Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.049
Cevap
99
Favori
455.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    estağfurullah cüzdanı kalın olan meraklı olan herşeyi alabilir ki amcam oyle boydan boya bir tv ye araba parası saydı ama adamın işi cüzdanı tıkır alır no problem benim 30 günde kazandığım parayı adam 3-4 günde kazanıyor....ben orta düşük gelirden bahsediyorum zaten boşu boşuna masraf yapmasına gerek yok diye genelde bu tip masraf yapanlar sonradan pişman oluyor çünkü..işten 7 de geliyorum evde yatacak yer arıyorum kafam tv yi bile kaldırmıyor anca hafta sonu..oda %80-90 dizi haber ikilemi..işiniz çok rahattır tv uydu izlemektten çok büyük haz alırısnız çok vakit ayırırsınız ona bişey diyemem tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ocak 2016; 18:45:07 >

Orijinalden alıntı: albani

Ben Techni DIGIT ISIO S cihazımı tam 5 sene dir kullanıyorum hala da yola devam bununla,evde iki panel olunca 2 Receiver gerekiyor,birisi sabit
    Techni oluyor mecburen

Kati leri ise CS işin de kullanıyorum 5/6 senedir,önce 912 aldım sonra ve şimdi 913 kullanıyorum en son 916 aldım(bu cihaz Kamax Hoca da duruyor hep)
    916 yı kullanmaya henüz başlamadım,yılbaşı gibi de Tech nin en yeni çıkan serisi(2014 Model) STC alacaktım sonra beklemeye geçtim 4k sı çıkıyor diye
    ve çok yakın geçmişte de çıktı! böylece STC beklemesi den çıkıp STC+(4k lı serisi) yazıldım bu ara da beklerken Humi ve Kati nin de 4k larını beklemeye
    başladım! sonuç ta Yılbaşı ertesi ve belki de bir iki ay daha bekleyip bunlara bakacağım baktım gecikiyorlar o zaman Techni STC+ 4K yı altıma çekiyorum

Bu arada en son aldığım Kati-916 yı bir ara satmak istemiştim(Mart/Nisan ayları gibi) fiyat da 800 kağıt idi ve aynen maliyetine veriyordum,sonra Döviz işi
    patlayınca maliyetleri de arttı şimdiler de rakam biraz daha çıkmıştır;sahibinden.com denen yerden ilan verdim;iki ay içinde inanılmaz sayı da TAKAS teklifi
    aldım yaw teklifler en başta "VU+" lar idi(her modelinden) sonra DB ve Giga ve diğerler cihazları saymıyorum bile ama VU lar hergün 3/5 tane takas ile
    geliyordu! sonun da sanırım 150 yi geçen VU oldu ve bir o kadar da Giga ile DB oldu hepsini toplasam sanırım 200/250 tane olmuştur kesin,neyse sonra
    vazgeçtim satmak dan çünkü başka hesaplarım doğru ve hemen vazgeçtim satıştan tabiki

VU ları millet amma seviyormuş yaw Giga ve DB yi de öyle ama bana kum gibi takas yağdı iki ayda

ha bu arada malum sitede çok bolca ölücü çakallar vardır,örneğin abi 250 kağıt vereyim veya 400 kağıt vereyim diyenler de çıktı tabiki! ama bu tipler beni
    tanıyorlar bir şekilde ve benim hiç "keriz" olma halimi gördülermi bu tipsizler????

++

Linux/E2 v.s işleri bilenler hariç veya zamanı çok bol olanlar v.s bunlar alabilir uğraşılacak cihazları,zaten yukarıda sn.cesi de güzel açıklamış,işten anlamayn
    kişiler bildik markaları alsınlar bir de muhatap bulacakları ürünleri alsınlar! maceraya gerek yok;ben de zaman ayırıp da bunlarla hiç uğraşmam zaten pek de
    çakmam işim bunlar değildir benim ayrıca bunlara zaman da ayıramam! bana göre boşa geçen zamanlar bunlar! sadece bileni ve meraklısı böyle cihazlar alsın

