Şimdi Ara

yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
113.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENDE TRAŞ OLDUM 2 GÜN SONRA SURATIMDA SİVİLCE TÜRÜ ŞEYLER CİRİT ATIYO AÇIKCASI HİÇ HOŞ GÖRÜNTÜ DEĞİL ESKİ SURATIMA NASIL SAHİP OLABİLİRİM
    Not: Jileti fazla bastırdım

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

beyler nu garnier 3 in1 daha etkili gibi hem yüzü ferahlatıyor hemde yağlanmayı önlüyor + yüzü açıyor

Teşekkürler fiyatı nedir ?

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

quote:

beyler nu garnier 3 in1 daha etkili gibi hem yüzü ferahlatıyor hemde yağlanmayı önlüyor + yüzü açıyor

Teşekkürler fiyatı nedir ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alýntý: farego

quote:

Orijinalden alýntý: Pro_Pc

beyler nu garnier 3 in1 daha etkili gibi hem yüzü ferahlatýyor hemde yaðlanmayý önlüyor + yüzü açýyor

Teþekkürler fiyatý nedir ?

bimden aldım. 8.95tl

• quote:

quote:

Orijinalden alýntý: farego

quote:

Orijinalden alýntý: Pro_Pc

beyler nu garnier 3 in1 daha etkili gibi hem yüzü ferahlatýyor hemde yaðlanmayý önlüyor + yüzü açýyor

Teþekkürler fiyatý nedir ?

bimden aldım. 8.95tl

teşekkürler bilgi için

• 1 Haftadır bu ürünü kullanıyorum. 2 günde 1 kullanıyorum. Parlama olarak azalma var. Ama yağ tabakası hala oluyor. Bende bu konudan hala muzdarıbim. 24 yasıma gırdım ancak hala yağlanma oluyor. Sanırım bu olay biraz yedıklerımızle de alakalı
     yüz yağlanmasına kesin çözüm nedir ?

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Kükürtlü sabun falan kullanma.Manyakmısın olum sen.Kıpkırmızı suratın olacak bide o yağ ile birleşip yüzünü sivilce tarlasına döndürecek.Aslına bakarsan bir kaç aya kadar bende senin derdinden şikayetçiydim.Fakat dove senin benim gibi yağlı cildi olanlar için şöyle bir sabun geliştirmiş.1 aydır Yüzüm pamuk gibi Nazar Değmesin

Dove Extra Sensitive - Beauty Cream Bar

Uygulanış: Sabah uyanınca 1 kez, Akşam yatamdan önce 1 kez yüzüne Bu sabunu güzelce uygula.30 - 35 saniye yüzünde beklet.Yıka.Sonucu farkedeceksin.

Dikkat !! 2-3 kez sabunlayıp hala yağlı diye vazgeçme aksatmadan sabah 1 akşam 1 şeklinde 1 hafta uygula değişimi farkedeceksin.Hemen uygular uygulamaz sonuç elde edemezsin zaten

Katılıyorum pamuk gibi oluyor yüzüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal sabunlarla veya antibakteriyel sıvı sabunla falan çözemezsin. Neutregena'nın Visibly Clear'ını öneririm. Hem içeriğinde hiç yağ yok hem de kullandıktan sonra yağ gözle görülür şekilde azalıyor. Sayesinde 3 yıldır sivilcem yok benim. Tabii yüzünün yağlanma sebebi yediklerindir genelde. Eğer bu illetten kurtulmak istiyorsan cips, börek, yağlı yemekler, patlıcan, ÇEKİRDEK (!!!), kuruyemiş hayatında OLMAYACAK. Çok kötü yapıyor, sabaha yüzünden yağ akıyor resmen. Neyse, ne dedik Visibly Clear ı kullanacaksın, yağlı yemek yok ve elinle yüzünü kurcalama. Sivilceye dokunma yayılıyor. Yağlı olunca elini sürme yani direk git yıka. Eğer arabada dışarda vs isen Gratis Watsons vb. yerlerde satılan Oil Control mendillerinden satın almanı ŞİDDETLE tavsiye ederim kuru peçete gibi geçici olarak yüzündeki yağı topluyor.

• Öncelikle yağlı ve hazir yiyecekleri azaltmak lazim bunlar aşrı yaglanma yapar karaciğerden kaynaklidir çoğu yağlanma ve sivilcelerde bu yüzden cikar bunun için bitkisel ilaçlar tavsiye edebilirim bir arkadasımda yüzü gorunmuyecek derece sivilce vardı bitkiseller sayesinde geçti piril piril bir yüzü var su an karisimı isteyen mesaj atabilir. Şifa Allahtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Minervera

Normal sabunlarla veya antibakteriyel sıvı sabunla falan çözemezsin. Neutregena'nın Visibly Clear'ını öneririm. Hem içeriğinde hiç yağ yok hem de kullandıktan sonra yağ gözle görülür şekilde azalıyor. Sayesinde 3 yıldır sivilcem yok benim. Tabii yüzünün yağlanma sebebi yediklerindir genelde. Eğer bu illetten kurtulmak istiyorsan cips, börek, yağlı yemekler, patlıcan, ÇEKİRDEK (!!!), kuruyemiş hayatında OLMAYACAK. Çok kötü yapıyor, sabaha yüzünden yağ akıyor resmen. Neyse, ne dedik Visibly Clear ı kullanacaksın, yağlı yemek yok ve elinle yüzünü kurcalama. Sivilceye dokunma yayılıyor. Yağlı olunca elini sürme yani direk git yıka. Eğer arabada dışarda vs isen Gratis Watsons vb. yerlerde satılan Oil Control mendillerinden satın almanı ŞİDDETLE tavsiye ederim kuru peçete gibi geçici olarak yüzündeki yağı topluyor.

Teşekkürler, şuan sorun yaşayan arkadaşlar varsa bu dediklerini uygulayabilir.

• sebamed sabun normal sabuna göre daha iyi yağı götürme konusunda ama iyi diyemiyorum idare eder.buradaki tavsiyelere bakarak satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadfrost -- 10 Ekim 2014; 15:03:08 >
    AMD Ryzen 5 5600X || MSI X570S Torpedo MAX || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 OC Edition 12GB || Silicon Power XPower Turbine 2x16GB 3200MHz CL16 || Samsung 980 Pro 500GB SSD || Western Digital Caviar Blue 1TB HDD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Kioxia Exceria 960GB SSD || MSI MAG Forge 100R Kasa || Scythe Fuma 2 İşlemci Soğutucu /w Noctua NF-A12x15 PWM chromax.black.swap, Noctua NF-A12x25 PWM chromax.black.swap || 3x Galax 12cm Vortex Wind-01 ARGB, 1x be quiet! BL070, 2x ARCTIC BioniX P120 PWM ARGB kasa fanı
    Corsair RM650 650 Watt Gold Tam Modüler PSU /w sleeved gen 4 kablolar || Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz Kavisli Qled Gaming Monitör
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.