Şimdi Ara

Yudum zeytinyağı 1 Lt 21 TL carrefour (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yudum zeytinyağı 1 Lt 21 TL carrefour

Hocam yanlışınız var açıkça egemden yazıyor.

Ben Balıkesirliyim babama derdimki zeytincilik yap baba iyi para var hatırlarım eski zamanlarda babam derdiki oğlum köylerde zeytinyağını çıkarmak için kullanılan makineler kısıtlı herkesde yok başka ürünlerinde yağı çekiliyor sonra o ürünlerden çıkan yağ ile bu zeytinyağı birbirine karışır sen zeytinyağı yerim zannedersin ama belkide birbirine karışmaması gereken maddeler birbirine girdiği için çabuk bozulabilir yada o maddeler zehirleyici bir birleşim ortaya çıkarabilir biz bunun hesabını nasıl veririz...O lafı söyledikten sonra anladımki cehalet okul okuyup okumamakla olmuyormuş.Eminimki babam 5.sınıfta babası tarafından zorla okuldan alınmamış olsaydı bugün girişimci işini sağlam yapan türkiyenin önde gelen iş adamlarından birisi olacaktı.Neyse fazla yazdım yani yudumun içindeki kalitesiz daha az kaliteli yağ asiti bulunmasının sebebinin en büyük ihtimali bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat yüksek. 11.11'de 5 kg soğuk sıkım, kuponla birlikte 70 TL'ye alınıyordu. Black fridayi bekleyin derim.

Rumuz : DH Ölücüsü

• Tadı leş gibi. Hele sıcak olarak asla kullanamazsınız.

Bunun 5 kiloluk olanını almıştık bir kere 1 sene oluyor. bitsin diye baktık, atmaya da kıyamadık. Isınınca leş gibi kokusu çıkıyordu, salataya falan koyuyorsun soğuk tadı da kötü.

Gidin kaliteli riviera zeytin yağ alın daha iyi.

Marmaris tarafında olanlar şanslı, köy pazarlarında çok güzel yağlar satılıyor. Bulunduğunuz şehirde o taraflardan köylülerin kendi ürettiği yağı getiren güvendiğiniz satıcılar varsa deneyebilirsiniz. Tabi yine de içinizde şüphe oluyor ama tadı lezzeti belli ediyor kendini.
  • Bir bunlar bir de skt skandalına imza atan Sütaş...

Bir basın açıklamasına ihtiyaç duymadılar. Bireysel olarak bile atılan mesaja yanıt vermediler. İletişim bilgisi istemekle yetindiler..

Eve sokmam daha.

Yudum zeytinyağı 1 Lt 21 TL carrefour

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvery kullanıcısına yanıt
    tam emin değildim ben yanlış hatırlıyormuşum
    Zaten soros almış iyice kıllandım

• quote:

Orijinalden alıntı: salvery

Hocam yanlışınız var açıkça egemden yazıyor.

Ben Balıkesirliyim babama derdimki zeytincilik yap baba iyi para var hatırlarım eski zamanlarda babam derdiki oğlum köylerde zeytinyağını çıkarmak için kullanılan makineler kısıtlı herkesde yok başka ürünlerinde yağı çekiliyor sonra o ürünlerden çıkan yağ ile bu zeytinyağı birbirine karışır sen zeytinyağı yerim zannedersin ama belkide birbirine karışmaması gereken maddeler birbirine girdiği için çabuk bozulabilir yada o maddeler zehirleyici bir birleşim ortaya çıkarabilir biz bunun hesabını nasıl veririz...O lafı söyledikten sonra anladımki cehalet okul okuyup okumamakla olmuyormuş.Eminimki babam 5.sınıfta babası tarafından zorla okuldan alınmamış olsaydı bugün girişimci işini sağlam yapan türkiyenin önde gelen iş adamlarından birisi olacaktı.Neyse fazla yazdım yani yudumun içindeki kalitesiz daha az kaliteli yağ asiti bulunmasının sebebinin en büyük ihtimali bu
    Ne harika babanız varmış, bunu ciddi ve resmi bir yerde izah etseniz bile ciddiye almazlar bugünlerde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• azreften A kullanıcısına yanıt
    Numune yollarim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Antakyadayim ama altinozune is yapiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.