir kitapta çok güzel ihtişam ve etki kazandırmış (hem mekanlara hem kişilere (örn: legolas,orthanc))
  • Beğenmeyenler yaşıyormu merak ediyorum 

Beyfendilere beğendiremedik nasıl yerden yere vurmuşlar...

BRAVE LOSER HEARTINIZIDA ALIN GİDİN haterlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Ağustos 2025; 17:3:5 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.