Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.596
Cevap
453
Favori
914.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakin zamanda hollanda arkadaslarimin onaylamadi, fatura uzerinde imei yazilmadigi icin 😊 Memurlardan memurlara fark ediyor durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt

Forumu baya bir araştırdım. Kimisi ürünü açmak sorun olabilir demiş ama çok sayıda ben ürünü açtım sadece telefon ve kutuyu daha dikkatli incelediler. Bunun haricinde bir sorun olmadı diyenler var. Şahsen eşime ve kendime iki telefon alacağız gitmişken. Bu kadar para ödeyip kontrol etmeden gümrükten geçirmek bana çok riskli geliyor.

Bu arada Amazon Belçika ile de yazıştım. Belçika için ekstra bir form istenmiyormuş. Sadece faturanın damgalanması ve bize ilettiğimiz mail adreslerinden damgalı halinin iletilmesi yeterli dediler. Amazon'da Apple store a göre hem ürünler daha uygun hemde tax free yapılınca çok çok iyi fiyatlara geliyor Belçika için. Umarım bir aksilik ile karşılaşmadan vergi iademizi sorunsuz alırız.

Aşağıda Amazon Belçikanın vergi iadesi ile ilgili bana geri dönüşünü iletiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir.

Thank you for contacting Amazon.com.be

I understand you would like to know what documents to submit for a VAT refund.

A refund will only be made for items sold and fullfiled by Amazon. For the refund of items sold by third party seller you must contact the seller directly.

You must send us a digital copy of the Amazon invoice with the customs stamps to vat-refund-fr@amazon.com.be or vat-refund-nl@amazon.com.be.

After processing, we will refund the VAT amount to the bank or credit card account specified during the order. An alternative payment method cannot be reimbursed.

Hope I was able to help.

Have a nice day!

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Tmmdir hocam. Bu bilgi iyi oldu. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kaç ay süremiz var sim taktıktan sonra 4 ay mı 6 ay mı ?

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Ben şu an İspanyadayım, telefonu Amazon İspanya'dan aldım, açtım, kullanıyorum. Amazon İspanya vergi iadesi için diyor ki faturayı gümrükte damgalayın, uçuş kartıyla, damgalı fatura ve pasaport mührünü iletin, size vergi iadesini yaparız. Ama araştırmalarıma göre son iki senedir İspanya gümrüğü fatura damgalamıyormuş, IVA formu denen bir form var burada. Onu satıcıdan alıp onaylatmak lazım ama Amazon öyle bir form vermiyor. Sadece pasaport damgası, uçuş kartı ve faturayı gönderince Amazon İspanya iade yapıyormuş. Haziran'da döneceğim, bakalım gümrük ve Amazon ne yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 23 Mayıs 2023; 2:57:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, taylandtan trye iki gün sonra uçağım var. Kardeşime bir tane telefon alıp bunun tax freesini düzenlettirdim. Bir tane daha almayı düşünüyorum. Giderken 2 tane tr kayıtlı telefonla gitmiştim. Şimdi 3 oldu. Bir 4. Yü alırsam ülkeye girişte sıkıntı çıkarırlar mı? Tek başıma geleceğim 2 tane bir şey diyorlar mı yoksa seçim var diye görmezden mi gelirler? :)

• Ankara’da tur firması böyle bir uygulama yapmış.

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

Yorumlara bakayım derken şöyle bir yorumlada karşılaştım sormak istedim.

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 23 Mayıs 2023; 10:19:1 >

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Kayıt ücreti düşer mi acaba hiç sanmıyorum. 120 günüm doluyor e-sim yapmakla kayıt arasındayım bu hafta.

• say S kullanıcısına yanıt
    Kayit ucreti dusmez, ama para da deger kaybediyor. E-sime gecip 4 ay sonra, banka kampanyalarinile 5 taksitte odeyebilirsiniz. Yeniyilda zam gelir😊

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Haftaya ispanya seyahatim var, amazon muhursuz kabul ediyor diye duydum ben de insallah sikinti yasamayiz.

banada gelmedi sms ve haftaya süre doluyor normalde. Sizde sms gelmediği halde kapandımı

120 gün sureyi doldurdum ilk gunden beri hic mesaj gelmedi ve hala kapanmadi.

• bende iphone 14 pro max almak için elazdığdan şahsi araç ile batuma gitmeyi düşünüyorum. 2-3 arkadaş daha var kimi playstation almak için giden de var kayıtsız telefonunu kaydetmek için gidende. hem gezip hem daha ucuza telefon, elektronik almak varken yüksek ücretler ödemeye gerek yok. aslında bu hafta gidecektik ama gürcistana geçişte yeni ehliyet istiyorlarmış o yüzden biraz erteledik. elazığ üzeri gitmeyi düşünen varsa özel mesaj atabilir yol masraflarını bölüşeceğiz. baya uyguna geliyor öyle olunca.

• Bana az önce mesaj geldi cihazınız kayıtsız 120 gün içinde cihazınız kapanacak diye. Bu 120 gün, süre bugün mü başlamış oluyor, telefonu 40-50 gündür kullanıyorum.

• Merhaba hocam, sms bugün geldi. Benim de tahminime göre hattımı taktığım andan itibaren 105-110 gün oldu. Bekleyip göreceğiz :)

@fcmndrg Tesekkurler bilgi için 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 23 Mayıs 2023; 19:10:43 >
    Cok enteresan bana da simdi geldi mesaj, kim uyandirdi acaba ?

• fcmndrg F kullanıcısına yanıt
    Buradaki soru, süre mesaj gelince mi başlıyor.

• İnş msj geldikden sonra başlar. Yil donunu tamamlariz inş

• Sinyal aldığınız anda 120 gün süre başlar..

Risk alıp almamak, beklemek ya da hemen kayıt yapmak sizin bileceğiniz iş...

• Selam arkadaşlar

7 haziran 2023 e kıbrısa gidicem iphone 14 pro alıcam tax free olan sıkıntı yaşamıycam yer bilen var mı acaba ?

İrismo store diye bir yer buldum şimdilik nereden alayım lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.