Carrefour toz şeker 5 kg 55.50 tl

-
-
şok marketler de aynı fiyat
-
Bir biz bulamıyoruz. Hep size denk geliyor...
-
Denk gelsen de tavsiye etmem. Eğer kalite önemli değilse tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk adı altına bir anda ucuza bulunan bu şekerde siyah noktalar üremekte CNT olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 14 Haziran 2022; 13:39:3 > -
siyah nokta ne patron? akne gibi mi?... foto var mı? dün ben de aldım da.. öyle bir şey olacaksa hemen iade edeyim..
-
Kanserojendir CNT dikkatli olun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
CNTnin açılımını söyleseydiniz daha iyi değil miydi?quote:
Orijinalden alıntı: plutonium35Türk adı altına bir anda ucuza bulunan bu şekerde siyah noktalar üremekte CNT olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google yazmanız yeter hocam açılımı Carbon Nano Tup
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşünüyorum derken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet tarafından..
-
Tatlıcı arkadaşa alıyordum. Şerbette Acayip tortu kalıyor kesinlikle alma dedi. Bu devirde böyle ucuza kaçmayan esnaflarda var.
Bende 60 TL ye aldım marketten, işin ilginç tarafı şikayetvar da onca şikayete cevap dahi vermemişler..5 kilo şeker patladı mı şimdi elimizde yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki bu ayıplı mal kategorisine girmez mi? alalı 2-3 ay olmuş.. bim fişini attık.. üstelik 3 paket var.. bim almaz geriye... sizce ne yapmalı.. her paketten kesin çıkar mı bu börtü-böcek- kimyasal kalıntı neyse??
-
Geri iade alınması için, o siyah maddelerin zararlı olduğuna dair resmi bir karar gerekir..yoksa almazlar..bende marketten aldım lakin fişi olsa dahi,yasal süreyi geçtiği için yine iade edemeyiz..Thh ye gitsek,o maddelerle ilgili yasal dayanak lazım yine..bir firma nasıl çıkıp açıklama yapmaz yahu,onca şikayete rağmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 17 Haziran 2022; 15:0:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş ben de 1 ay önce Migros dan 2-3 paket almıştım daha açmadım. Elimizde mi patladı bunlar...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu bunu geçtik. Şimdi tatlıcılardan tatlı baklava yenir mi diye düşünmeye başladım. Ya da şekerle yapılan her ne akla geliyorsa artık.
-
Bakın şunu yazayım tehlikeyi siz anlayın
Türkşeker markası kime ait?
Cargill Tarım ve Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş.
Kaynak google
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Türk halkını bilinçli olarak gıda yoluyla zehirliyorlar sanırım. Her şey kalitesiz her şey. Peynirler, sosisler, sucuklar, salamlar, etler, sebze meyveler, her şey kalitesiz....
|
Bir biz bulamıyoruz. Hep size denk geliyor... |
Ne alakası var aşı karşıtı diye insanları ayrıştırmayın son deney sıvısını olmadım sadece. Deney sıvısı diyorum insanlara imza attırıldı sorumluluk reddi adı altında. Bir şey de kaybetmedim çok güzel oldu. |
Konudan bağımsız...Hani gov.tr uzantısı falan diyoruz ama...En basit örnek...Ülkede satılan bakliyatların yarıdan çoğu ithal ama piyasada satılan bir sürü markanın ambalajına bakın ya menşeini yazmaz ya da Türkiye diye geçiştirirler...Bu ülkede hiç bir şeye güvenim kalmadı banim kendi payıma... |
Bakın şunu yazayım tehlikeyi siz anlayın
Türkşeker markası kime ait? Cargill Tarım ve Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş. Kaynak google |
Markalardan TÜRK ismi kesinlikle kaldırılmalı.. Türkcell Türknet Türkşeker.. |
Al kullan dedik işte kanser olursan da senin seçimin. Ben vatandaşlık görevimi yaptım. Hem ben almadığımda sana daha çok kalır bol bol yararlan. |
Benzer içerikler
- bim erkek parfüm
- bim kokoreç fiyat
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- adam blue parfüm
- saka su kampanya
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X