Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE.EXE 'de virüs war yoksa sadece bende mi öyle gözüküyor girin içeri ve görün !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler KnightOnline.exe adlı dosyada virüs buldu kaspersky sizede taratmanızı tavsiye ederim benim PC dekini sildikden sonra arkadaşımdan aldım KnightOnline.exe Yi aldığımdanda virüs çıktı ....

AHANDA SS i ----> http://img263.imageshack.us/img263/9811/knightonlinevirsmc7.jpg

• up !!!
  • yorum pls beyler neden dolayı böyle bişi olduğunu bilen warmı sizdede böyle birşey oldumu ???
  • evet bendede trojan buldu yanlışlıkla sildim şimdi açılmıyo
  • siz ne yaparak oyuna giriyorsunuz beyler
  • BNDE DE AYNISI OLDU OYUNA GİREMİYODUM KO YU YENİDEN YÜKLEDİM PACLERİ YÜKLEMEYE BAŞLADI 1470 PACHDEN İTİBAREN VİRÜS BULMAYA BAŞLADI SADECE KASPERSKYDA MI OLUYO ARKADAŞLAR BAŞKA ANTİVİRÜSLE DENEYEN VAR MI ?? YARDIM PLSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuS|SinCAP -- 4 Haziran 2007; 11:32:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avg de aynı sey:S
  • ewt trojen var exe de sildim oyuna girmiyo ne biçim iş bu k2 ye
  • bunun bi çözümü yokmu yaff trojenlimi oyncas
  • ya bana antivirüs programı önerin
  • ewt bendede trojan vardı pc format attım düzeldi d sürücüsüne ilk 1479 geldiginde klasöre winrar geldi kendiliginden acıldı 2 tıkladım c sürücüsünde durum diye klasör geldi ve trojan yerleşmiş oldu bende böle oldu ko2 ye
  • avast süper
  • beyler bişi diyecem !!!dalgaya almayın pls!!! bu KO pc leri çökertiyorr!!!
  • Bende O Trojanları sildim,,şimdi starta basınca oyun açılmıyor..
  • Bende de durum aynı trojan buluyo sildim oyunu yeniden yükledim değişen bişey olmadı gene trojanlı...
  • K2 nin yeni çalışması için gereken search motoru yani trojan .
    Ne işe yarıyor yakın bir zamanada eğer illegal içerikli programlar kullanıyorsanız k.o için bu araştırıp buluyor. buluncada TERMINATED ACCOUNT direk.
    nerden biliyorum işte burda yazıyor.

Tarih: 05.25.2007 Konu: Great News for Knight Online Players!

Hello Knight Online Players,

As you probably already know, we have made great progress in our fight against 3rd Party tool users and continue to improve on existing methods to find and terminate accounts that are in violation of our Terms of Service. We have also developed new methods that are very efficient in searching for accounts which use illegal programs.

It is imperative that our players have anti-virus and anti-spyware software to make sure that their computers are clean. Our Quality Assurance Team has tested these hack tools and found that most contain keyloggers or Trojan viruses. If you use these illegal programs, your account will be terminated.

To the Knight Online Community that supports a fair-playing environment, we thank you for your continued participation and interest in Knight Online! You will see some really great things implemented in the coming months and we are excited to release them to you, our devoted players.

- The Knight Online Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oODeAtHeROo -- 4 Haziran 2007; 15:27:52 >

• EEE KO BNM BÜTÜN BİLGİLERİMİ GÖRÜCEK O ZMN KREDİ KARTIYLA ALIŞVERİŞ YAPARSAK NOLCAK ŞİFREM BÜTÜN BİLGİLERİM KO YA GİDECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuS|SinCAP -- 4 Haziran 2007; 13:30:31 >
  • bende de avg buldu sildim oyuna girmedi bende tekrar yüklüyorum
  • Beyler ne zaman oyuna girebileceğiz bilen varmı...?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.