P

Teğmen
12 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 111 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar, beklenen büyük İstanbul depreminde bunlar bizim parmaklarımızı kesip yüzüklerimizi alacaklar:

https://www.veryansintv.com/sanliurfada-devrilen-tirdaki-bayram-sekerleri-ve-cikolatalar-yagmalandi/

Şubat sonuna kadar uygulamadan 150 tl ye 30 tl indirim kodu MACRO30 .

Gördüğüm en düşük fiyat.

Dsmart tv+nternet kullanıyorum. Tv Netflix geldiğinden beri açmıyorum. Klipler bile sansürlü. Sanki ben sapığım da bacak gösterip azdırmamaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum. Sinema kanalında 80 yıllık filmi bile yarısı buzlu yarısı kesilmiş yayınlıyorlar. Nasılsa uydudan tv izlemiyoruz milllenicoma geçeyim dedim. Hizmet no lazım. Dsmart uygulamasında,sitesinde, hatta faturamda ve sözleşmemde bile yok. Çağrı merkezi 20 dk bekleme sonunda ulaştığım eleman da bu bilgiyi vermemiz yasak dedi. Dsmarttan ayrılımıyorum yani.

Neyse edevlette btkya şikayet edeyim diye girdim. İnternet servis sağlayıcıları sonra dsmartı seçince yazdığını gördüm. Bu bilgiyi de nette bulamadığım için buraya konu açarak paylaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Dsmart 16 mb kullanıyorum. İki haftadır kopmalar yaşıyorum. Mh modeminizde sorun olabilir ya da iç tesisatınız eskimiş olabilir dedi. Modem airties 5343, bunlar 3-4 senede bozulur mu, değiştirmek gerekir mi? Bozulur derseniz modemin aynısından mı alayım, baska marka model mi?
Dün sayın cumhurbaşkanımızın imzaladığı yasayla Bosna - Hersek' ten vergisiz 2000 ton sıgır, domuz, at, eşek, katır eti ithal edilecek.

https://odatv.com/nisasta-bazli-seker-domuz-ve-esek-eti-12041800_m.html
Maalesef günlerdir konuları okudukça kafam karıştı ve iyice şaşırdım.
Pc sony bravia' ya hdmi ile bağlı.
Eğer sony dz880 alırsam pcden film izlerken sesi optik bağlantıyla dz880' den alabilir miyim?
pc de gigabayt anacard var, ayrı ses kartı yok.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar güvenilir ve kaliteli bir karbonmonoksit dedektörü tavsiye edebilir misiniz? Bazı elektrikli ürünler çok ısındığı için sorun çıkarıyorlar, bazıları kısa sürede bozuluyor ve işe yaramıyor. Kombinin bulunduğu odaya bir tane koymak istiyorum...
Teşekkürler.
Ulusal Kanal (http://www.ulusalkanal.com.tr/ ) Dsmarttan çıktı, izlemek isteyen arkadaşlar kanal ekle seçeneğinden transponder ı user yaparak aşağıdaki bilgileri girebilirler ya da ücretsiz olarak 0850 266 02 66' dan yardım alabilirsiniz. Uydu: Turksat 2A/3A Batı
Frekans: 12130
Polarizasyon: V-Dikey
Sembol oranı: 27500
Fec: 5/6
V-pid: 205
A-pid: 206 Türkçe yayın
Eski arcade oyunlarını oynamak için Kontorland 8857 marka joystick aldım. Evde pc, 40" tv' ye bağlı, joystick' in usb kablosu sadece 60 cm. ekrana çok yakın oynamak zorunda kalıyorum. usb uzatma kablosu aldım; ancak çalıştırmadı. darty' de adaptörlü hub gördüm acaba bu hub a 2 m.lik usb uzatma kablosu bağlasam çalışır mı? Emin olmadan para vermek istemiyorum(30 tl). Teknik servis "belki çalışır, belki çalışmaz" dedi.
Bilgisi olan varsa anlatabilir mi?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.213
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.657 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.229 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.