Şimdi Ara

YURTTAKİ HACKER'LAR MODEMİ HACKLEMİŞ NE YAPABİLİRİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bi otelde kalıyorum, wireless'i açıyorum görüyor interneti, hatta bağlandı diyor ama internet yok, bazen de sınırlı diyor birileri sanırım modemi hacklemiş mi ne yapmış anlamıyorum da bu işlerden, bu adamın kim olduğunu bulabilirsek sorun çözülecek, otelin sahibi bul bana söyle atıcam yurttan kimse o dedi, ben bu herifi nasıl bulabilirim kim olduğunu ? yada ben bu internete nasıl bağlanabilirim ? kimse internete bağlanamıyor perişan halde acayip kavga çıkacak kim olduğu anlaşılırsa.. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Nasıl yapmışlar acep bnde heykır olcam inş.Bulursn bnada söle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışına çık
  • android telefonun varsa wifi kill uygulamasıyla wifideki herkesin baglanmasını engelleyebilirsin ama rootlu olacak cihaz.

Denemekten zarar gelmez
  • Kimin yaptigini bul ve modemi hekırların necasetinden onlara ilet

• olm bi ciddi olun bi
  • Fisini cek qanqa sonra reset atin sonra senin makinaya bagla koblo ile wifi sifresini degis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mirc 'te IP gizlemek nasıl olur ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı kullanımdan olabilir bilgisayarını güncelle benim asus her formattan sonra güncellemezsem aynı sorunu çıkarıyodu onun dısında 192.185 modem kurulum şeyi vardır hangi modelse kurulum yapar gibi gir kim bağlı görürsün gerekirse şifre koy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük İhtimal MAC adreslerine girişler kapatılmış MODEME bağlanmaya çalışın modemede girmiyorsa modeme reset atın modeme reset attıktan sonra modemi yeniden kurup modeme bağlanırkenki ID VE Şifreyi değiştirinki modeme yurt sahibinden başka kimse erişemesin şuan modeme bağlanmadan o kişiyi bulmanız mümkün değil gibi gözüküyor cevrenizdekilere sorun belki birisi ağzından kaçırır yada ttneti arayın internete şuan hangi cihazın bağlı olduğu sorun modeme bi şekilde girebilir galiba onlar o şekilde bulursunuz
  • potur kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 18 Aralık 2014; 0:49:02 >

• Fing adlı mobil uygulama ile ağa kimin bağlı olduğunu görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: windstyle

Fing adlı mobil uygulama ile ağa kimin bağlı olduğunu görebilirsin.

ADAMSIN!
  • iPhone'larda Fing adında bir uygulama var, modeme baglı bütün cihazları görebiliyorsun ondan. İşinize yarayabilir belki
  • hll knk de geç
  • dostum iphone da uygulama var ona bi bak bakayım

frang dı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 18 Aralık 2014; 1:50:52 >
  • yurdun sahibi aynı aynda otel sahibi mi?
  • Yurt internetine kayıt yapman gerekiyor olabilir.
  • Modemi yan yatır düzelir
  • WPA türü şifreleme sistemi kullabıyorsan WPA-2 ye çevir. WPA'lar eskidir, 5 dakikada hacklenebilir.

Şifreleme türünü öğrenmek için modemin arayüz sitesine gir.

•  YURTTAKİ HACKER'LAR MODEMİ HACKLEMİŞ NE YAPABİLİRİZ ?
    ellerini öp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.