Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.049
Cevap
99
Favori
455.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S. A. @Seydibaba One For All akıllı kumanda kullandığınız yazmışsınız. Bende aynı kumandayı kullanıyorum Sony TV ve STC+ cihazı kumandaya tanıttım. Her ikisinide kumandaya TV ve STB kısımlarını seçerek ayrı ayrı kontrol edebiliyorum. Benim istediğim her iki cihazıda TV ve RECEİVER aynı anda tek tuşla yani Power tuşu ile açıp kapamayı istiyorum bunu bir türlü ayarlayamadım. Siz bunu ayarlamasını biliyormusunuz acaba? Sizin kumanda da aşağıdaki ONE FOR ALL URC 7962 modelmi acaba?
    http://i.hizliresim.com/L12NR0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 27 Aralık 2015; 21:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

corder stc düşünüyorum uhd olanı şimdilik pek düşünmüyorum cihazın kasası ufak tefek olunca bende biraz antipati doğuruyor belki hiç önemli değildir ancak ben yine de önemserim
    benim için cihaz şuan için elzem değil keyfi olur elimdeki Kreiling den görüntü olarak ne kadar fark ettirir ve bu kadar sorunsuz olur mu özellikle dsmart konusunda bunu dikkate almam lazım kreiling cihazımdan her konuda çok memnunum sadece atv grubu kanallarına gelince cihaz kendini stand-by konumuna alıyor buradan açınca herhangibir sorun olmuyor bu da benim için hiç önemli değil çünkü o kanalları izlemiyorum diğer her konuda cihaz on numara alacağım yeni cihaz da en az bu kadar sorunsuz olmalı dediğiniz gibi bunun garantisi yok çünkü frekans değişiklikleri olduğunda bu bir risk doğuruyor sorun olabilir
    Berlin'de teyzemler var genelde cihazları onlara aldırıyorum com. universe sitesinde vergi de düşünce corder stc için iştahım kabardı fazla beklemeden alabilirim diye çünkü diğer türlü cihazı akrabaya aldırırsam yaza kalır
    technicorder stc nin VAT düşmeden fiyatı siyah renkli 315 euro görünüyor

bunun yanlışz ciha değilse 4k uhd olanı da 355 euro görünüyor
    computeruniverse
    Technisat Digit ISIO STC 4K Twin-Satellitenreceiver Silber
    http://www.computeruniverse.net/products/90631806/technisat-digit-isio-stc-plus-4k.asp

kaldı ki düz stc olanın gümüş renkli fiyatı 337 euro iken uhd arasında fiyat az yanlız kasa olayını düşünüyorum

bizde gümrük sanırım %20 olması lazım + pek birşey yok bu VAT vergi oranı da %19 ise zaten pek fark yok?
    ben 3, 3.5 metreden 55sv yi izliyorum uhd tv almayı düşünüyorum bu halde uhd kanalları uhd receiver ile izlemek normal hd receiverlara göre görüntü bakımından fark ettirir mi acaba? tr için olmasa da euro 2016 maçları uhd kanallarda izleme imkanı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 27 Aralık 2015; 22:23:38 >

• S.a arkadaşlar görüntü kalitesi iyi olan orta halli bir full hd uydu alıcısı tavsiyesi olan varmı acaba ( babam gil için alacağım pek fazla özelliği olmasa olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agtm3 -- 27 Aralık 2015; 23:48:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:11:58 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • Üstad yukarda verdiğim linkte stc + 355 diğer corder stc de 315 euro görünüyor arada 40 euro varken bu beni tereddüt e düşürdü aradaki fark az olduğu için bir yanlışlık yoksa gayet alinir duruyor
    Son bir sey daha sorayim sizi bulmusken Normal hd kanallarda uhd receiver in bir artısi olur mu acaba resim kalitesi bakımından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 28 Aralık 2015; 11:18:39 >

Orijinalden alıntı: albani

kardeş Techni, her anlamda her zaman on numara cihazlardır ama sadece HiEnd serileri,yani hepsi öyle değildir!

