Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.679
Cevap
451
Favori
923.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyede şebeke aldığında YASALUYARI dan mesaj gelince 120 günlük süreniz başlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar bir sorum olacaktı. Yurtdışı cihaz almıştım 2 imei de kayıt etmiştim kayıt ederıen. Tek sim kullanıyordum. 2. Bir telefon numarası aldım şu an onu 2. Kayıtlı simde kullanabilir miyim

• DePiedra0 kullanıcısına yanıt

Evet.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    2. Simi taktım ancak servis yok diyor ayarlardan hepsi açık gözüküyor. Yapmam gereken nedir

E-devlette iki esimin de kayıtlı olduğundan emin olun. Eğer hattı yeni aldıysanız bu tarz gecikmeler olabiliyor, en son BTK'yı arayın durumu anlatın, onlar hallederler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 26 Nisan 2025; 19:19:38 >
  • Yurtdışı kayıtsız iphone ile 4+4 ayı tamamladıktan sonra yurtdısı yerleşikler için izin verilen 30+30 = 60 gün uzatma sürecinde 1 defada 60 gün uzatma mümkün mü? Yakın arkadaşlarım haziran temmuz ve ağustos aylarında Türkiye’de olacak, onlardan rica edeceğim ama bu işi tek seferde halledebiliyor muyuz yoksa Türkiye’deylen 2 kere edevletw girip uzatma talebinde mi bulunmak zorundalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimofdm kullanıcısına yanıt

Tek seferde 60 gün uzatma olmaz, 30+30 şeklinde olur

• Boz Birlik kullanıcısına yanıt

ilk imei 13 mayısda kapanacak, sonra 2. imeiye geçeceğim ama onunda yurtdısında wifi call nedeni ile BTK saçmalığından 3 aylık süresi kaldı. 1 . uzatmayı yapabilmek için imeinin kapanması şartı var biliyorum peki 2. uzatma için de aynı şart var mı yoksa kapanmasına 1-2 gün kala başvurulabiliyor mu?

ayrıca talep yapılınca kaç günde kapalı imei açılıyor? bu da ayrı saçmalık hem edevlet 2li doğrulama ile sms şartı koymuşlar hem de imei kapanmadan başvuru yapamıyorsun, bir işi de enine boyuna düşünerek yapsalar ya!

• Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay Japonya da olacağım. İphone 16 pro max almayı düşünüyorum. %10 tax free ürünü alırken düşüyorlar. Birkaç sorum var;

1. A3296 kodlu alın diyorlar seri ve kodun ödemi var mı neye dikkat etmem lazım ?
    2. Telefonu alıp orada kullanmaya başlasam ülkeden çıkarken kutuyu açtığım için sıkıntı olur mu ?
  • tosunpasabenim T kullanıcısına yanıt
    1. Evet A3296 kodlu üründen alırsanız garantisi TR'de geçen model olur. Garanti derken 1 yıl ve APPLE üzerinden değil RESELLER üzerinden garanti. Troy, Gürgençler vs gibi. Diğer kodlu ürünlerin garantisi burada geçmiyor.
    2. Bunu tam bilmiyorum açıkçası.
  • tosunpasabenim T kullanıcısına yanıt

A3295 Japonya'da satılan model 96 olanı bulamazsınız. Zaten bic yodobashi gibi yerlerde satın almadan önce kutuyu size açtırıp kontrol ettirip onay alıyorlar garanti durumu varsa hemen değiştirmek için çünkü başka yerde geçmez garanti.

Diğer sorunun cevabı ise sorun olmaz. Tüketilebilir ürünlerin kullanılmadan önce ülke dışına çıkarılması isteniliyor, onların kontrolü de pek denk gelinen bir şey değil.

• Proscd P kullanıcısına yanıt

Eyvallah dostum Yodobashi Camera dan alacağım büyük ihtimalle. Dediğin gibi alıp gelsem açsam fiziki olarak sıkıntı olsa sonra muhatapta bulamam. Açmaları mantıklı bence. Teşekkür ederim bilgilendirme için. 

• Yurtdışından Samsung S25 Ultra alan var mı? Iphone mu daha cazip geliyor herkese? 2. el satımı vs.

Ve hangi platformlaradn alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MightyCloness -- 7 Mayıs 2025; 3:35:47 >
    1 yıldan fazla kullanılmayan simler iptal ediliyor. Sonra btk kurumundan bu IMEI ait telefonun size ait oldugunu ispatlayınca (faruta vs.) açılıyor.
    Bu nedenle yılda 1-2 kez hattı diğer IMEI e takmakta fayda var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MightyCloness M kullanıcısına yanıt

IPhone konusunda Android sormak biraz garip olmuş.

Nereden alıyorsunuz konusunda gelince genel olarak Apple Store, Mediamarkt gibi yerlerden fiziksel ya da Amazon gibi yerlerde online olarak. Apple Store'dan online alıp fiziksel olarak teslim alanlar da var tabi..

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Amazon ile appstore arasında %10 gibi makas olabiliyor. amazondan alırsak problem yaşar mıyız merak ettim

Forumda alan çok oldu, bir sorun olmaz...

satıcı ile sitenin isimleri aynı olsun.

buna dikkat edin.

amazon/amazon

hepsiburada/hepsiburada

teknosa/teknosa

vs

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Yurt dışı kayıtsız telefonlarda her ay yasal uyarı geliyordu telefonunuz 90 gün içinde kapatılacak vs. En son Mart ayında gelmiş sms neden artık atmıyorlar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.