Şimdi Ara

Yunanistan ayakta! Bizi ABD yaktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yunanistan’ın başkenti Atina’da çıkan yangına ilişkin çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Yunan basını Atina’da meydana gelen, günlerce süren ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangınla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı ve ABD’yi suçladı.Yunan basını ülkeyi yasa boğan orman yangını için birbirinden ilginç komplo teorilerini gündeme getirdi. Eleftheri Ora gazetesi, "Tüm bu toplu katliamı, Türkiye'yi, 'dost' Rusya'dan ödünç alınan teknolojiyle kundaklayıcı olarak suçlamak için belki de Amerikalılar düzenledi" iddiasında bulundu.Yunanistan'da, başkent Atina yakınlarında meydana gelen 91 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin kaybolduğu orman yangınının "Türkiye'yi suçlamak amacıyla ABD tarafından çıkarılmış olabileceği" ileri sürülü. Başkent Atina'da yayımlanan Eleftheri Ora gazetesi, manşetten verdiği "Çipras bütün Yunanistan'ı yakmaya hazır-Kundaklayıcılar Erdoğan ile Putin" başlıklı haberinde, hükümete yakın kimi çevrelerin "Türk ajanların, Rus teknolojisini kullanarak 8 Türk askerin saklandığı Mati bölgesini ateşe verdiği yönünde senaryolar yaydığını" yazdı.

Gazetenin "Rafina yangınında Türk parmağıyla ilgili komplo teorileri" başlıklı başka bir haberinde de ABD ve NATO'nun, Türkiye'nin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya'ya "yaklaşımı" nedeniyle "büyük sorun yaşadığı" belirtilerek, "Tüm bu toplu katliamı, Türkiye'yi, 'dost' Rusya'dan ödünç alınan teknolojiyle kundaklayıcı olarak suçlamak için belki de Amerikalılar düzenledi." ifadelerine yer verildi. Kontra News gazetesi de "Attika'yı yabancı ajanlar ateşe verdi ve insanları diri diri yaktılar" başlıklı haberinde, yangının ardında Yunanistan'ı istikrarsızlaştırmak için örgütlü bir plan bulunduğunu ileri sürerek, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da Bakanlar Kurulu'nda yaptığı konuşmasında bunu ima ettiğini yazdı.'LAZER SİLAHI YAKTI'Attikanea internet sitesinde yer alan bir makalede ise yangını, ABD'nin, NASA'nın lazer uyduları aracılığıyla MASERS ışınları kullanarak çıkardığı iddia edilirken, Megas Filippos isimli internet sitesi de yangın bölgesindeki otomobillerin camlarının erimiş olduğuna dikkati çekerek, yangının "ABD'nin sahip olduğu güdümlü DEW tipi enerji silahlarıyla çıkarıldığını" ileri sürdü.Doğu Attika'daki yangınla ilgili bilgi kirliliğinin yoğun yer aldığı sosyal medya hesaplarında ise "Rothschildler bizi lazer silahla yaktı" yorumları yapılırken, Yunanistan'ın, orman yangınının ardından ABD tarafından HAARP sistemi aracılığıyla meteorolojik saldırıya da uğradığı, saldırının 11 bofor kuvvetinde fırtına oluşturarak şiddetli yağmur ve sele neden olduğu iddiasında bulunuldu.Vradini gazetesi, cumartesi günkü sayısında, Atina'nın doğusunda yer alan Mati'de çıkan yangında, Türkçe konuşan 8 yabancının kurtarıldığını belirterek, bu kişilerin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yunanistan'a kaçan FETÖ üyesi 8 firari asker olduğunu iddia etmişti.Mora Yarımadası’ndaki Aigialia Metropoliti Amvrosios ise yaptığı açıklamada, Atina'daki yangın felaketini Aleksis Çipras'ın ateist olmasına bağlamıştı.

Link

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet öyle. Diyorum Yunanistanı bize salacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da bizim hristiyan versiyonumuz. Masallah buyuk resmi yunan kardeslerimiz de gormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bunlar da bizim hristiyan versiyonumuz. Masallah buyuk resmi yunan kardeslerimiz de gormus.
    Bulaşıcı olabilir hocam , baksanız Amerika'nın bile dengesi bozuldu.
  • haarp yangın çıkarabülü

• Türk ajanların, Rus teknolojisini kullanarak 8 Türk askerin saklandığı Mati bölgesini ateşe verdiği yönünde senaryolar yaydığını" yazdı.

