Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi (LOTR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

insanların fikirlerine saygı olmadıktan sonra ne solesek bos
  • yasimboo +1

ben beğenmedim ee tabiiki beğenenler vardır...
    Ama filmi beklerken Matrix Reloaded ın fragmanını gördüm gene ama bu kez büyük ekranda LoRTT bitti zaten o anda benim için
    Matrix diyom başkada bişi demiyom.

Ayrıca koltuk çok rahattı yaw valla belkide ondan biraz uykum gelmiş olabilir
  • tamam arkadaşlar bi film için kırmayalım birbirimizi.en son diyeceğim şudur ki "iğrenç" lafını haketmiyordu bu film.beğenmeyen beğenmeyebilir tabii ki.

Phenone yabancı bir dergide okudum yanlış hatırlamıyorsam bir sahne varmış MAtrix II'de 45milyon $ harcamışlar yönetmen böyle sahne bi daha çekilemeyecek demiş.Bizim esasoğlan ajanbaşıyla ve diğer ajanlarla kapışıyormuş orada...gelse de gitsem ben de 5 kere...:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by £ívíng£égénd®</i>
    <br />tamam arkadaşlar bi film için kırmayalım birbirimizi.en son diyeceğim şudur ki "iğrenç" lafını haketmiyordu bu film.beğenmeyen beğenmeyebilir tabii ki.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1 dohh
  • BİR FİLM BU KADAR SIKICI OLABİLİR.1.Sİ "YÜZÜKLERİN KARDEŞLİĞİ" DAHA İYİ...ARKADAŞLA DALGA GEÇERK FİLMİ KOMİKLEŞTİRMESEK...
    FİLME DALGA GEÇEREK İZLEDİK.SAYEMİZDE SİNEMADAKİ DİĞER İNSANLARDA ESNEMEKTEN KURTULDU....SAVAŞ SAHNELERİ--ÇEKİMİ SÜRER OLSA DA SÜRÜKLEYİCİ DEĞİL.
  • irfan kırdın kalbimi cidden...
  • Siz ne anlarsınız filmden yaa?! hala sıkıcı diyorsunuz niye gittiniz o zaman?
  • Film tartışılamayacak kadar iyi bi film özellikle Harry Potter'la kıyaslanamaz bile..
  • filmin sıkıcı olup olmadıgını gitmeden anlayacak kadar mistik guclere sahip degilizde ondan

ayrıca birinci filmin referansı ile gittim
  • valla kim ne derse desin.Film çok basit bir konu üzerine kurulmuş.Olay uzatıldıkça uzatılmış ve moku çıkmış.Adamlar konuyu biraz genişletse...Sıkıyor insanı...
  • ama film bence hiçte hafife alınmamalı. yani sadece filmin efektlere laf diyosanız o ayrıda (ki bence o da güzeldi), esere kesinlikle kimse kötü dememeli, inanılmaz bir emek verilmiş, olay 3 kitapla sınırlı değil, silmarillion u var (orta dünyanın yaratılışı), güç yüzüklerine dair (yüzükler nazguller hakkında), hobbit var 1. kitabın öncesi, daha aklıma gelmeyen niceleri ve geçen gün gördüğüm türkçeye çevrilmemiş 12 kitaplık bir seri, e resmen 15-20 kitap, birbirini izliyor, adam resmen dünya yaratıp tarihini cilt cilt yazmış, adı üstünde fantazi, o kitabın mantığı orta dünya mantığıdır, gerçek dünya mantığıyla alakası yok (mantık arayanlar için diyorum), bu esere hala kötü diyenlere bişey demiyeceğim, en azından emeğe yazık, bide harry potterla kesinlikle ama kesinlikle kıyaslanmamalı. gerçi film kitabı biraz piyasa yaptı ama (hobbitleri görüp bacak kadar çocuklarıda filme götüren çok gördüm kuyrukta) bence yinede güzel.

• DOSTUM DEDİĞİMDE O ZATEN.KONU ÇOK DAĞITILMIŞ.O ZAMAN İZLERKEN HEYECANINIZ GİDİYOR...KİTAPLARINI OKUMADIM.YORUM YAPAMAYACAĞIM.AMA FİLM...HANİ ŞÖYLE BİŞEY VARDIR.
    500 MB LIK OYUN VARDIR.OYNARSINIZ.HİÇ HOŞUNUZA GİTMEZ.AMA 2MB LIK BİR OYUN SİZİ BAŞINA BAĞLAR... :))
    BUNUN GİBİ DÜŞÜN. :))
  • o sana öyle gelmiştir!
    kitabı okumadan biri bence böyle düşünmemeli.
    kitapta çok iyi bir anlatım vardı ama pek aksiyon yoktu
    tabi "kimileri" aksiyon aksiyon derse olmaz.bu kitap değil ya anlatım öyle olsun.
    o dediğin mantık piyasadaki yüzlerce film için denebilir ama bunun için değil ;)
  • ha o uçuştukları sahneyi diyon heralde sen..

Bu akşam star yine matrix i veriyo gene izliycem
    Hadi be yaw yenisi nerdeee
    Bırakın şimdi LoRTT yi yaw muhah
  • BEN FİLMİ BEĞENMEDİM.ASLINDA SADECE BEN DEĞİL.GRUP OLARAK GİTTİK."7 KİŞİ"
    FİLM BOYUNCA SAĞOLSUNLAR ESPRİLERİ DURMADI.. :)) ONLARDA BEĞENMEMİŞ...
    DUBLAJ BAŞTAN SONA OFSaYT GİBİ... :)) Ya anlayın beğenmedim.Film ağzıyla kuş tutsa bile boş :))
  • BU ARADA FİLM BAŞLAMADAN ÖNCEKİ FRAGMANLARDA "HAYALET GEMİ"'NİN FRAGMANINI İZLEDİM.SÜPER BİŞEYE BENZİYOR.26 OCAKTA SİNEMADAYIM :)
  • lortt değil hoca ya
    lotr ttt desen tamam ama iyice kısmışın..
    Mayıs'a kadar bekle bakalım peh !
    "ya savaş yarın sona ererse
    bu uğrunda savaşmaya değmez mi?
    bu uğrunda ölmeye değmez mi??"" ya da onun gibi bişi :)
  • yaw irfan kardes bilmesem dicem ki sinemaya beraber gittik!!!!:)

bizde de aynı sizdeki durum oldu bol espri igrenc altyazı ve bol üff püff
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Xeo</i>
    <br />lortt değil hoca ya
    lotr ttt desen tamam ama iyice kısmışın..
    Mayıs'a kadar bekle bakalım peh !
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bir t unutmuşuz işte yaw niye bağırıyon ki
    o 3. t ne olaki
    diğil mayıs aralığa kadar beklerim bea he heyt var mı lam Matrix gibisi

• Film kesinlikle mükemmeldi.Kimsenin de bu filme dil uzatmaya hakkı yok.
    GÖRÜN BAKALIM KAÇ TANE OSCAR ALACAK BU FİLM.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.