Şimdi Ara

yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
113.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neutrogena'nın visibly clear diye bir ürünü var , greyfurtlu galiba çok güzel kokuyor Bu ürünü kullanırsan yağlanmayı azaltırsın iyice.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 20 Aralık 2011; 9:06:30 >

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Neutrogena'nın visibly clear diye bir ürünü var , greyfurtlu galiba çok güzel kokuyor Bu ürünü kullanırsan yağlanmayı azaltırsın iyice.

edit: imla

greyfurtu sevmem :) ilk bi kükürtden başliyim sonra dove sonra diğer öneriler , bu arada iş yeri çok sıcak yüzüm yine yağlanmaya başladı :S sürekli peçeteyle siliyorum yüzümü daha yıkamıyorum daha fazla yağlandırıyor bu arada benim durumunda olanlar yüzünü fazla yıkamasınlar hatda hiç yıkamayın yumuşak bir selpakla silin.

• aynı sorun bende de var tefonla bi konusuyorum ekran yağ olmus xs
    ilk kadehi sagliga
    Ikinciyi dostlara
    son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn
  • arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum

giyotin.

evet evet giyotinle kafayı kesince bir daha yüzde yağlanma falan olmuyor. deneyip görebilirsiniz.
  • Ben sarışınım, saçlarım nasıl siyah olur demek gibi bir şey bu. Tek yolu var saçlarını boyamak. Yeni çıkan saçlar yine sarı olacaktır. Cildin yağlı işte. Yıkarsın, sonra tekrar yağlanır, sonra yine yıkarsın. Yapacak bir şey yok.

Denemediğim sabun kalmadı. Hepsi aynı. Hiçbiriyle paranı/zamanını heba etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 21 Aralık 2011; 10:26:50 >

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

kükürt kullanmaya başladım şimdilik iyi gidiyor .

Felaket derecede tahriş ediyor,tabi herkezin cilt yapısı farklı ama bi daha düşün derim.
    Benimde cilt yapım hafif yağlı o yüzden sivilce sorunum var,saçlarımda 3 veya 4 günde yağlanıyor.
    Zoretanin adlı ilacı kullanmaya başladım,4-5 ay gibi kullanacağım ins. sivilcelerden kurtulurum ama asıl teşvik eden yağ sorunuydu.Yağ dengesini de sağlıyormuş galiba.

Bu arada benimde denemediğim sabun kalmamıştı,banyo sabununu falan hiç deneme derim.Cildi aşırı kuruttuğu için iyice yağlanıyormuş,tahriş ettiğide cabası.(tecrübeyle sabit)
    Bir tek sebamed'in kalıp sabunu ve dove iyi geliyor.Nem dengesini korudukları için yağlanma ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

kükürt kullanmaya başladım şimdilik iyi gidiyor .

Felaket derecede tahriş ediyor,tabi herkezin cilt yapısı farklı ama bi daha düşün derim.
    Benimde cilt yapım hafif yağlı o yüzden sivilce sorunum var,saçlarımda 3 veya 4 günde yağlanıyor.
    Zoretanin adlı ilacı kullanmaya başladım,4-5 ay gibi kullanacağım ins. sivilcelerden kurtulurum ama asıl teşvik eden yağ sorunuydu.Yağ dengesini de sağlıyormuş galiba.

Bu arada benimde denemediğim sabun kalmamıştı,banyo sabununu falan hiç deneme derim.Cildi aşırı kuruttuğu için iyice yağlanıyormuş,tahriş ettiğide cabası.(tecrübeyle sabit)
    Bir tek sebamed'in kalıp sabunu ve dove iyi geliyor.Nem dengesini korudukları için yağlanma ortadan kalkıyor.

1 haftadaır kükürt kullanıyorum ama sanki yüzümü iyice kurutmakdan gözlerimin altı soyulmaya başladı :S daha kullanmiycam dove yi deniycem bi hafta

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Roaccutane tarzı bir ilacı düşük dozda kullanmayı deneyebilirsin eğer günlük hayatını etkileyecek kadar yağlanma varsa. Kesin çözümdür ama birçok yan etkisi vardır, ağır ilaçtır.

İlaç kullanmam hocam ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Pc -- 26 Aralık 2011; 14:05:00 >

• Ben 17 yaşıma girdim sivilcelerim 16 yaşıma kadar yoktu denilecek kadar azdı yani neyse artma oldu ben özellikle banyodan çıktıktan sonra Sebamedin Yeşil Sabununu kullanıyorum iyice kurutuyor cildini en sağlıklısı sabah kalkınca ve gece yatmadan önce bu sabunla yıkamak olacaktır.Sivilcelerimin geçmesindede etkili oldu yağ daha az yüzümde ve gözenekleri derinlemesine temizliyor sabun içermiyor ve kokusu çok güzel :)

yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikon B. -- 29 Aralık 2011; 21:25:41 >

Kükürtlü Sabunla sorunucözdün mü peki?

