Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Yaptıranlar - Bilgi arayanlar ? 2014 [Güncelleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
11.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dişlerime hiç bakmadım gerçekten ve çarpışıklık sorunu ve renk atmaları kırık gibi sorunlarla çeşitli diş hekimlerine gittim zirkonyum porselen kaplama türünü önerdiler 1 sene internette araştırdım diş hekimlerine sordum bazı aklımdaki soruları. Şuan bugun ön 6 üst dişime kaplama yaptırmaya karar vermiştim bugun randevuya gittigimde kestiler ölçü aldılar yarım saat sonra geçiçiler gelcekmiş takcaklar buraya ilk hali kesilmiş hali geçiçi dişlerleki hali ve son halini atacagım inşallah
    Arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim porselen kaplama hakkında baya bi araştırma yaptım sizlere yardımcı olmaya çalışacağım

GÜNCELLEME !!!!! GEÇİÇİLERDE TAKILDI gerçek dişlerim 1 hafta sonra 3 prova sonunda takılacak.

Ve son hali

Ankarada yaptırdım istek üzerine yaptırdıgım klinigin ismini pm atabilirim diş ile ilgili bütün sorunlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armetyo -- 29 Ekim 2014; 18:45:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zirkonyum Diş Yaptıranlar: 2014 [Güncelleme]

Zirkonyum dişler, estetik görünümü ve dayanıklı yapısıyla popüler hale gelen bir diş restorasyon seçeneğidir. Zirkonyum diş yaptırmayı düşünenler, karar verme sürecinde bilgi arayabilirler.

Zirkonyum Diş Yaptıranlar Yorumları

Zirkonyum diş yaptıran kişilerin yorumları generally olumludur. Bu dişlerin doğal dişlere benzediği, uzun ömürlü olduğu ve ağızda metalik bir tat bırakmadığı belirtilmektedir. Ayrıca, zirkonyum dişler diş eti dokusuyla uyumludur ve alerjik reaksiyonlara neden olma riski düşüktür.

Geçici Diş Yorumları

Zirkonyum diş yaptırma süreci genellikle geçici dişlerle başlar. Bu dişler, kalıcı dişlerin hazırlanması ve yerleştirilmesi sırasında dişlerin korunmasına yardımcı olur. Geçici dişlerin boyutları ve rahatlığı kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişiler geçici dişlerin çok büyük olduğunu ve rahatsızlık verdiğini belirtirken, diğerleri herhangi bir sorun yaşamaz.

Geçici Dişler Çok Büyük Yorumları

Geçici dişlerin çok büyük olması durumunda, diş hekiminize başvurmanız önerilir. Diş hekimi, dişleri ayarlayarak veya yeniden yaparak rahatsızlığı giderebilir.

Yanlışlıkla Diş Yutulursa Ne Olur

Yanlışlıkla diş yutulması nadir görülen bir durumdur, ancak meydana gelirse ciddi sonuçlara yol açabilir. Diş yutulursa, boğulma riski vardır. Boğulma meydana gelirse, derhal tıbbi yardım alınması gerekir.

Geçici Kaplama Diş Yutulursa Ne Olur

Geçici kaplama dişler de yanlışlıkla yutulabilir. Bu durumda, boğulma riski daha azdır, ancak yine de diş hekiminize başvurmanız önerilir. Diş hekimi, yutulan dişi çıkarmak veya gerekirse yeni bir geçici diş yapmak zorunda kalabilir.

Sonuç

Zirkonyum dişler, diş restorasyonu için dayanıklı ve estetik bir seçenektir. Zirkonyum diş yaptıranların yorumları genel olarak olumludur. Geçici dişlerin boyutları ve rahatlığı kişiden kişiye değişebilir. Yanlışlıkla diş yutulması durumunda derhal tıbbi yardım alınması gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: armetyo

Merhabalar

Dişlerimin çarpışıklık sorunu ve renk atmaları kırık gibi sorunlarla çeşitli diş hekimlerine gittim zirkonyum porselen kaplama türünü önerdiler 1 sene internette araştırdım diş hekimlerine sordum bazı aklımdaki soruları. Şuan bugun ön 6 üst dişime kaplama yaptırmaya karar vermiştim bugun randevuya gittigimde kestiler ölçü aldılar yarım saat sonra geçiçiler gelcekmiş takcaklar buraya ilk hali kesilmiş hali geçiçi dişlerleki hali ve son halini atacagım inşallah
    Arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim porselen kaplama hakkında baya bi araştırma yaptım sizlere yardımcı olmaya çalışacağım

Toplamda ne kadar ödeme yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet gerçekten güzel çalışıyolar cok cana yakınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ön 4 dişim Zirkonyum yapılacak . Bugün dişlerim kesildi ve geçici dişler takıldı . Ancak biraz hayal kırıklığı oldu diyebilirim . Geçici dişler berbat duruyor desem yeridir . Diğer dişlerime göre çok beyaz , yamuk , ve kısa. Umarım son halide böyle olmaz . Sizin geçici dişleriniz bile çok güzel duruyor açıkcası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga277 -- 4 Eylül 2014; 17:29:22 >
    Merak etmeyin geçiçiler aslında görüntü açısından özenilerek yapılmamıştır sadece hava ve sıcak soguk hassasiyetini hissetmemek için kolay cıkabılen yapıştırıcıyla yapıştırılır . Gerçek zirkonyumlarınızla geçiçi dişleriniz arasında baya bi fark olacaktır merak etmeyin geçmiş olsun

• Son hali fotograf eklenmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.