bu bizim uydudaki kanalların bazıları bir şekilde sorunludur! örneğin senin bahsettiğin ATV grubunun durumu gibi,yaw bunların hiç bir tanesi Avrupa
    uydularında sorunlu değildir,ondan dolayı heriflere sorduğumuz zaman bize sorun sizin yayınlarda diyorlar bizde satılan cihazlar ise buna göre
    yazılım desteği yazılıyor v.s dolayısıyla Karaköy de 50 kağıtlık cihaz bile sorunsuz çalışır bu anlamda ama bizim cihazlar su koyverir

comp.uni de.aklımda kaldığı kadarıyla VAT düşünce Corder olan silver/€ 282 - black olan da €/264 kağıt dır,ben black olanı almak istiyorum bu da
    yaklaşık maliyeti € 350 gibi oluyor,STC-UHD ye şimdilik ihtiyacım yok,UHD panel de düşünmüyorum zaten!! LCD ise hiç düşünmüyorum!
    sadece "mecburi" bir durum çıkarsa o zaman F/P olan Vestel alabilirim,teknolojisi bitmiş olan TFT-LCD ye bir daha fazla parar vermem ben!
    illa UHD panel de alacak durum yok,alırım örneğin UHD Receiver o olayı yine aşarım FHD paneller ki zaten denedim panellerimde bu durumu
    sonuç mükemmel

G.Vergisi %18 alınıyor,ancak TRT Bandrol sanırım artık alınmıyor!(bir ara € 7 idi)dün gelen Sony Bluray için de sadece %18 GV alındı+3 lira masraf
    gerçi Player lar dan Bandrol alınmıyor olabilir ama Receiver lardan alınıyordu ama ben 916 içinde ödemedim bu ücreti,eve getirdi PTT ve GV ni o zaman
    elden getirene ödemiştim,yaw ben bu ayrıntılara ve masraflara takılmıyorum hiç,bunlar zaten belli ödemeler,elden gelirse VAT düşemezsin!
    en fazla € 50 kağıt az ödersin! ama getiren kişi fatura alıp da yabancı ise gümrük çıkışı yaparken bunu ibraz ederse TR pasaportuyla tabiki;o zaman
    dahilde ödediği %19VAT bedelini nakten geri alır!! ister Havaalanı ister diğer kapılarda++

sen 55lik SV ye tak UHD-Receiver bak o zaman manzara nasıl,hiç UHD panel almaya da gerek kalmaz ileride çok istersen UHD panel o zaman da OLED alırsın!
    sen panel işini ileriye ötele,bu arada forumlarda çok sallayanlar vardır veya yalnış gaz veriyorlar veya tamamen "kasıtlı" yazan tipler türedi,bunları da geç bir kalem

55lik panelle o mesafeden FHD/UHD farkı aman aman olmaz zaten! takılma böyle pazarlama veya boş bilgi denen şeylere! 65/75 ve üzeri dersen o zaman fark olmaya başlıyor!

Euro/2016 içinde UHD-Receiver+FHD panelle de süper izlersin maçları ve ben de zaten bunu düşünüyorum,panel masrafı çıkarma şimdi yaw

Albani Hocam,

computeruniverse adresi girişi vs. çok kısa bu sorunu nasıl çözdünüz öğrenebilir miyim Technisat Digit ISIO STC+ 4K 337 euro'ya geliyor sanırım 50 euro gibi bir vergi öderim. Bu işlemler nasıl oluyor sanırım siz daha önce alışveriş yaptınız yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Birşey sormak istiyorum. Orta seviye iyi görüntü veren cihazlarla, bu pahalı cihazları görüntü kalitesi olarak karşılaştırırsak yüzde kaç görüntü daha iyi diyebiliriz. Kişiye göre değişir mutlaka. Yani göz nasıl algılıyor?

