Şimdi Ara

yüzü yanan küçük serkan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ne demek af. Haddime değil. Biraz hızlı yazılmış bir ifadeyi açıklamanız yerinde oldu. Ben de yanlış anlamışım demekki, siz kusuruma bakmayın bende o cümleyi görünce fevri davrandım. Özelden bir mesaj gönderiyom bakabilirseniz.
    @deepzelan
  • vay be biz burada hangisi firsat hangisi degil diye tartisirken onlar caniyla cebellesiyor dunyanin civisi cikti ne diyelim allah yardim etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben bu kardesimize yardim etmek isterim isitici dir battaniye dir ne bileyim erzaktir. rica etsem adres verirmisiniz

• Bu bölüm ile ilgileniyordun sanırım.
    Yardım için gerekli bilgiler verildiğine göre,insanların sebepsiz yere tartışma çıkartma çabasını engellemek için ; gereksiz yorumlar silinip,yoruma kapatılıp bir süre sabit başlık olarak kalması sağlanabilir mi?
    Konu dışı bir çok mesaj yazılmış,hangisini şikayet edeceğimi şaşırdım!
  • Bana kizacaklar oldugu kesin ama burasi dilenci forumuna dondu. Turkiyede onlarca insanin yuzu hergun yaniyor.. onlarca kadin 3 doguruyor... bu konular boyle giderse dolandirmak icin dahi cocugunjn yuzunu yakacak adamlar vardir bu ulkede... bu olayin sicak firsatlarla alakasi yok...hos yazdiklarimdan dolayi bir suru bedua ve linc girisimi olacaktir. Ama olayin yapilis sekli hic hos degil... tam bir dolandirilma firsati yaratiyor.. yardim eden kimse kotu niyetli degil ama yardim talep eden ve ya birilerine yardim talep olabilir.

Zaten konu altinda bir suru dandik baslik aciliyor birde bunlar cikti...desene bundan sonra boyle basliklar cok acilacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Bana kizacaklar oldugu kesin ama burasi dilenci forumuna dondu. Turkiyede onlarca insanin yuzu hergun yaniyor.. onlarca kadin 3 doguruyor... bu konular boyle giderse dolandirmak icin dahi cocugunjn yuzunu yakacak adamlar vardir bu ulkede... bu olayin sicak firsatlarla alakasi yok...hos yazdiklarimdan dolayi bir suru bedua ve linc girisimi olacaktir. Ama olayin yapilis sekli hic hos degil... tam bir dolandirilma firsati yaratiyor.. yardim eden kimse kotu niyetli degil ama yardim talep eden ve ya birilerine yardim talep olabilir.

Zaten konu altinda bir suru dandik baslik aciliyor birde bunlar cikti...desene bundan sonra boyle basliklar cok acilacak...

bir kisiye bile cozum olsa, iyi birseydir, boyle dusunmemek lazim hele hele insanligin bittigi gunumuzde, bize de olabilir her an boyle seyler.

• Arkadaşlar ben yuksekovadayim,elimden gelen her şekilde yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesi babası çalışsın çalışmasın SGK lı olsun olmasın Bağkur yeşilkart vs. vs olup olmaksızın 18 yaşına kadar bütün çocuklara devlet bakıyor bütün hastane masraflarını karşılıyor bu tarz konu açıp duruma göre IBAN numaraları paylaşılıyor yardım için sakın kimse atmasın paranız çöpe gider siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bunlardan faydalanmak isteyenler sizin kadar iyi niyetli değillerdir.
  • PhotoTech P kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı aldım, cevapladım. Buradan da teşekkür edeyim dedim. Hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Bana kizacaklar oldugu kesin ama burasi dilenci forumuna dondu. Turkiyede onlarca insanin yuzu hergun yaniyor.. onlarca kadin 3 doguruyor... bu konular boyle giderse dolandirmak icin dahi cocugunjn yuzunu yakacak adamlar vardir bu ulkede... bu olayin sicak firsatlarla alakasi yok...hos yazdiklarimdan dolayi bir suru bedua ve linc girisimi olacaktir. Ama olayin yapilis sekli hic hos degil... tam bir dolandirilma firsati yaratiyor.. yardim eden kimse kotu niyetli degil ama yardim talep eden ve ya birilerine yardim talep olabilir.

Nispeten haklisiniz hocam ancak burdan
    goren bir kisi bile yardim etse iyi olur

Ayrica,
    Evi yanan yasli cift icin baslik actim sildiler,,,sonunda izin vermeleri iyi olmus,,,tek bir baslik altinda yapilsa daha iyi olabilir,,,

• Bu toplanan paranin pkk ya gitmedigi ne malum..

Annesi babası çalışsın çalışmasın SGK lı olsun olmasın Bağkur yeşilkart vs. vs olup olmaksızın 18 yaşına kadar bütün çocuklara devlet bakıyor bütün hastane masraflarını karşılıyor bu tarz konu açıp duruma göre IBAN numaraları paylaşılıyor yardım için sakın kimse atmasın paranız çöpe gider siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bunlardan faydalanmak isteyenler sizin kadar iyi niyetli değillerdir.

Dolandiriciligin alasi bu is.

Derhal adminler bu tur konulari YASAKLASİN
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

Bu toplanan paranin pkk ya gitmedigi ne malum..

