Şimdi Ara

Yudum zeytinyağı 1 Lt 21 TL carrefour

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya yapmışlar Yudum Egemden Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet 1 lt , 1+1 var .

• içinde ayçiçek karışımı olandansa çok güzel, adamlar yapmış ayçiçekle zeytinyağı bu kadar mı yakışır birbirine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere almıştım, ben beğenmedim. Yumuşak gerçekten de hiç zeytinyağı tadı yok. Fiyat güzel, teşekkürler.

• Bu bakanlık listesinde kontrol ediniz

• Pahalı

• Hile yapan firma. Devlet bir şey yapmıyor bari tüketiciler tepki koysunda silinip gitsinler piyasadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 13 Kasım 2019; 14:55:13 >
  • ederi o bile değil 15 lira eder bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatandaşı bir kere kazıklayan her zaman kazıklar. Tüketici olarak tavrınızı gösterin. Almayın, aldırmayın.
    Bu seneye kadar marketlerde satılan zeytinyağlarından alıyordum, en sonunda bu forumda sızma zeytinyağı konusunu farkettim ve butik zeytinyağları almaya başladım. Gerçekten bu güne kadar zeytinyağı kullanmadığımı farkettim.
    Aşağıdaki linkten sızma zeytinyağı konusunu inceleyip takip edebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/sizma-zeytinyagi-hakkinda--61100154

Herkese bol sağlıklı günler diliyorum.

• hileli malı kitliyolar. dikkat !
  • 1 lt zeytinyaginin 42 tl oldugu nerde gorulmus bunlar insanlari keriz saniyor heralde.2 lt icin bile bu fiyat cok

• Pahalı almayın sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber'i çok seviyorum. Ben yazacaktım ki birçok arkadaş sağolsun önceden yazmış.

Hileli markadır almayın, aldırmayın !
  • 5 kuruş etmez. Hileci firma. Black liste aldim zaten. Zaten o olaydan sonra hep kampanya yapiyor ama kimse almaz kolay kolay.

• Yılların yudum markası da hile yapıyor. Kime güveneceğiz nasıl bi millet olduk!

• Arkadaşlar yeni hasat zeytinyağları çıktı. Dilerseniz onları alabilirsiniz. Şahsen kristal, marmarabirlik yudum vb yağlar yerine netten orfion, incirya, palamidas, the mill vb markaları tercih edebilirsiniz.

• Hataydayim zeytinyagin vatani hemde halis muhlis pm atin ozelden yollayayim kilosu 20tl ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkygt1

Hataydayim zeytinyagin vatani hemde halis muhlis pm atin ozelden yollayayim kilosu 20tl ye
    Neresindensiniz?
  • Bugün markette gezerken gördüm Yudum markasını görünce kafayı çevirip yoluma devam ettim.
  • salvery kullanıcısına yanıt
    Daha önce de böyle bir konuda söylendi ama yanlış hatırlamıyorsam isim benzerliği vardı

• brkygt1 B kullanıcısına yanıt
    Kardeş numune yollayabilirmisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.