Bizim gibi "resim kalitesi hastaları" ise ve cihazın sadece o kriterine bakanlar için FTA takılıp adam gibi "MARKA" ve kendisini dünya da ispatlamış cihazları
    alsınlar bunlar pahaıdır ama bir kere alıp uzun yıllar kullanırsınız,örneğin benim efsane Humax ırcı5400z hala kullanılıyor bir şekilde ve ben bunu 2000/Ocak da
    almıştım $ 550 kağıda Karadağ dan 15 senedir duruyor bu meret ve 3 defa Trafosunu değişmiştim cihaza Trafo dayanmadı 15 senede! hala prof.kalib. işlerim de
    bu mereti de götürüp panellere ayar çekiyorum doğru renk üretimin de "referance" cihaz

Kıyın paraya adam gibi marka cihazlar alın! ancak bu cihazların TR Garantisi yoktur! faturası da yoktur veya geçmez! tık derse eliniz de kalır işin bu kısmı
    için her zaman bu uyarıları da yaparım,hani biz aldık herkes de illa alsın hiç demedik! ancak kafası bu maceraya hiç yatmayan kişi ise uzak dursun aynen!

++

https://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-STC+/352-699/
    https://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-STC+/352-10905-10701/

€ 399 fiyatı vardı ancak bugün baktım fiyatı kaldırmışlar! umarım revize edip fiyatı düşürürler,ya da tam tersi olup fiyatı artabilir ne iş anlamadım,bir aydır fiyatı 399 idi
    ve ben de güzel bulmuştum!

CAN++

Selamlar albani hocam. 350 tl ye 2.elNext Machına 3D alınır mı. Vu+ zero istiyorum ama siz yorumlarınızda bulasmayin diyorsunuz. Ne alayım hocam 500 tl butceyle. Selametle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

alaka yok o konun piriyim zaten tartışmlarda nickimi göürüsün olay yazılımsaldı zaten tgsk nın son seri yazılımlarında düzeldi....ilk çıktığında olmuştu..pek uyududan film izleyen kalmadıkı bu devirde 14 yaşındaki kuzenim bile 1080p mkv indiriyor blueraye yakın kalitede recivira ne gerek uydudan film izleme olyı artık ender yani..tabi sen bak...internetten çakmıyorum anlamam dersen ayrı konu..gm1060 kullandım netaya gore hantal ama ozelliği daha çok tabi dsmart modül kullanabilirsin..

Hocam cevap için teşekkür ederim. Neta fiyat olarak goldmaster'ın ürünleriyle yakın fiyata satılıyor. Fakat goldmaster'ın servisi daha yaygın ve garanti süresi daha uzun. Anlattığınız film izleme yöntemleri hakkında fikir sahibiyim ama kullanmıyorum Bu arada mini uydu alıcıları nasıl kalite olarak hem neta'nın hemde goldmaster'ın ürünlerini uygun fiyatlara bulmak mümkün. Anladığım kadarıylada goldmaster'ın HD-10** serisi sti chipset'li ve bazı modelleri indirimde bulmak mümkün. Eğer deneyim şansınız olduysa neta ve goldmaster'ı karşılaştırmak gerekirse kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi nasıl acaba ? Ve goldmaster'da oldukça fazla model var HD-1045,1050,1060,1070,1090 modelleri hemen hemen yakın fiyatlara satılıyor bazen bazı modelleri fiyat indirimi alıyor ne fark var bu modeller arasında acaba biraz fazla ödeyip 1090 modelini mi almalı (sanırım çift tuner'li cihaz işime yarar mı faydası ne fikrim yok)yoksa en uygun fiyata satılan indirimdeki modeli alıp geçmek mi gerekiyor? Unutmadan HD-1200 modeli 200 liraya düşmüş sanırım sti chipset ve spark - enigma 2 destekliyormuş ve görünüm olarakta kibar sayılabilecek bir cihaz. Son olarak önceki mesajda aradığım kriterleri taşıyor mu bu cihazlar doğru cihazlar üzerinden mi gidiyorum aydınlatırsanız sevinirim. (server desteği,wifi,biss,,iptv,tkgs,uydudan yazılım güncelleme) Yoksa bütçeyi zorlayıp vu zero falan mı tercih etmek lazım? cevap veren üstadlara şimdiden teşekkürler.