Annesi babası çalışsın çalışmasın SGK lı olsun olmasın Bağkur yeşilkart vs. vs olup olmaksızın 18 yaşına kadar bütün çocuklara devlet bakıyor bütün hastane masraflarını karşılıyor bu tarz konu açıp duruma göre IBAN numaraları paylaşılıyor yardım için sakın kimse atmasın paranız çöpe gider siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bunlardan faydalanmak isteyenler sizin kadar iyi niyetli değillerdir.

..

Hocam yazdığınız ilk cümlede ne kadar önyargılı olduğunuz belli.sırf yuksekovada yaşıyor diye aileyi pkk ile ozdeslestirdiniz.yuksekovada yaşayan biri olarak sizi kınıyorum.

Kimse direkt bi yere para yollamiyor kimse kimseyi sömürmüyor.

Bakınız ben buradayım ve kim olduğum belli ,şüpheniz varsa beni ön ayak kullanabilirsiniz.SAYGILARIMLA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sariavo-06

arkadaslar ben bu kardesimize yardim etmek isterim isitici dir battaniye dir ne bileyim erzaktir. rica etsem adres verirmisiniz

hocam adres yok ama üstteki mesajlardan birinde serkanın babasının cep telefonu var ordan iletişime geçebilirsiniz. olmazsa ilk mesaja ekleyeyim ben onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: greendiablo

quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

"Allah 1 yaşındaki cocuğun neyini sınıyor?.." diye cümleyip başlayıp içimi dökmek istiyorum... Ama herşeyi bilen halkım aklıma geliyor, susuyorum.
    Allah çocugu değil bizleri sınıyor.filistinli kurşun yiyen çocuk,suriyede kaldırımın kenarına sığınan çocuk.buyüzden laflarımıza dikkat edelim... unutmayalım "Bütün annelerin şefkati toplansa Allah'ın şefkatinin yanında denizde damla gibidir"

Peki, madem biz sınanıyoruz; o halde o küçücük çocuğun suçu günahı ne? Bizim sınanmamız için kurban mı seçildi yani?

Bu arada, umarım biran önce sağlığına kavuşur küçük kardeşimiz.

kuran-ı kerimde şöyle buyrulur: Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.(Allah bilir)siz bilmessiniz.Bu dünyada imtihan sırrı vardır bunun kalkmaması için ve insan iradesinin kaybolmaması elbette esastır kesindir. Mesela depremde mazlumlara ve küçük bebeklere ve çocuklara zarar gelmese imtihan sırrı kalkacak...buda elbette muhalir.hem Allah günahsız çocukları vefatları durumunda cennetle ödüllendirmiştir.bundan yüksek fiyat varmı? anlaşılmıştır umarım bado6100 nickli arkadaşda okusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greendiablo -- 19 Şubat 2014; 10:54:37 >

• Bence bu girişimler güzel girişimler ancak artık ayrı başlık altında tüm yardım kampanyalarının toplanması gerekmektedir. Bu konuda yardım sunulması, çiçek pasajında cami yardımı toplanmasına benziyor. Yardım gerektiğinde, uygun yerlerde toplanmalı. Burada olur olmaz herkesin önüne bu gibi konular sunulunca ister istemez Allah'ın adaleti (haşa) bile sorgulanmaya başlıyor. Bu da ister istemez herkesi günah sahibi yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

Bu toplanan paranin pkk ya gitmedigi ne malum..

..

Bu toplanan paraların nereye gittiği değilde senin boş yere oksijen tüketmediğin ne malum..

Şu cümleyi de seninki gibi yazayım da yakışsın seninkinin yanına
    Derhal adminler bu tur boş, faşizan mesajları YASAKLASIN
    ..

• yüksekovada adresi verin arkadasimi gondericem gercekmi diyeee
  • Şimdi iş dine kadar gelmiş ben farklı bir açıdan bakayım. Zaten Devlet dene mefhum bu ve benzeri olaylarda vatandaşı korumak ve kollamak üzerine kurulmuş sanal bir mefhumdur. Ama bizdeki anlayış Devletin otoriteden oluşan ve halka arasında mesafe olan bir şey haline getirdi. Şu mavi kapak toplama olayında da sanki her şeyden %135e varana kadar vergi alan onlar değilmiş gibi bakanlar bile yüzsüzce çıkıp "mavi kapa işi iyi oldu. böylece bütün engellilere tekerlekli sandalye sağlanabilir" diyor. Zaten devlet olarak her ihtiyacı olana sen bunu sunmakla sorumlusun. Neyse uzun uzun yazdım ama burada yardım diye toplanan şeyler aslında vergi adı altında zaten devlete veriliyor. İnsanları dilenciliğe alıştırıp verilen vergiler peşkeş çekiliyor. Ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Bence bu girişimler güzel girişimler ancak artık ayrı başlık altında tüm yardım kampanyalarının toplanması gerekmektedir. Bu konuda yardım sunulması, çiçek pasajında cami yardımı toplanmasına benziyor. Yardım gerektiğinde, uygun yerlerde toplanmalı. Burada olur olmaz herkesin önüne bu gibi konular sunulunca ister istemez Allah'ın adaleti (haşa) bile sorgulanmaya başlıyor. Bu da ister istemez herkesi günah sahibi yapıyor...

katılıyorum.

konu hakkında yazdım ama bir cevap gelmedi şimdiye kadar:

http://forum.donanimhaber.com/m_88194841/f_//tm.htm#88194841

• Hesap numarası teyit edilebilir mi? Banka çalışanı birisi tarafından.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.