Orijinalden alıntı: eteksen

Birşey sormak istiyorum. Orta seviye iyi görüntü veren cihazlarla, bu pahalı cihazları görüntü kalitesi olarak karşılaştırırsak yüzde kaç görüntü daha iyi diyebiliriz. Kişiye göre değişir mutlaka. Yani göz nasıl algılıyor?

aman aman fark sd de var sadece.. hd de dahili uydu alıcılı tv daha bile keskin renkler daha vivid... digi iso s 500 gb alamanci akrabadan alarak birebir kullandım.....standart kullanıcysanız size tavsiyem dahili uydulu tv bakın ozellikle hd kaliteleri muazzaam..hem 0 masraf.....sadece kanal geçişleri biraz hantal oluyor bir dezavantaj o oluyor...elimde neta 6400 de vardı test ederken sti olarak aralarında azbir fark var ama (oda sadece keskinlik olarak) bi süre o göze 200 tl lik cihazla 1200 cihazın görüntü kalitesi nerdeyse aynı geliyor...kısaca değmez...test ettiğim tvler sammy c650 d6500... aile bireylerine soruyodum devamlı sök tak yaptım netayla (hatta zırt pırt söküp taktığım için akrabamın cihazı bozacan diye kızdılar :) ) sammy c650 de hiç bir fark yok dedi hepsi hadi bu işle pek uğraşmayan bu farkı bile anlamıyor.........eskiden hiremcodan netaya terfi ettirmiştim hepsi anlamıştı farkı çok güzel oldu diye....yani aynı marka işlemcilerin görüntü kalitesi 3 liralığınıda alsan 100 liralığınıda alsan benzer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2015; 13:52:59 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:12:33 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

@hüseyni

kardeş bu senin nick bizim bildiğimiz TSM makam dan mı geliyor "hüseyni"?? ya da ismin mi Hüseyin

++

comp.uni den "VAT %19" düşülmüş fiyatları şöyle dir

>DigiCorder ISIO S € 277,31 (bu bizim kullandığımız 2010 Model ISIO ların kayıtlı modeli dir ki bu hala Terchni nin en iyi serisi olarak devam ediyor! 2x"CI+" cam slot vardır,HD+ Card vardır,
    2xCAS okuyucu vardır)

>ISIO STC+UHD/4k € 331,9 (black); € 298,73 (silver)

>Corder ISIO STC € 264,7 (black); € 283,19 (silver)

fiyatlar bunlardır,üye olmalısın! ayrıca ana sayfa dan sağ taraftan;sağ üst de ki ülke seçimi vardır,menüyü takip edip Türkiye seçersin,dil seçimi de vardır Almanca ve İngilizce olarak
    ayrıca ülke seçimin de TR seçtiğin zaman,fiyatlar VAT sız olan rakamlara dönmektedir! sen bu fiyatı ödüyorsun+Kargo ücreti+PAY-PAL ile işlem yaparsan buna da yaklaşık € 6-8 gibi ödersin
    zaten işlem bitince de dökümü görürsün

ancak senin com.uni. kısa ve sorun v.s dediğin nedir onu da anlamadım açıkçası???

++

sayfaların dan ilgili ürünü seçip ama ülkeyi de "TR" yapmayı unutma!! takip ettiğin zaman seni zaten yönlendiriyor! takip ederek de işlemi bitiriyorsun,hiç zor değil,gördüğüm kadarıyla hızlı da
    çalışıyorlar! ama şu anda Christmas tatili sebebiyle ve çok büyük ihtimalle de Yılbaşı sonrasına kadar tatildeler! sanırım 4/5/Ocak gibi gelirler,bence şimdi sipariş verme! bu arada belki fiyatlar da
    aşağıya doğru kıpırdanma da olabilir

Çok büyük ihtimalle de Gümrüğe takılacak olup,G.V ödeyeceksin! %18 dir bu oran,ancak bazen total rakam dan alıyorlar(mal bedeli+navlun ki doğrusu da budur!)bazen de sadece mal bedeli
    üzerinden alıyorlar! örneğin bana son gelen bluray için G.V yi sadece mal bedeli üzerinden aldılar! gerçi bunlar ufak rakamlar ama detay diye yazım bende sana ve artık kalkıp Posta
    Gümrüğüne de gitmek yok;adamlar her bir şeyi hesaplayıp-vergilendirip kutuyu senin evine getiriyorlar şu kadar vergisi var deniyor ve ödüyorsun işlem tamamdır+

şimdi sen o bahsettiğin rakam dan hesap yapabilirsin ama PayPal ücreti+Kargo için de € 29 kağıt alıyor,sen o rakama bunları da ilave edeceksin tabiki

ve son olarak TRT Bandrol olayı sanırım bu sene kalktı ama geçen sen de ben görmedim! bunun bedeli € 7 idi ama hesap ettiğim zaman ne Kati 916 için ne de Bluray için ödemedim
    ama hala var derlerse zatne bunu da ilave eder Gürmük! o da € 7 diye biliyorum++