• Cash Money C kullanıcısına yanıt
    yani tamamen kişisel bir olay ben sık tv uydu izlerim tv de çok vakit öldürürüm dersen pahalı cihazlarada yönelebilirisin..ama ben standart bir türk ailesi için ve çalışma hayatı olanlar için nerdeyse hiç kullanmayacağın ozelliklere para vermekte ayrı konu tabi...o olay kişiseldir sen karar vercen..yalnız minileri onermem kalite kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2016; 17:49:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:06:59 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

@hüseyni

STC için DS 10970 sorunu net bir bilgimidir acaba??

Ben,Kamax hocayla STC+ de denedik ve sorun yok,şak diye açıldı ve sorunsuz çalışıyor tüm DS frekansları

ancak STC de bana son günler de çok sorulmaya başlandı! almak isteyenler de var ve özellikle STC+ bu sorunun kalmadığını görünce insanlar
    aynı zaman da bir tahmin yürüterek STC de yine sorun olmayacağını düşündük açıkçası,ama sana ulaşan kişi durumun STC de negatif olduğu
    yönünde bilgi vermiş! o zaman ben de ona göre yazarım ama tam emin olmak istiyorum ve benim listem de aslında bu STC vardı uzun zamandır
    şimdi devreye STC+ girince birini yedeğe çektim yine ama ilk etap da ben STC alabilirim diye yolca çıkacaktım,10970 benim için kriter olmasa da
    en azından net olarak öğrenmek de istiyorum,ltf emin olan veya kesin bilgiye sahip olan yazsın buradan,yaw memleket de Techni yi duyan bana
    soruyor her bir şeyi

++

bir lafım da başlığı takip eden ama yazmayan arkadaşlara olacak;takılmayın bazı şeylere veya kişilere,zira onlar hep aynısını yazıp duruyorlar
    TF/DH de biz ezbeledik ama onlar bıkmadılar yazmaktan

CAN++

bana kadir35 adlı arkadaş özelden ulaşarak 10970 f. Nin sorunlu olduğunu yazdı??
    ben de stc satın aldım gelince bakarız artık sorun olsa da olmasa da bu cihaz bana göre.
    yeni gelen cihazları beklemek istemiyorum yaz a kada sürer o zaman bekleme işi ayrıca 4k bana en az bir sene gerekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 9 Ocak 2016; 12:16:33 >

• sancak61 S kullanıcısına yanıt
    Pm attım.....

• hüseyni kullanıcısına yanıt
    Sayın hüseyni isterseniz bendeki dsmart cam modülü denemeniz için gönderebilirim.
    Zaten kanald ve star da hd ücretsiz olunca bide bendeki technide 10970 de olmayınca bi esprisi kalmadı.
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bende dsmart mevcut
    cihazın d-smart sorunu olduğunu kabul ederek stc satın aldım cihazı fta olarak da kullanabilirim d-smart ı sorunsuz kullandığım kreiling zaten var
    uhd receiver benim için erken çok sağlam cihazlar çıkarsa ayrıca yazın alma durumu olabilir
    elimde stc gibi bir cihaz olsun istedim ayrıca eğer yanılmıyorsam stc ve stc+ çok farklı cihazlar gibi geldi bana çünkü usb 3.0 teknolojisi, tuner farkı? , power dışarda kablo şeklinde olduğu için vs anakartın farklı olduğunu varsayıyorum tamamen farklı cihazlar gibi!
    Cihazın en azından tr deki diğer ulusal kanallarda sorunu olmadığını biliyorum bu şekilde de bana yeter gelince durumu yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 9 Ocak 2016; 19:51:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:06:30 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • S. A.Albani Hocam STC+ 'niz hayırlı olsun. Daha nice yeni cihazlar hakkında yorumlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyoruz. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 9 Ocak 2016; 22:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:05:53 >