Tükürerek güldüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duman altında kalınca, kafa yapmış.
  • cipras ateist indan çıkmıştır yangin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bunlar da bizim hristiyan versiyonumuz. Masallah buyuk resmi yunan kardeslerimiz de gormus.
    Aynı bereketsiz coğrafyada yıllarca birlikte yaşadığımız için gayet normal. Bize komşu olan ülkelerin kendilerine hayırları yok.

• 11 eylülde ikiz kuleleri yıkan da kendi kullandıkları mikrodalga lazerdi zaten. o uçakların o binaları yıkması imkansız. 7 katlı apartmanı bile yıkamaz o uçaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Ağustos 2018; 0:59:48 >
  • Bizdeki "dış güçler" lafının Yunan versiyonu olmuş.

Oh ne güzel...

Bizi de olaya dahil etmişler.Etmeseler olmazdı zaten

Belki de bu tür haberleri bizzat Çipras yaptırıyor.Kendi beceriksizliğini unutturmak için

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Termonükleer bomba diyorum ben. Youtubedaki video mantıklıydı.

• Akdeniz ulkelerinin hicbiri bizde dahil bi halt degil

Sadece italya eli yuzu duzgun oda faşizm reflexi hala var

Yunan toplumuda ayni reflexe sahibiz yuzyillarca birlikte yasamiaiz

Zaten bize karsi ab desteklemese bi bok degil yunanlilar

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Termonükleer bomba diyorum ben. Youtubedaki video mantıklıydı.
    nükleer olsa civardaki tüm aygıtlar kavrulurdu, haberini bile yapamazlardı. yoksa binanın iskeleti bunu engellemiş olabilir mi? peki yıkılırken toz duman olmasına ne demeli? nükleer anca temeline konulmuştur, üst katlarda olsa gözükürdü.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum hocam. Yüksek ve çelik temele sahip binaları ufak termonükleer bombayla olduğu yere yıkabiliyorlarmış. 11 Eylül videolarında binaların yıkılışı çok tuhaf zaten. Üstelik o gökdelenleri zaten uçak çarpmasına dayanıklı yapıyorlarmış.
    Termonükleer bombada radyasyon daha az ve patlamada sıcaklık daha yüksek olduğu için demir çelik artık neyse eritmiştir, sonrada olduğu yere göçmüştür.

11 Eylül hakkında izlediğim videolar doğrultusunda konular açmıltım bir kaç yıl önce. Bende inanmıyorum dağda yaşayan adamın uçakla gökdelene dalabileceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bende onu diyorum hocam. Yüksek ve çelik temele sahip binaları ufak termonükleer bombayla olduğu yere yıkabiliyorlarmış. 11 Eylül videolarında binaların yıkılışı çok tuhaf zaten. Üstelik o gökdelenleri zaten uçak çarpmasına dayanıklı yapıyorlarmış.
    Termonükleer bombada radyasyon daha az ve patlamada sıcaklık daha yüksek olduğu için demir çelik artık neyse eritmiştir, sonrada olduğu yere göçmüştür.

11 Eylül hakkında izlediğim videolar doğrultusunda konular açmıltım bir kaç yıl önce. Bende inanmıyorum dağda yaşayan adamın uçakla gökdelene dalabileceğini.
    Zaten olaydan birkaç gün veya hafta önce, binanın tüm altın deposu boşaltılmış. Sanırım binanın sahibi tarafından. Ayrıca birkaç ay öncesinden de binaları sigortalatmış. Köşedeki küçük binanın da aynı gün yıkılması garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Aynı bereketsiz coğrafyada yıllarca birlikte yaşadığımız için gayet normal. Bize komşu olan ülkelerin kendilerine hayırları yok.

Alıntıları Göster
    Harbi ha bak

Yunanistan kriz ülkeyi almanya satin aldi

Bulgaristan fakir ülkeyi almanya satin aldi

Gurcistan ne oldugu belirsiz rusya isgal etmisti bi ara

Ermenistan naptiklari belirsiz fakir gibi takiliyorlar öyle

Iran Osmanlıya özenip islamci oldu.Ekonomileri bitti.

Suriye ve Irak savaş.

• Kasıtlı bir şeylerin olduğu çok belli zaten. Kimin parmağı var belirsiz ama şehrin iki farklı bölgesinde aynı zamanda yangın çıkması ve devasa boyutlara gelmesi olağan bir şey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.