Orijinalden alıntı: faruk

Ben sarışınım, saçlarım nasıl siyah olur demek gibi bir şey bu. Tek yolu var saçlarını boyamak. Yeni çıkan saçlar yine sarı olacaktır. Cildin yağlı işte. Yıkarsın, sonra tekrar yağlanır, sonra yine yıkarsın. Yapacak bir şey yok.

Denemediğim sabun kalmadı. Hepsi aynı. Hiçbiriyle paranı/zamanını heba etme.

Uche Okechukwu # Jes Högh # Elvir Bolić # Jay-Jay Okocha # John Moshoeu # Viorel Moldovan # Elvir Baljić # Samuel Johnson #
    Haim Revivo # Kennet Andersson # Nikola Lazetić # Milan Rapaić # Washington # Miroslav Steviç # Ariel Ortega # Serhiy Rebrov #
    Stjepan Tomas # Pierre van Hooijdonk # Marco Aurelio # Fabio Luciano # Márcio Nobre # Alex de Souza # Stephen Appiah #
    Nicolas Anelka # Mateja Kežman # Edu Dracena # Diego Lugano # Deivid de Souza # Roberto Carlos # Daniel Güiza # André Santos #
    Cristian Baroni # Miroslav Stoch # Mamadou Niang # Joseph Yobo # Moussa Sow # Dirk Kuyt # ? #?

• cilt yağlanması hormonal olduğu için mantıklı düşünürsek dışarıdan yaptığınız hiç birşey yağlanmayı etkilemeyecektir. hatta günde 3-4 defa yüzünüzü yıkarsanız temizlendiğini zannettiğiniz halde sebum salgısını arttırdığı için daha çok yağlanır.
    şuan piyasada var mıdır başka markası bilmem ama tek çözümü roaccutane, zoretanin, acnegen bunların üçüde aynı ilaçtır sadece marka farkı. hepsi izotretinoin içerir. karaciğerde a vitaminini depolayarak yağ salgısını azaltır.

eczaneden alınabilir mi bilmiyorum sanırım doktor onayı gerekiyor. eğer cildiyeciye gidip yağlanma için düşük dozda bu ilacı kullanmak istiyorum derseniz yazacaktır.

en etkili tek çözüm başka hiç kimseyi dinlemenize gerek yok tecrübeyle sabittir...

Orijinalden alıntı: ReoRey

cilt yağlanması hormonal olduğu için mantıklı düşünürsek dışarıdan yaptığınız hiç birşey yağlanmayı etkilemeyecektir. hatta günde 3-4 defa yüzünüzü yıkarsanız temizlendiğini zannettiğiniz halde sebum salgısını arttırdığı için daha çok yağlanır.
    şuan piyasada var mıdır başka markası bilmem ama tek çözümü roaccutane, zoretanin, acnegen bunların üçüde aynı ilaçtır sadece marka farkı. hepsi izotretinoin içerir. karaciğerde a vitaminini depolayarak yağ salgısını azaltır.

eczaneden alınabilir mi bilmiyorum sanırım doktor onayı gerekiyor. eğer cildiyeciye gidip yağlanma için düşük dozda bu ilacı kullanmak istiyorum derseniz yazacaktır.

en etkili tek çözüm başka hiç kimseyi dinlemenize gerek yok tecrübeyle sabittir...

Roaccutan, Zoretanin sadece ürün farklilastirmasi. İcerikleri ayni ürünler fakat sadece Dermatologlar yazabiliyor.

Yaglanma ve Sebum icin, tip 1i bloke eden ilaclar kullanmak gerek. Sebumla alakasi olan tip 1. Bunun icinde günlük 320mg Saw Palmetto idealdir.

Saw Palmettonun yüzde 70e kadar sebum salgisini azalttigi yönünde arastirma sonuclari var. Saw Palmetto alanlar genelde yaglanmanin olmadigini veya cok azaldigini söylerler. Bütün bunlarin nedeni tip2yi bloke ettigi gibi, Sebum salgisiyla alakasi olan tip 1ide bloke ettiginden dolayidir.

Sabunlar yaglanma cok azsa ise yarayabilir. Yoksa 2 tercih var.

1-Zoretanin/Roaccutan
    2-Saw Palmetto.

• kükürt den sonra dün eczaneden Sebame aldım 15tl :S bunuda bitene kadar kullanıcam daha da bu işlerle uğraşmiycam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.