• arkadaşlar projeksiyona bağlayarak tv izleyeceğim bir mini uydu alıcı arıyorum tek özellik sd hd yayınları kaliteli göstersin görüntü büyüyeceği için de bu önemli kanal geçişleri önemli değil hangi modelleri tavsiye edersiniz 150-200 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:05:25 >

• albani kullanıcısına yanıt
    Can bey şu 10970i bi manuel taratında kanal listesinde movie sinema hd kanalları isimleriyle mi geliyor yoksa service1570 gibi bi kanal ismi mi geliyor.
    Konuyu da netleştirmiş oluruz.
    Ben dün tekrar baktım digicorderda kanal isimleri service 1570, 1571,1572 diye gidiyor ve görüntü yok. Yeni yılda tüm dsmart kanalları artık hd felan diyodu bakim bi değişiklik var mı diye ama fossss.
    Hayırlı olsun bu arada, yav siz öyle küçük kutulara pek tamah etmezdiniz, heleki kullandığınız digit isio s den de küçük kutu olunca huylanmadınız mı
    Anlaşılan sizde UHD ye tav oldunuz. ben digicorder UHD çıkmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 11 Ocak 2016; 18:33:49 >
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • quote:

A.S Ressam kardeşim,hele biraz da bunu kullanalım sonrasına bakarız

bugüne kadar hiç üzmedi beni Techni,umarım UHD leri de böyle çıkar,Kati ve Humi lerin de UHD lerini beklemek istiyordum ama ilk nasip Techni ye oldu
    yaza doğru veya daha yakın zaman da sanırım bu ikisi de çıkar diye tahmin ediyorum,maçlar başlama dan önce mutlaka çıkacaktır diye düşünüyorum,onlar da
    bir durum olursa,STC+ yi satar onlar dan birisine de kayabilirim,nasılsa alıştık artık bu üçlü arasında gidip-gelmeye yaw

++

bu arada unuttum yazmayı,cihazı aldığım arkadaş bana Humi HDCI2000 de gönderiyor bu da BONUS u oldu STC+ nin buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine

ben geçmişte 3 sene kadar Humi 2000 de kullanmıştım sonra bir başka dostumuza gitti bu cihaz ve sanırım hala kullanıyorm cihazı Pio panelin de

aklınızda olsun FTA ve çok sıkı bir HD-Receiver arıyorsanız,alın bunu aynen,nete arada düşebiliyor!

Hayırlı olsun hocam, şöyle güzel bir inceleme yaparsın artık Geçenlerde benim uydu alıcısına kablolardan su girdi ve alıcı malesef uçtu!! kablolar dışarıdan geldiği için böyle bir cihaz alıp kullanmaktan itina eder hale geldim!! uçan cihaz ucuz bir cihaz dı ama böyle bir cihaz alıp bu şekilde bozulması hiç iyi olmaz benim için..

• quote:

Bugün yeni gelen TechniSat STC+UHD cihazı kurdum,aldığım arkadaşa tekrar buradan teşekkür ediyorum++

yaw bizler ya Humi ya Techni ya da Katici yiz artık başkası ters geliyor

Hayırlı olsun elinizdeki diğer cihazlarla karşılaştırma bekliyoruz
    bu arada benim cihaz stc de Ankaraya dogru yola cikti

Orijinalden alıntı: sabitkale

Can bey şu 10970i bi manuel taratında kanal listesinde movie sinema hd kanalları isimleriyle mi geliyor yoksa service1570 gibi bi kanal ismi mi geliyor.
    Konuyu da netleştirmiş oluruz.
    Ben dün tekrar baktım digicorderda kanal isimleri service 1570, 1571,1572 diye gidiyor ve görüntü yok. Yeni yılda tüm dsmart kanalları artık hd felan diyodu bakim bi değişiklik var mı diye ama fossss.
    Hayırlı olsun bu arada, yav siz öyle küçük kutulara pek tamah etmezdiniz, heleki kullandığınız digit isio s den de küçük kutu olunca huylanmadınız mı
    Anlaşılan sizde UHD ye tav oldunuz. ben digicorder UHD çıkmasını bekliyorum.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:04:55 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:04:13 >