Hızlı dönüş için teşekkür ederim. Fatura adresi gireceğim yer alan olarak kısa adresi tam olarak giremiyorum onu sormuştum aslında paypal veya kredi kartı ile ödeme yapacağım.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:13:03 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:13:31 >

• quote:

@kerim selamlar

Ben ve Kamax Hoca ile bu başlığın aslında "gerçek ve normal" kullanıcıları,seni çok iyi tanıyoruz,sürekli "taş atıyorsun" ama bunlar bize vızıltı yaw
    bırak bu işleri;bunlar artık prim yapmıyor! siz başka şeyler bulun TF/DH de bunları yapmak adına..

Diğer yan dan senin hk. ve bir kaç başlık ta bir kaç üye hk. son zamanlar da çok fazla eMail aldım;özellikle bu başlık dan zira insanların %90 ı başlığı
    takip ediyor ama yazmıyor,sebebini sen senin bilmen gerekiyor!! ama sıkı takip ediyorlar ve takıldıkları veya soracakları şeyleri de bana veya Kamax hocaya telefon
    ederek dahi öğreniyorlar,sanırım ne demek istediğimi anladın

Saygılar

CAN++

ben bilginize bişey demedim kendi tecrübelerimi paylaştım digi iso s 500 gb kullandım okadar o hd için oyle bir ben fark goremedim elimdeki neta 6400 le bir saat tv izlesen bir süre sonra aynı geliyor görüntü kalitesi tech. biraz daha keskindi okadar 1200 tl değermi asla! ayrıca bir kullananlarda diğer sti chipli yada dahili uydulu cihazlarla karşılaştırsınlar belki benim gözüm bozuktur olabilir saygılar iyiakşamlar.....ayrıca bir markayı ovsem şunu bunu alın derim dahili uydulu tvdeki hd yi daha başarılı buluyorum demem şu an 13+ yakın cihaz denedim hd de en iyi detay dahilide var herhalde tvnin yüksek kapiseteli işlemcisi + hdmı la kayba uğramadığı yapay siyah derinliği katılmadığı içindir, dediğim gibi belki benim gözüm bozuktur oyle algılamış olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2015; 18:46:02 >

• quote:

tekin kardeş selamlar

yaw ben adresi şaşırdım ve Hüseyin sanarak yazdım ama netice de olay herkes için aynı

comp.uni nin bahsettiğin gibi adres penceresi dar/küçük ve hatta bu benim de adresimi yazarken başıma geldi,ama sonra nasıl yaptım bilemiyorum,bana gelen
    kolinin üzerinde adresim tam yazılıydı ya da ben belki de adresi onlara eMail ile attım! veya msg mı yazdım bilemiyorum ama şu an kutuyu yanıma getirip
    bakıyorum doğru ve tam olarak adresim yazmaktadır+

sen hangi cihazı alıyorsun şimdi?

bir de yukarıda yazmıştım adamlar Tatilde diye!! bence 4/5Ocak ve sonrasına bırak şipariş işini ya da acelem yok beklerim v.s diyorsan amenna o zaman

bana son bir kaç gündür 8/10 kişi daha sordu özellikke "STC+UHD" için onlara da bekleyin demiştim,tatil bitsin işlem yaparsınız diye

bu arada Techni nin DS/10970 sorunu olmaması sebebiyle+hiç bir HD kanallar da (TürkSat için tabiki) su koyvermemesi sebebiyle,insanlar yeniden Techni almaya
    başlıyor hatta başladı bile UHD modeli için biraz daha bekleyin dedim ama normal "STC" ye ilgi daha fazla! açıkçası bunu bende düşünüyorum hatta bunu
    ilk sıraya yazıp STC+UHD yi de ileriye yazdım gibi oldu,bakalım hayırlısı artık

