Şimdi Ara

yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
112.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu konu hakkında bi çok konu var ama hepsi eski , konuya gelelim yüzüm aşırı yağlanıyor bazen sabunla yıkıyorum ama etkisi 2 saat içinde gidiyor yüzüm tekrar yağlanıyor genellikde yerinde feci bi yağlanma oluyor , ortamdanmıdır bilmiyorum yüzümde sivilcede yok ama yağ çok :) bunun için ne önerirsiniz krem jel sabun vs kullananlar söylerlerse sevinirim

• hocam yüzünü her sabah sabunla yıkarsaan yaglanma olmaz. ben ole yapıorum bya etkili oluor dene
  • yazın çok denedim sabah akşam sabunluyodum ama 3-4 saat sonra yüzüm tekrar yağlanıyordu sen hangi sabunu kullanıyosun
  • Yüzünü günde en fazla 2 defa yıka.fazla yıkarsan yüzün kurucağından daha fazla yağlanıcaktır.
    antibakteriyel sabunlarla yıka yüzünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklihuso

hocam yüzünü her sabah sabunla yıkarsaan yaglanma olmaz. ben ole yapıorum bya etkili oluor dene

Sabunla falan alakası yok her sabah yıkayacaksın yüzünü başkada yıkamıcan eğer daha fazla yıkarsan yağlanma olur birde en çok yağlanmayı o sabunlar, şampuanlar yapıyo günde 1 kereden fazla yıkanırsa iyi değil.
  • Avon kil maske al yüzüne 2 günde bir maske yap faydasını görüyorum.
  • evet yüzümü fazla yıkadığımda yağlanma yapıyor ve sürükli yıkıyorum yağlanma gitsin diye ama daha çok yağlanıyor antibakteriy sabunları bi araştırıyim

bu arada nivea oil control kullanan varmı yüz yağlanmasını gün boyunca önlüyormuş ama (kıllanamaya yol açıyormuş internetten birisi yazmış) her ne kadar doğrudur bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kükürtlü sabun güldügüme bakma işe yarar yüzünü zımpara kagıdına çevirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

kükürtlü sabun güldügüme bakma işe yarar yüzünü zımpara kagıdına çevirir.

Araştırırdım biraz internetde olumlu yazmışlar denemeye değer :)

edit : yüzü çok kızartıyomuş :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Pc -- 19 Aralık 2011; 19:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

quote:

Orijinalden alıntı: DSM

kükürtlü sabun güldügüme bakma işe yarar yüzünü zımpara kagıdına çevirir.

Araştırırdım biraz internetde olumlu yazmışlar denemeye değer :)

edit : yüzü çok kızartıyomuş :|

tüm yorumlara bakma, ayar oldum burda! herkesin cildine farklı etki yapabilir. ben kullanıyorum gayet iyi.
  • bulunsun bende de cok oluyor
  • ben sebamed kullanıyorum yağlanma ve sivilcelere karsı ise yarıyor ama bi kere kullanmaklada geciceğini sanmıyorum.
    en günde 2 kez kullanmak yetiyor.
  • Imex akne sabunu yada sebamed sivilce sabunu kullanabilirsin bunların ikisinide kullandım yağı alıp götürüyor fazla yüzünde bekletirsen kurutmaya başlıyor yüzünde 10 saniye köpükleyip durula bütün yağı alır götürür.Bu dediğim sabunlar akne tedavisine yardımcıdır ama yağlı ciltlerede faydalıdır.
  • sen dene bi hafta boyunca.eger faydasını göremezsen bişe diyemem.bi arkadasın dedigi gibi herkesin cildi farklı sonucta.bnm kullandıgım dove
  • Arada sırada yüzünü yıka,
  • yarın kükürtlü sabunu alıcam ve sonuçları burda belirticem
  • Kükürtlü sabun falan kullanma.Manyakmısın olum sen.Kıpkırmızı suratın olacak bide o yağ ile birleşip yüzünü sivilce tarlasına döndürecek.Aslına bakarsan bir kaç aya kadar bende senin derdinden şikayetçiydim.Fakat dove senin benim gibi yağlı cildi olanlar için şöyle bir sabun geliştirmiş.1 aydır Yüzüm pamuk gibi Nazar Değmesin

Dove Extra Sensitive - Beauty Cream Bar

Uygulanış: Sabah uyanınca 1 kez, Akşam yatamdan önce 1 kez yüzüne Bu sabunu güzelce uygula.30 - 35 saniye yüzünde beklet.Yıka.Sonucu farkedeceksin.

Dikkat !! 2-3 kez sabunlayıp hala yağlı diye vazgeçme aksatmadan sabah 1 akşam 1 şeklinde 1 hafta uygula değişimi farkedeceksin.Hemen uygular uygulamaz sonuç elde edemezsin zaten

• am vay in sabunu var beyaz bide ballı olanlar ben 2 sinide kullandım sivilce akne sağlanmaya süper
  •  yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Kükürtlü sabun falan kullanma.Manyakmısın olum sen.Kıpkırmızı suratın olacak bide o yağ ile birleşip yüzünü sivilce tarlasına döndürecek.Aslına bakarsan bir kaç aya kadar bende senin derdinden şikayetçiydim.Fakat dove senin benim gibi yağlı cildi olanlar için şöyle bir sabun geliştirmiş.1 aydır Yüzüm pamuk gibi Nazar Değmesin

Dove Extra Sensitive - Beauty Cream Bar

Uygulanış: Sabah uyanınca 1 kez, Akşam yatamdan önce 1 kez yüzüne Bu sabunu güzelce uygula.30 - 35 saniye yüzünde beklet.Yıka.Sonucu farkedeceksin.

Dikkat !! 2-3 kez sabunlayıp hala yağlı diye vazgeçme aksatmadan sabah 1 akşam 1 şeklinde 1 hafta uygula değişimi farkedeceksin.Hemen uygular uygulamaz sonuç elde edemezsin zaten

bugün aliyim kükürtü 1 hafta deniycem baktım yüzüm kızarmaya başlıyor hemen burakıcam .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.