• quote:

yaw cihazı anlattık,neyin incelemesi onu anlamadım??? biz "resim kalitesi" takıntısı olan adamlarız! gerisi teferruat dır,zaten Kamax Hocam TF den bu cihazı anlattı,merak eden gider bakar oradan
    benim diyeceğim "sloganvari" olur artık,örneğin "alet on numara"

4k Receiver almayı düşünenler şu 3 marka dan Techni/Kati/Humi;Techni fazlasıyla OK dir ama siz bence Kati ve Humi leri de görün derim,yani kimse gaza filan gelmesin,zaten bu iş "macera"
    yarın tık dse alet elinizde kalır! gerçi ben 6 senedir hiç tık diyen Techni görmedim,gören bilen varsa yazsın yaw

++

biraz resim den bahsedersem,akşama doğru olduğu için,Hanımın da DİZİ leri başladığı için ben aleti 46 lık panelimde kuramadım 42lik panelim de kurdum,yarın gündüz 46lık panele de takacağım
    ama 42 de ilk dikkatimi çeken "Siyahlar" oldu cihaz IPS paneli bile uçurdu diyebilirim!! renklerin doğruluğunu Kamax hoca TF de yazmıştı,Kati den daha iyi,gerçekten öyle,Techni
    işi biliyor laf aramızda meraklısı ve macerayı sevenler için Techni fiyatı atla-deve değildir arkadaşlar! bazıları kasıtlı olarak laflar atarlar ve alışığız biz bunlara ama,bu işin keyfini sürecek adam
    biraz masraf edecek!

şimdi geliyorum acaip uçurulan VU 4K ya;bana bazı bilgileri geldi,ama ben buradan bazı firmalara veya Ayberk beye filan gönderme yapıyorum,yaw kardeşim gönderin şu aleti bir de biz görelim ne menem şeymiş
    ve nasıl uçuyormuş yaw 2 kağıda yakın rakam isteniyor alete zaten Avrupa da bile € 500 kağıt gibi hediyesi
    IT/TF den baktım abzen birileri yine vermiş gazı süper diye birileir de beğenmedim veya başka şeyler filan yazılmış,kısaca "hikaye" bunlar,bu arada sanırım DS yi de açmıyor veya açamıyor veya sorunlu
    açıyor gibi okuyorum! ama yazılımla düzelir belki veya kesin düzelir ama bunlar "FTA" cihazlar değildir,CS işi+IPTV v.s yapmasa o paraların yarısını bile görmez bunlar!

FTA cı adam VU mu alır yaw ya da FTA cı+DS ci adam yine VU mu alır??? evet alır ama 2 kağıda almaz 1 kağıda bile almaz!

++

şimdi şu soru gelebilir;

kanal geçişleri nasıl veya çok hızlımı???

kanal geçişleri yavaş! UHD ye geçiş daha da uzun sürüyor! bizim uyduda ki TRT HD ler de özellikle geçişler yine yavaş 2/3sn.gibi!!

şimdi bu durum,benim için takıntı filan değildir! ben eskiden 11 sene kadar 5400 kullandım kanal geçiş yavaşlığını çok iyi bilirim yaw

ancak dikkatimi çeken sankim ilk SW de kanal geçişleri daha hızlıydı,çünkü o zaman bunu pek farketmemiştim,bugün cihaz sonSW li geldi bana bu olay dikkatimi çekti
    ilk SW de daha biraz hızlıydı örneğin HB de ki iki adet kanal var UHD olarak çıkan FUNBOX 4k ve Hotbird 4k Test,bunlar dan Funbox daha ağır açılıyor!

sonuçta benim açımdan sorun olmayan bir durum bunlar+

Can ağbi hayırlı olsun yeni cihazın,yeni maceralara atılmışsın güle güle kullan.

Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.