++

ben firmaya geçen gün msg attım iki tane değişik şeyler sordum;sanırım ayın 23/24 gibiydi ama Christmas sebebiyle Dükkanı kapatmış herifler,cevap gelmedi
    yoksa hemen ilgilenip cevap veriyorlar,ben firmayı beğendim,hm-sat.de ye göre bu firma bana daha iyi geldi,biraz da bu kazansın yaw,hm-sat TR ye bir dünya mal sattı
    yaw

onlara ilk sorduğum soruda özellikle bazı Receiver ler için öneriler/fiyat indirimleri/kampanya gibi şeyler/veya TR için özel indirim gibi şeyler ve MARKA olarak da
    daha spesifik olarak bir kaç markayı verdim;en başta TechniSat sonra Humax ve Kathrein gibi zira TR ye en çok böyle Markalar tercih edilip geliyor! özellikle Techni
    en başta geliyor ve DS sorunuda bir daha hiç çıkmazsa en azın da sabit bir adres olarak herkese Techni çok rahat tavsiye edilir!

tek sorun ise şudur özellikle Techni için;adamlar TR ile ilgili oalrak hiç bir gayter veya özel işlem v.s yapmıyorlar! hatta tam tersine herifler biz kızıyor bile yaw
    zira neyi sorsak sorun sizde kardeşim diyor adamlar aslında doğru,hiç bir uydularda olmayan abuk sorunlar TürkSat ve DS de filan oluyor,şimdi adama kalkıp
    TRT-HD açılmıyor kardeşim desek adam bizi döver ülen nasıl açılmaz kafamı buluyorsunuz bizimle diye neyse sıfır sorun TS yi taradı ve sıfır sorun olarak DS yid e açtı STC
    ama hala korkuyorum ben yarın FEC değiştimi veya bir başka frekansa trasnfer olurlar biz bakmışız külliyen gitmiş,örneğin Humi lerin bazı serileri DS yi tanımıyor bile yaw
    bende eskiden Humi-HD2000 vardı DS nin yarısı açık yarası kapalı idi

STC+ 4K düşünüyorum hocam dediğiniz gibi yılbaşı sonrasını bekleyeceğim. İlk başta tv'yi değiştirecektim ancak fiyatlar biraz yukarıda bende uyduyu değiştireyim FHD upscale ile görüntüyü biraz kaliteli izlerim tv!yi değiştirine kadar sizin önerileriniz önemli bizim için
    teşekkürler

• Görüntü kalitesi dışında 1200 tl vermeye deyecek neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üstad çok teşekkür ederim normal hd kanallar için stc corder ile corder stc+ yani uhd arasında görüntü bakımından bir fark olur mu dersiniz?
  • Dahili uydu alıcılarının en büyük esprisi yani görüntü kalitesinin iyi olmasının nedeni yazılımın gömülü olması tv ile alıcının en kayıpsız şekilde entegre olması, birçok kişi bu konuda dahili uydu alıcısı ile daha iyi görüntü kalitesi aldığını söyledi,hatta bir arkadaş panasonic üst düzey blue ray, receiver karışımı cihaz aldığını tv'nin kendi alıcısının daha iyi görüntü verdiği'ni söylemişti.albani ve kamaxx bu işin dr'ları bu arkadaşlar sadece canlı renk,kontrast v.s. bakmazlar renklerin doğruluğu,keskinlik v.s. birçok detayı düşünerek cihaz önerirler..o kadar para verilir mi ayrı konu!!!

Orijinalden alıntı: complete_

Dahili uydu alıcılarının en büyük esprisi yani görüntü kalitesinin iyi olmasının nedeni yazılımın gömülü olması tv ile alıcının en kayıpsız şekilde entegre olması, birçok kişi bu konuda dahili uydu alıcısı ile daha iyi görüntü kalitesi aldığını söyledi,hatta bir arkadaş panasonic üst düzey blue ray, receiver karışımı cihaz aldığını tv'nin kendi alıcısının daha iyi görüntü verdiği'ni söylemişti.albani ve kamaxx bu işin dr'ları bu arkadaşlar sadece canlı renk,kontrast v.s. bakmazlar renklerin doğruluğu,keskinlik v.s. birçok detayı düşünerek cihaz önerirler..o kadar para verilir mi ayrı konu!!!

aynen katılıyorum @albani hocaya çok bişey demedim sadece fta lar tercih edilmiyor demesine katılmadım zaman çağ değişti artık server satışları bile yerlerde bir tek ona katılmadım, artık uydudan film vb.izleyen pek kalmadı genişbant paylaşım yaygınlaştı artık, kendisini uzun zamandan beri takip ederim ozellikle panel konusunda c650 yi bile onun ve diğer arkadaşların onermesiyle aldım neta6400 ü de serkan hocanın onermesiyle almıştım hepsinden çok memnunum dayımda nextstar bayii elime bir çok cihaz geçti hiçbirinde dahilideki netliği detayı yakalayamadım...o yüzden çevreme şu an sadece turksat kullanıyosalar mutlaka dahili uydulu tv bakın recivera gerek yok diyorum tabi cs işiyle uğraşan tabiki üst sınıf cihaz arayabilir ama sadece turksat kullanıyosalar cidden değmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2015; 20:15:13 >

• Bendeki kumanda 7960 modeli, yani sendeki kumandanın bir alt modeli. Aralarında özellik bakımından hemen hemen fark yok gibi. Ben kumandayı ayarlarken kod girerek yapmıştım. Kumandadan stb tuşu ile uydu cihazını açıp kapatınca tv de aynı anda açılıp kapanıyordu. Bu ayarı kumanda otomatik olarak yapmıştı. Bu ayarı yapmak için ekstra bir ayar yapmamıştım. Yalnız tv tuşundan kapatınca her ikisi de aynı anda kapanmıyordu galiba. Aslında bu özelliği tam olarak kullanmıyorum. Nedeni ise önceki mesajda belirttiğim gibi uydu cihazını kumandadan değilde anahtardan açmamdan dolayı. Tv yi de kapatırken plazmada kalıcı iz olmaması için bazen analog karıncalı görüntüye alıyorum. O zaman da sadece uydu cihazı kapanmış oluyordu. Tv de yarım saat sonra otomatik kapanıyordu. Aynı anda kapanma durumu her kumandada standart değilse, tv veya uydu cihazı ile alakalı bir durum olabilir. Şöyle bir şey daha dikkatimi çekmişti; normal olarak kanal değişimi stb tuşundan olması gerekirken, kumanda tv moduna geçtiğinde bile kanal değişikliği yapıyordu. Normalde sadece tv modunda tv ye komut vermesi gerekirken, uydu cihazına da kanal değişim komutu veriyordu. Bu özellikte sadece kanal değişiminde oluyor, diğer tuşlar yine normal olarak tv deki özellikleri çalıştırıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 28 Aralık 2015; 23:37:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hüseyni kullanıcısına yanıt
    Hemşehirlim, Mehmet kardeşim
    STC yada 4K STC uydu arasında görüntü kalitesi açısından birşey hissetmezsin her ikisinide alabilirsin. Her ikisinin de + ve - leri var.
    STC kutusu biraz daha büyük yani babayiğit makina, dış kasası fırçalanmış alüminyum kaliteli görünüyor.
    STC 4K ise biraz daha küçük kibar kutu kasası sac kasa.
    Benim gibiler 1 - 2 sene içerisinde 4K uydu mutlaka zaten alacağı için bugün alsak 4K olmayan modeli alırım. Ama sen aldımı en az 5 sene cihaz meselesini kapatacağın için yarın öbür gün TRT 4K kanalından başka kanallarda çıkınca yav ben bunları neden izleyemiyorum dersen eğer şimdiden 4K STC al derim. Ama şu an sadece sınırlı yayın ile TRT var 4K yayına kim ne zaman geçecek (zaten 4k tv m de yok) geçerlersede ona o zaman bakarız dersen STC al derim.
    Computeruniversede siyah STC 264,70 euro + paypal kargo 32,97 euro toplam 300,67 ödersin. Tr de teslim alırken 267,70 euronun % 18 olan 160 lira gibi bi rakam ödersin. maliyeti sana 1120 lira gibi olur.
    4K gümüş renkli STC ise 298,73 euro + 36,82 kargo paypal = 335,55 euro teslim alırkende 180 lira ödersin toplamda maliyeti 1250 lira gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 29 Aralık 2015; 17:29:52 >
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.